Кращі змішувачі для ванної

  1. Дизайн змішувача Змішувачі можуть бути виготовлені в різних стилях - хай-тек, авангард, прованс,...
  2. Захисне покриття
  3. Конструктивні особливості змішувачів в ванну
  4. кріплення
  5. 5 топових товарів від Інтернет-магазину СанТоп
  6. Змішувач для ванни Armatura Ceramik з довгим носиком
  7. Змішувач для ванни Armatura Piryt
  8. Змішувач для ванни Armatura German
  9. Змішувач для ванни Armatura Ametyst
  10. 5 кращих змішувачів по співвідношенню ціна / якість
  11. Змішувач для ванни Armatura Korund
  12. Змішувач для ванни Armatura Ametyst на три отвори
  13. Змішувач для ванни Armatura Kwarc
  14. Змішувач для ванни Armatura Malachit
  15. Змішувач для ванни Armatura Diament
  16. Кращі недорогі змішувачі для ванни, чудово якості
  17. Змішувач для ванни Armatura Ferryt з довгим носиком
  18. Змішувач для ванни Haiba Premiere 006 Euro

Дизайн змішувача

Змішувачі можуть бути виготовлені в різних стилях - хай-тек, авангард, прованс, вінтаж, ретро і вічно молода, нев'януча класика. Вибрати з сучасного асортименту відповідний для інтер'єру за зовнішнім виглядом змішувач - завдання не складна.

Зовсім інше питання - вибрати якісне і довговічне пристрій.

матеріали виготовлення

Силумін - найдешевший матеріал, виготовлений зі сплаву алюмінію і кремнію. Змішувачі з силуміну легкі і дешеві, але дуже крихкі і недовговічні.

Латунь - це сплав міді і цинку. Кращі змішувачі для ванної - надійні та міцні, виготовлені саме з латуні, вони не піддаються корозії, довго служать.

Бронза - найдорожчий матеріал, це сплав міді та олова. Хороші змішувачі для ванної з бронзи коштують недешево, але повністю відповідають вартості і служать більше 50 років. Багато бронзові змішувачі виготовляють під старовину.

  • Кераміка, скло

Змішувачі, виготовлені зі скла або кераміки, відрізняються унікальним дизайном, але і володіють деякими недоліками: погано реагують на перепади температур, при цьому відмінно працюють в умовах жорсткої води. Деякі деталі керамічних змішувачів виготовляють з нержавіючої сталі, а душові насадки - з сучасного міцного пластику.

Захисне покриття

Хороші змішувачі для ванної, як правило, мають хромове або нікелеве покриття для захисту від корозії. Покриття з нікелю - дешевше, ніж хромове, але у деяких людей нікель викликає алергічні реакції. Змішувачі, покриті хромом, не тільки не викликають алергії, а й мають дзеркальним блиском, який зберігається тривалий період експлуатації.

Конструктивні особливості змішувачів в ванну

Змішувачі для ванної відрізняються по конструкції і мають чотири види кранів:

  • двухвентильний змішувач має окремі вентилі для гарячої та холодної води. Поворотами вентилів регулюють натиск і температуру. Конструкція відрізняється простотою і низькою вартістю, проте регулювання незручна, а сам змішувач не економити. У двохвентильні змішувачі потрібно часта заміна ущільнювачів;
  • змішувач змішувач для ванни - зручний в експлуатації, вода і температура регулюється буквально одним рухом ручки. Найнадійніші змішувачі саме одноважелі. Хороші змішувачі одних важелів оснащені спеціальним кульовим механізмом або знімним картриджем;
  • настройка температури і напору в термостатичних змішувачах відбувається незалежно від даних магістрального водопроводу. Переваги даного типу змішувачів в безпеки човнів сім'ї.
  • сенсорні змішувачі, завдяки автоматичного регулювання, мають повністю настроюється електронним управлінням подачі води, регулюванням температури і напору, інфрачервоними датчиками розпізнавання сторонніх об'єктів. Як тільки преподнесешь руки до крана, датчик дає команду на пуск води.

кріплення

За типом кріплення змішувачі випускають:

  • настінними;
  • врізними;
  • вбудовуваними.

Настінні змішувачі - найпростіші в монтажі, доступні для самостійної установки.

Змішувачі врізні монтуються безпосередньо на бортик ванни. У вбудованих змішувачів відсутні видимі водопровідні труби - вони приховані всередині стін за оздоблювальними матеріалами.

Вбудовувані системи для ванни як правило обладнані поворотним або фіксованим низьким зливом і розраховані на 3-4 отвори, що відрізняє їх від усіх інших.

