Кращі навушники-затички

  1. Навушники якої фірми краще вибрати?
  2. Sennheiser
  3. Sony
  4. Audio-Technica
  5. Shure
  6. Beyerdynamic
  7. Panasonic
  8. Beats
  9. Philips
  10. Рейтинг кращих навушників
  11. Beyerdynamic DX160IE Premium In-Ear Headphones
  12. Etymotic Research HF5
  13. Sony XBAH1 Hybrid
  14. Jaybird X2 Sport Wireless
  15. Focal Sphear
  16. RHA T10i
  17. Shure SE425
  18. Sennheiser Momentum In-Ear
  19. Jabees BSport
  20. Panasonic RP-HJE125
  21. Відеоматеріал

Кращими навушниками є такі, які будуть зручними при використанні для конкретної людини. Основними параметрами, якими керуються при виборі гарнітури, зазначають дизайнерську розробку, зручність застосування, якість звучання і шумовий ефект. З кожними роком стає все складніше вибирати подібний аксесуар, оскільки якісні навушники-затички повинні володіти насиченим реалістичним звучанням та хорошою шумоізоляцією. У даній статті ми розглянемо кращі навушники затички. до змісту ↑

Навушники якої фірми краще вибрати?

Головною проблемою багатьох користувачів є присутність великої кількості фірм-виробників, і часом дуже складно зупинити свій вибір на одній компанії. Володіючи інформацією про рейтинг кращих виробників навушників-затичок, можна правильно вибрати компанію з найбільш високою якістю пропонованої продукції.

Sennheiser

Німецький виробник Sennheiser є акулою світу навушників, яка по праву займає почесне перше місце. Дана компанія відома високою якістю продукції, що випускається. Фірма активно впроваджує нові технології, які характеризуються наявністю бездротових моделей, спортивних та ігрових нових нововведень. Технологічні розробки дозволяють виробникові на сучасному ринку довгий час перебувати на лідируючій позиції. Широкий модельний ряд гарнітури допомагає вибрати навушники будь-якого виду.

Важливо! Компанія Sennheiser характеризується цілком адекватним співвідношенням ціни до якості продукції.

Sony

При випуску своєї продукції компанія Sony постійно застосовує інноваційні розробки. Особливу популярність завоювали бездротові моделі. Присутність стильного дизайну і чудової якості звучання гідно була оцінена користувачами. Навушники фірми Sony характеризуються своїм фірмовим звуком, що відрізняє бренд в даній галузі. На сучасному ринку компанія представляє широкий асортимент продукції - від недорогих "затичок" марки MDR-EX15LP до досить дорогих повнорозмірних моделей MDR-Z1R.

У всій продукції присутній схожий почерк. Навушники компанії Sony мають світлим звуком з невеликим переважанням високих частот, іноді звучать з невеликим надлишком.

Важливо! Навіть у басових моделей, наприклад, популярних Sony MDR-XB450AP або дешевших Sony MDR xb400 і Sony MDR-ZX310 проглядається порівняна легкість, незважаючи на те, що використовується досить багато низьких частот.

Audio-Technica

Одним з найпопулярніших брендових виробників на сучасному ринку навушників, аудіосистем є компанія Audio-Technica. Модельний ряд навушників характеризується продукцією від аудіофільскій пристроїв до бассхедних моделей. Брендовий компанія була створена в 1962 році і до сьогоднішнього дня характеризується високим рівнем якості продукції, що випускається.

Важливо! Якщо ви плануєте використовувати гарнітуру в сполученні з мобільним гаджетом, почитайте про те, які навушники краще вибрати для телефону .

Незважаючи на ставлення до присутнього сегменту, товари компанії Audio-Technica представляє свій неповторний фірмовий почерк, який відрізняється легким, повітряним і чистим звуком. Навіть у бас-орієнтованих моделей присутній фірмове звучання.

Важливо! Звук компанії Audio-Technica дуже схожий на звук фірми Sony, що характеризує японський погляд на звучання. Відмінною особливістю є володіння навушників компанії Audio-Technica меншою "прозорістю", але, в той же час, гарнітура має більше легкості та об'єму.

Відмінною особливістю є володіння навушників компанії Audio-Technica меншою прозорістю, але, в той же час, гарнітура має більше легкості та об'єму

Shure

Компанія Shure займається виробництвом внутріканальних і повнорозмірних моделей, спеціалізується на випуску якісних, але при цьому аж ніяк не дешевих навушників.

Брендовий американська фірма була організована в 1925 році і спочатку виробляла радіодеталі. З виробництвом мікрофонів до компанії прийшла популярність. В даний час сучасний ринок представлений величезним асортиментом навушників, які характеризуються високою якістю.

