КРАЩІ грудні імпланти

  1. Виробники грудних імплантатів

Пластична хірургія // грудні імплантати // Кращі грудні імпланти

Виробники грудних імплантатів

Пластична хірургія - SURGERY.SU

На сьогоднішній день грудні імплантати виробляються багатьма фірмами. Найбільш широку популярність у пластичних хірургів і популярності у пацієнток отримали такі виробники, як Mentor Corporation (США), Allergan (колишня McGhan Medical, США), Polytech Silimed Europe, Sientra (колишня Silimed, США), Poly Implants Prothese (США), Eurosilicone (Франція), Nagor (Великобританія), Novamed Medical (США), Hutchison International, Inc. (США), Cloverleaf Products (США) та інші.

Найбільш відомі в Росії фірми, які займаються виробництвом грудних імплантатів - це Ментор і Мак Ган.

Грудні імплантати від Ментор

Вибір грудних імплантатів - дуже важливий етап в збільшенні грудей. Адже від того, який саме імплантат Ви оберете, якої якості, якої марки - залежить і результат операції, як найближчий, так і віддалений.

Звичайно, пацієнтка може і зовсім не знати про те, які існують грудні імплантати, не кажучи вже про те, чим вони відрізняються один від одного і який краще вибрати. Тому зазвичай сам лікар, який буде проводити Вам операцію, познайомить Вас з застосовуються для цього імплантатами. Швидше за все, назви фірм-виробників мало про що Вам розкажуть. Але вже заздалегідь Ви повинні бути готові, що лікар назве серед всіх і продукти такої фірми, як Ментор. Ваш лікар, швидше за все, відзначить, що ця фірма є провідним і найбільшим виробником грудних імплантатів.

Своє існування ця компанія веде з 1969 року. У той час вона починала як невелика фірма з виробництва різного складного обладнання, яке застосовується в урології. Поступово фірма почала рости і розширюватися, завойовуючи нові сфери медичної продукції.

З 1984 року Ментор стала займатися виробництвом грудних імплантатів. Компанія постійно проводить наукові дослідження і розробку нової продукції, піднімаючи своє виробництво на все більш високий рівень.

У Росії грудні імплантати фірми Ментор набули поширення вже кілька років тому, для чого продукція пройшла всю необхідну сертифікацію. Російські пластичні хірург, а також пацієнтки вже встигли переконатися у високій якості грудних імплантатів Ментор, їх надійності та безпеки. Імплантати Ментор дозволяють досягти кращого результату при операції збільшення грудей, а також реконструктивних операціях після мастектомії.

Одним з ускладнень операції збільшення грудей, як відомо, є утворення капсулярної контрактури. Причому, багато в чому це залежить від якості імплантату.

імплантати Ментор характеризуються дуже низьким ризиком розвитку такого ускладнення, як контрактура (1,1%). Ці результати компанія Ментор змогла домогтися, враховуючи думку пластичних хірургів в усьому світі, і безперервно вдосконалюючись.

В даний час компанія Ментор представляє на ринку грудних імплантатів широке розмаїття. Вона виробляє як класичні круглі імплантати, так і різні анатомічні форми протезів, які в даний час користуються особливим попитом у пластичних хірургів, тому що вони ідеально підходять більшості жінок.

Ментор пропонує широкій асортимент грудних імплантатів, здатний задовольнити всі індивідуальні запити і анатомічні особливості всіх пацієнток. Ментор також займається розробкою ідеальної поверхні імплантатів, яка сприяє кращій його фіксації. Як відомо, сам імплантат фіксується в грудях шляхом утворення навколо нього фіброзної оболонки. Таке явище - це нормальна реакція організму на імплантацію в м'які тканини стороннього об'єкта.

У деяких випадках така капсула буває занадто щільної і внаслідок цього надавати надмірно сильний тиск на оболонку протеза, що вже є ускладненням. Тому, щоб уникати такого ускладнення поверхню грудних імплантатів текстурується. Це сприяє зниженню ризику утворення важкої капсулярної контрактури.

Не менш важлива якість наповнювача імплантату. Від цього залежить те, наскільки гель буде пропотевать через оболонку, а також реалістичність відчуттів (не самою пацієнтки, правда). Ментор розробила якісну оболонку для своїх імплантатів, а також висококогезівний, тобто, липкий, гель, що дозволяє досягти чудових результатів і уникнути багатьох ускладнень. Також важливо відзначити, що імплантати фірми Ментор ні як не впливають на частоту захворювань грудей, наприклад, раку або іншої патології.