5 топових товарів від Інтернет-магазину СанТоп

Змішувач для ванни Armatura Ekokran

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-ekokran

Першу позицію в списку топових продуктів по праву займає змішувач для ванни Armatura Ekokran відомого польського бренду: невелика вартість і якість європейського рівня зробили модель популярною серед споживачів.

Пристрій оснащений аератором для пом'якшення струменя, душових шлангом, ексцентриками, душовою лійкою, утримувачем для душу, декоративними розетками. Конструкція виготовлена ​​з високоякісного сплаву латуні і покрита глянцевим хромованим покриттям, що не втрачає привабливий зовнішній вигляд навіть при тривалій експлуатації. Тип виливу в одноважельною моделі - нерухомий. Вбудований керамічний регулятор забезпечує тривалий термін експлуатації без поломок, виробник дає гарантію на пристрій 100 років, на покриття - 5.

Змішувач для ванни Armatura Ceramik з довгим носиком

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-ceramik-s-dlinnym-nosikom

ДВОХВЕНТИЛЬНІ модель польського бренду Armatura Ceramik з довгим носиком виділяється на тлі сучасних змішувачів класичним дизайном, справжньою європейською якістю і кращою ціною серед аналогів ДВОХВЕНТИЛЬНІ модель польського бренду Armatura Ceramik з довгим носиком виділяється на тлі сучасних змішувачів класичним дизайном, справжньою європейською якістю і кращою ціною серед аналогів.

Крім привабливого зовнішнього вигляду модель оснащена аератором, що забезпечує змішання води і повітря, завдяки чому струмінь, розсікаючи, стає більш рівномірною і м'якою, що не розбризкується. Корпус виробу виготовлений і високоякісної латуні і покритий хромом.

Регулювання температури води і напору відбувається за допомогою двох кранів - червоний регулює надходження гарячої води, синій - холодний.

Габарити змішувача досить великі - модель обладнана довгим поворотним виливом, а тому ідеально впишеться в простору ванну кімнату.

Змішувач для ванни Armatura Piryt

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-piryt

Ще один фаворит в топ п'ятірці кращих змішувачів для ванни - модель Armatura Piryt. Ця Одноважільний модель оснащена надійним керамічним картриджем, що забезпечує тривалий термін експлуатації моделі, хромованим покриттям, що зберігає змішувач від корозії, а також ексцентриками, декоративними розетками. У комплектацію моделі не входить душовий комплект, зате зовнішній вигляд змішувача -сучасний і стильний, що дозволяє змішувача вписатися в будь-який сучасний інтер'єр.

Така оригінальна опція вже припала до душі багатьом споживачам і це зрозуміло: стильний зовнішній вигляд, надійна конструкція і доступна ціна зробили свою справу.

В якості запірного клапана в моделі виступає керамічний картридж, що забезпечує надійність і довговічність конструкції.

Змішувач для ванни Armatura German

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-german

Змішувач для ванни Armatura German відрізняється від попередніх космічним мінімалістичним дизайном і виглядає гармонійно як в сучасних ванних кімнатах в стилі хай-тек і мінімалізм, так і в класичних інтер'єрах Змішувач для ванни Armatura German відрізняється від попередніх космічним мінімалістичним дизайном і виглядає гармонійно як в сучасних ванних кімнатах в стилі хай-тек і мінімалізм, так і в класичних інтер'єрах.

Найчастіше модель згадується як надійний і безперебійно працює сантехнічний прилад. Виробник дає гарантію 10 років, але за відгуками користувачів при належному використанні і догляді змішувач практично «невбивана» і це зрозуміло: корпус виконаний з якісного сплаву латуні, покритий декількома шарами хрому, що захищають модель від корозії, всередині надійний керамічний картридж, що забезпечує тривалу безперебійну експлуатацію сантехнічного вироби.

Змішувач для ванни Armatura Ametyst

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-ametyst

Змішувач для ванни Armatura Ametyst укладає топову п'ятірку змішувачів Змішувач для ванни Armatura Ametyst укладає топову п'ятірку змішувачів.

Модель Armatura Ametyst відрізняється ідеальним поєднанням дизайну, ергономіки та функціональності. Польський бренд радує споживачів інноваціями в області сантехнічного обладнання, щорічно випускаючи моделі, що відповідають всім сучасним вимогам.

Змішувач для ванни Armatura Ametyst виготовлений з надміцного матеріалу - латуні, яка не дозволяє змішувача іржавіти, незалежно від частоти прийняття душу або ванни. На хромованому покритті не залишається мильних розлучень і вапняного нальоту, і зовнішній вигляд змішувача залишається довгий час привабливим і чистим.