Beyerdynamic

Німецька компанія Beyerdynamic є відомим брендом. Багато споживачів зупиняють свій вибір на продукції фірми Beyerdynamic, завдяки якості товарів, професійної спрямованості та зручності роботи в студії.

Брендовий компанія з'явилася в 1924 році. Так само, як і у інших фірм, історичний шлях компанії починався з виготовлення мікрофонів. За весь період часу виробники зібрали безліч напрацювань.

Продукція компанії Beyerdynamic володіє точним і рівним звуком. Особливою популярністю користуються повнорозмірні моделі, що знаходяться в середньому ціновому ряду.

Важливо! Продукція, що випускається характеризується як недорогими "затичками", так і дорогими аудіофільских моделями. Саме тому кожен зможе собі вибрати кращі вакуумні навушники даної фірми.

Саме тому кожен зможе собі вибрати кращі вакуумні навушники даної фірми

Panasonic

Японська корпорація Panasonic є відомою компанією. Представлені фірмою навушники характеризуються прекрасної ціною і відмінною якістю. Стихію компанії являє бюджетний сегмент. Бренд Technics, що знаходиться в складі компанії Panasonic, заслуговує на окрему увагу.

Важливо! Завдяки якості використання і надійності застосування, навушники марки "Панасонік" користуються широкою популярністю у ді-джеїв.

Beats

Компанія Beats володіє широкою популярністю, завдяки виробництву навушників, які характеризуються високою якістю. Багатьох споживачів зупиняє занадто висока вартість. Але ті покупці, які вважають за краще платити за якість, залишаться задоволені своїм вибором.

Важливо! Зупиняючи свій вибір на моделі компанії Beats, слід проявляти обережність, оскільки саме такий бренд володіє найбільшою кількістю підробок.

Philips

Компанія Philips представляє вироблену аудіотехніку і відноситься по праву до кращих виробникам навушників. Стильного дизайну, впровадження оригінальних розробок і технологічних новинок дозволяють вибрати вподобану модель, виходячи з особистих переваг.

до змісту ↑

Рейтинг кращих навушників

Переходячи від загального до конкретного, розглянемо тепер конкретні моделі вищеописаних брендів, які завоювали відгуки, як кращі навушники-затички.

Beyerdynamic DX160IE Premium In-Ear Headphones

Німецький виробник Beyerdynamic випустив нову модель DX 160 IE. Новинкою є портативні навушники-затички закритого типу преміум-класу. Вставні навушники торгової марки Beyerdynamic відповідають всім необхідним вимогам, які пред'являються до якісної продукції, і по праву займають своє місце в рейтингу вакуумних навушників. Вони мають привабливий зовнішній вигляд, функціональні і комфортні.

Переваги моделі:

  • наявність прекрасного збалансованого звучання;
  • ергономічний стильний дизайн;
  • суцільнометалевий корпус мембран з кільцями, виготовленими з алюмінію, завдяки чому забезпечується надійність;

Важливо! Модель укомплектована чохлом для транспортування і зберігання, кліпсою для приєднання до одягу, кабелем-подовжувачем, адаптером для заміни та підключення семи пар силіконових насадок.

недоліки:

  • Застосування плоского дроту, який не можна скласти, крім того, він характеризується низькою якістю, тонкою структурою, при мінусовій температурі дубєєт і дуже швидко приходить в непридатність.

Застосування плоского дроту, який не можна скласти, крім того, він характеризується низькою якістю, тонкою структурою, при мінусовій температурі дубєєт і дуже швидко приходить в непридатність

Etymotic Research HF5

Модель навушників-затичок Research HF5 Portable, випущена американським виробником Etymotic, характеризується потрійними силіконовими ущільнювачами конічної форми, завдяки яким забезпечується максимально зручна посадка і відбувається придушення сторонніх звуків і шумів. В результаті - користувачі на виході отримують високоякісне жанрове звучання.

Переваги моделі:

  • присутність міцного пластикового корпусу з матовим покриттям Soft Touch;
  • наявність незнімного кабелю, що має приємну гумову оплетку довжиною 1,20 м;
  • володіння кліпсою-засувкою для прикріплення до одягу;
  • комплектація компактним футляром для транспортування та зберігання, інструментом для зміни фільтра, додатковим фільтровим набором;
  • в комплекті є 4 запасні пари насадок-амбушур, які складаються з двох пар потрійних насадок з гуми і однієї пари пінних та спеціальних м'яких насадок, які служать для комфортної та легкої вставки навушників у вухо.

Недоліки моделі:

  • дуже висока вартість.

дуже висока вартість

Sony XBAH1 Hybrid

Серія XBA від компанії Sony вважається однією з кращих моделей в світі по виробництву гібридного варіанту арматурних навушників-затичок. Такий аксесуар підходить під будь-який наряд як для повсякденного одягу, так і для спортивної.