Компанія Ментор подбала також і тих жінок, яким потрібно не просто збільшити груди, а відтворити її - тобто, їм потрібна реконструкція після мастектомії. Для цієї мети фірма Ментор випускає особливі імплантати - розширювачі. Ці імплантати є балон, який після приміщення в груди розширюється, заповнюючи сольовим розчином. Таке розширення відбувається поступово і може вимагати кількох тижнів або місяців. Така технологія дозволяє жінкам, які втратили груди в результаті операції з приводу раку молочної залози, повернути свою колишню форму, а може навіть і зробити її краще, ніж раніше.

Не так давно, 23 січня 2009 року, компанія Ментор об'єдналася з компанією Джонсон і Джонсон і їх дочірньою компанією ЕТІКОН - відомим світовим виробником шовного матеріалу, хірургічних сіток та інших виробів. Це дозволяє компанії Ментор стати лідером в області виробництва медичних виробів.

Грудні імплантати від Мак Ган Медікал

Не меншою популярністю серед пластичних хірургів заслужено користується продукція від компанії Мак Ган Медікал.

Операція збільшення грудей - це досить серйозний крок. І звичайно, не тільки кожна пацієнтка, а й кожен хірург хоче, щоб результат операції був ідеальним, уникнути будь-яких ускладнень і розчарувань з боку пацієнтки через деякий час після операції.

Невід'ємний атрибут збільшення грудей - грудної імплантат. І від його якості залежить велика частина результату. Тому вибір найкращих імплантатів проводиться ретельно, незважаючи на його ціну. Однією з перших і найбільших компаній, яка займається виробництвом грудних імплантатів, є фірма Мак Ган Медікал.

Компанія Мак Ган Медікал, крім виробництва грудних імплантатів, займається також науковими дослідженнями в цій сфері, а також розробкою більш ефективних і безпечних імплантатів. Ця компанія відома на цьому терені з 1974 року. Грудні імплантати компанії Мак Ган Медікал мають високу якість. Імплантати цієї фірми характеризуються більш фізіологічної текстурованою поверхнею з унікальним розміром пір текстури, що дозволяє оточуючим м'яких тканин природно вростати в оболонку імплантату, а це, в свою чергу, гарантує надійну фіксацію імплантату в грудях.

Освіта фіброзної оболонки навколо імплантату - процес дуже серйозний. Адже якщо оболонка дуже щільна, вона може пошкодити імплантат. Мак Ган Медікал виробляє оболонку дуже високої якості, з особливими порами на її поверхні, що значно знижує ризик розвитку ускладнень.

Відзначимо, що ризик утворення капсулярної контрактури при використанні імплантатів Мак Ган Медікал становить 1,3%, що є чудовим показником. У 1994 році компанія Мак Ганн Медікал почала виробництво особливого когезивних гелю, наповнювача імплантатів. Від якості гелю залежить також багато, наприклад, фіксація його в оболонці і реалістичність. Цей гель одночасно м'який і в той же час він чудово імітує живу тканину грудей. А при випадковому розриві імплантату (якщо такі все ж станеться) він тримає додану йому форму, що гарантує безпеку для грудей. Тобто, ніякої зміни форми грудей при розриві імплантату НЕ буде (що було властиво для інших імплантатів).

Мак Ган Медікал випускає також і сольові імплантати, які більш популярні в США. Однак, як вже повідомлялося, це викликано лише тимчасовою забороною на використання силікону в якості наповнювачів імплантатів в Америці. Причому, ця заборона зняти ось вже більше 3 років. Про недоліки сольових імплантатів Ви вже, напевно, знаєте.

Крім того, Мак Ган Медікал пропонує великий асортимент своєї продукції різного виду, форми і розмірів. Це дає пластичних хірургів отримати найбільш естетичний результат в кожному конкретному випадку, тобто, їм не треба «підганяти» груди під імплантат.

Мак Ган Медікал займається також і виробництвом імплантатів анатомічної форми, які в даний час вважаються кращими, так як вони краще відтворюють правильні контури жіночих грудей. Анатомічні імплантати надають жіночих грудей більш натуральний вигляд, а не кулясту форму, як круглі.

Більш того, Мак Ган Медікал випускає не просто стандартну форму анатомічних імплантатів, а також і нестандартні форми, що дозволяє врахувати багато індивідуальних особливостей і запити пацієнток.

Продукція компанії мак Ган Медікал пройшла всі види сертифікації - і міжнародну, і європейську. Сертифікована ця продукція і в Росії. Тому, вибираючи імплантати цієї фірми, можна бути впевненим, що головний крок на шляху до красивої грудей Ви вже зробили.

ОФОРМИТИ ЗАЯВКУ на ЛІКУВАННЯ

МЕДИЧНИЙ ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР - НІМЕЧЧИНА




Новости