Гібридний блок XBA H1 складається з атрибутів збалансованої і динамічної арматурної конструкції. Завдяки цьому на виході спостерігається найкраще в світі звучання. В результаті - навушники-затички моделі Sony XBA H1 Hybrid 2-Way мають глибокі басами і відмінними високими частотами, якість звуку при цьому стає більш збалансованим і драйвовим.

Важливо! Комплект затичок-навушників поставляється в стильно оформленій чорній коробочці-скриньці, яка має приємну на дотик поверхню.

Переваги моделі:

  • гідний звук за оптимальну вартість;
  • ергономічний і оригінальний дизайн;
  • кожен навушник володіє грамотної кольоровим маркуванням;
  • міцний корпус;
  • чорно-червоний, що не путати кабель, який прекрасно витримує мінусові температури, що не дубєєт, а залишається еластичним;
  • гарнітура укомплектована фірмовим чохлом, кліпсою-засувкою для кріплення до одягу, планкою для настройки відповідної довжини кабелю, набором з семи різних за діаметром пар вушних подушечок, які виготовлені з піни і силікону.

Істотних недоліків немає.

Jaybird X2 Sport Wireless

Модель Jaybird X2 Sport Wireless характеризується чудовим аудиосопровождением.

Переваги моделі:

  1. висока продуктивність;
  2. комфортність при функціонуванні;
  3. повнота звуку;
  4. застосування технології Bluetooth;
  5. можливість одночасного підключення до 8-ми пристроїв;
  6. запатентована форма мембрани характеризує надійність і зручність застосування;
  7. завдяки використанню нової технології ємнісного акумулятора збільшується час функціонування затичок для навушників до 8-ми годин;
  8. модель укомплектована оригінальною упаковкою для зберігання і перенесення:
    • 6 пар насадок-амбушур, які мають різний розмір;
    • 3 пари вушних крилець-фіксаторів, що мають різний діаметр;
    • прищіпка, що дозволяє регулювати довжину шнура;
    • USB-кабель.

недоліки:

  • завищена ціна моделі.

завищена ціна моделі

Focal Sphear

Модель вставних навушників французького бренду Focal виконана в технології Spirit of Sound, яка є традиційною для компанії. У внутріканальной моделі Focal Sphear при прослуховуванні кожен інструмент чітко звучить. Пристрій володіє насиченим басом, спостерігається детальність звуку, відчувається повнота і об'ємність звучання. Крім того, відбувається гідне забезпечення шумоізоляції.

Завдяки підвищеному комфорту при тривалому прослуховуванні аматорських треків, дана модель користується широкою популярністю у меломанів і відноситься до категорії найкращі внутрішньоканальні навушники.

переваги:

  • класичний дизайн;
  • якісне виконання;
  • функціональна фурнітура;
  • оснащення універсальним пультом дистанційного керування, що має традиційний тип навігації перемотування і перемикання музичних треків і можливість відповіді на дзвінки;
  • можливість суміщення з усіма мобільними пристроями;
  • гарнітура укомплектована жорстким якісним чохлом на блискавці, інструкцією, перехідником на аудіороз'єм, двома наборами вушних насадок-амбушур, які виготовлені з піни і силікону.

Істотних недоліків немає.

Важливо! Навушники залишаються популярним девайсом вже тривалий час. Але незважаючи на це, іноді виникають проблеми з підключенням. Якщо у вас виникли складності, обов'язково прочитайте інформацію, як підключити навушники до комп'ютера .

Якщо у вас виникли складності, обов'язково прочитайте інформацію,   як підключити навушники до комп'ютера

RHA T10i

Дана модель по достоїнству оцінена меломанами, яких радує значне оснащення пристрою.

переваги:

  1. корпус, виготовлений з довговічною нержавіючої сталі;
  2. завдяки анатомічної специфічній формі навушників, що нагадують слуховий апарат, відбувається дивовижне якість звучання і комфортність застосування;
  3. оснащення звукоізолюючою конструкції, завдяки якій зникають всі сторонні звуки і можна повноцінно насолоджуватися якістю музики;
  4. гарнітура оснащена:
    • футляром із шкірзамінника для перенесення і зберігання;
    • прищіпкою-затискачем для приєднання до одягу;
    • 9 парами вушних насадок-адаптерів, які розташовані на металевій пластині;
    • 5 пар подушечок з силікону різного розміру;
    • 2 пари насадок "ялинок";
    • 2 пари адаптивних насадок з піни, що володіють функцією пам'яті Memory Foam.

недоліки:

  • наявність оригінальної металевої гарне внутрішнє оздоблення навколо вставною затички навушника і кабелю, в результаті - ця модель навушників є важче, ніж інші моделі, виготовлені з алюмінію або титану;
  • вставні навушники RHA T10i, що мають пульт дистанційного керування і вбудований мікрофон, є сумісними тільки з пристроями на базі iOS.

наявність оригінальної металевої гарне внутрішнє оздоблення навколо вставною затички навушника і кабелю, в результаті - ця модель навушників є важче, ніж інші моделі, виготовлені з алюмінію або титану;   вставні навушники RHA T10i, що мають пульт дистанційного керування і вбудований мікрофон, є сумісними тільки з пристроями на базі iOS

Shure SE425

Американська компанія Shure є широко відомим брендом на ринку акустики. Модель SE425 представляє оновлену поліпшену версію SE420, тому гідна виявитися в рейтингу навушників-вкладишів. Даний гаджет має чудову шумоізоляцію, комфортним і насиченим звуком, лаконічним дизайном. У преміальної лінійці фірми Shure модель характеризується найкращим звучанням з присутністю глибокого баса і прозорих високих частот.

Позитивні сторони моделі:

  • знімний кабель, в момент ушкодження кабелю навушники-затички залишаються робочими, до них потрібно всього лише під'єднати новий провід;
  • відмінну якість звуку;
  • гарнітура укомплектована невеликим міцним чохлом для зберігання і транспортування, перехідником, вушними адаптерами різних розмірів.

Негативні сторони моделі:

  • вбудований пульт дистанційного керування можна порівняти тільки з iOS.

вбудований пульт дистанційного керування можна порівняти тільки з iOS

Sennheiser Momentum In-Ear

Дана модель німецького преміум-класу поєднала в собі лаконічний дизайн, оригінальну червоно-чорну колірну гаму зовнішнього вигляду і чудове реалістичне звучання. Гарнітура є сумісною з пристроями на платформі Apple iOS, а також мобільної операційної системи Android.

переваги:

  • зручний 3-х кнопковий пульт управління з мікрофоном, який знаходиться в кабелі, - можна легко і швидко перемикати улюблену мелодію і одночасно відповідати на вхідні дзвінки;
  • гарнітура укомплектована преміальним футляром, 4-е парами накладок-амбушур різних за розміром.

Мініатюрна модель навушників-затичок Momentum In-Ear, крім бездоганно збалансованого звуку, оснащена технологічними деталями:

  • нержавіючі повітроводи для акустичної точності;
  • багатофункціональний пульт управління;
  • індивідуальні вушні адаптери;
  • двоколірний міцний кабель.

Істотних недоліків немає.

Важливо! Якщо вам подобається слухати музику на нижніх частотах, то рекомендуємо ознайомитися з рейтингом навушників з хорошим басом і чистим звуком .

Якщо вам подобається слухати музику на нижніх частотах, то рекомендуємо ознайомитися з рейтингом   навушників з хорошим басом і чистим звуком

Jabees BSport

Водостійка модель Jabees BSport забезпечує якісне звучання музики і відноситься до категорії найкращі бездротові навушники-затички. Розробники ретельно продумали конструкцію - тепер гарнітура практично не зісковзує навіть при інтенсивних заняттях спортом або пробіжці.

Важливо! Дана модель сумісна з усіма пристроями, що підтримують технологію Bluetooth.

переваги:

  • бездротове підключення до смартфону ;
  • дистанційне управління;
  • водонепроникність класу IPX4;
  • маленький вага - всього 20 г;
  • радіус дії близько 20 м;
  • комплектація вкладишами декількох розмірів і гелів власниками.

недоліки:

  • можливість функціонування в автономному режимі становить не більше 5-6 годин;
  • неможливість застосування навушників під час зарядки.

Важливо! На які технічні характеристики цього девайса необхідно звернути свою увагу, можна дізнатися, клікнувши на посилання, як вибрати бездротові навушники .

Panasonic RP-HJE125

Смартфон, як правило, укомплектований навушниками. Подібна гарнітура є дуже простою моделлю. Користувачам, які зацікавлені в прослуховуванні якісної музики, доведеться придбати навушники окремо. Однією з кращих моделей є Panasonic RP-HJE125. Пристрій належить до бюджетного ряду і характеризується якісним звучанням.

переваги:

  • елегантний дизайн;
  • продумана конструкція, яка ідеально прилягає до вуха;
  • тривалий час експлуатації;
  • приналежність до низького цінового сегменту;
  • наявність величезної колірної гами.

недоліки:

  • тонкий кабель;
  • невеликий діапазон частот.
до змісту ↑

Відеоматеріал

У цій статті ми привели вам детальний огляд навушників, з яких ви тепер можете самостійно визначити, які з них будуть краще саме для вас. Сподіваємося, обрана гарнітура доставить вам справжнє задоволення при прослуховуванні улюблених треків.

Навушники якої фірми краще вибрати?

Новости