І температура води, і натиск регулюються одним важелем, що дуже зручно в експлуатації.

5 кращих змішувачів по співвідношенню ціна / якість

Чим ми керувалися, обираючи цю п'ятірку кращих змішувачів? Звичайно ж, якістю виробів, друге - доступною вартістю. Як виявилося, якісний змішувач може бути і дуже дорогим, і коштує зовсім не дорого. Розглянемо кращі пропозиції в Інтернет-магазині СанТоп.

Змішувач для ванни Armatura Korund

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-korund

Назвати змішувач для ванни Armatura Korund бюджетним не можна, але він на всі 100% відповідає заявленій вартості: стильний зовнішній вигляд з незвичайним дизайном, сучасні мінімалістичні форми, які ідеально впишуться в сучасний інтер'єр Назвати змішувач для ванни Armatura Korund бюджетним не можна, але він на всі 100% відповідає заявленій вартості: стильний зовнішній вигляд з незвичайним дизайном, сучасні мінімалістичні форми, які ідеально впишуться в сучасний інтер'єр. Модель Armatura Korund - ідеальний варіант для прихильників сучасних рішень в дизайні ванної кімнати.

Змішувач виготовлений з високоякісної латуні, покритий глянсовим хромованим покриттям, яке надійно захисти пристрій від корозії. Усередині змішувача встановлений керамічний картридж 35 мм + аератор води, що дозволяє економити (витрата води 20 л / м). У комплектацію моделі входять ексцентрики і декоративні розетки.

Особливість конструкції - важіль розташований не посередині конструкції, а збоку, що надає виробу незвичайний, космічний вид.

Змішувач для ванни Armatura Ametyst на три отвори

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-ametyst-na-tri-otverstiia

Плавність і м'якість ліній змішувача для ванни Armatura Ametyst на три отвори, заокругленість кутів, що імітують мінливий водний потік - з першого погляду зачаровують своєю незвичайністю і красою Плавність і м'якість ліній змішувача для ванни Armatura Ametyst на три отвори, заокругленість кутів, що імітують мінливий водний потік - з першого погляду зачаровують своєю незвичайністю і красою.

Модель Armatura Ametyst - відмінний варіант, якщо ви хочете встановити на ванну незвичайну модель. При цьому витрата води змішувача всього 20л / м, що дає можливість отримати помітну економію, а встановлений аератор вбереже від розбризкування.

Укомплектована модель шлангами для підведення води і душовими шлангами, душовою лійкою і утримувачем для душу.

Змішувач для ванни Armatura Kwarc

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-kwarc

Одноважільний моноблок для ванни Armatura Kwarc з хромованим глянцевим покриттям - ідеальний вибір прихильників сучасного стилю Одноважільний моноблок для ванни Armatura Kwarc з хромованим глянцевим покриттям - ідеальний вибір прихильників сучасного стилю.

Польський бренд не перестає дивувати якістю сантехнічних пристроїв, і представлена ​​модель Armatura Kwarc - не виняток. Керамічні картриджі і надійний німецький аератор забезпечують не тільки високу якість змішувача, а й надійність експлуатації, економічність.

Змішувач для ванни Armatura Malachit

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-malachit

Ще один представник «космічних» змішувачів - модель Armatura Malachit Ще один представник «космічних» змішувачів - модель Armatura Malachit. Стильний дизайн, незвичайна конструкція, що нагадує агрегат космічного корабля, якісні матеріали та зручне регулювання (одним важелем) натиску і температури води зробили модель однієї з затребуваних серед споживачів, незважаючи на ціну більше 3 тисяч гривень.

Надійний латунний корпус змішувача і хромоване покриття не подаються корозії, і навіть після багаторічного використання поверхню виробу збереже первинний блес і новизну.

Одноважільний моноблок Armatura Malachit укомплектований керамічним картриджем 35 мм, а витрата води не перевищує 18 л / м.

Змішувач для ванни Armatura Diament

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-diament

Укладає п'ятірку кращих змішувачів для ванни в співвідношенні ціна / якість - змішувач модель Armatura Diament, яка відмінно впишеться в негабаритну ванну кімнату завдяки ергономічному дизайну та настінному типу монтажу Укладає п'ятірку кращих змішувачів для ванни в співвідношенні ціна / якість - змішувач модель Armatura Diament, яка відмінно впишеться в негабаритну ванну кімнату завдяки ергономічному дизайну та настінному типу монтажу.

Латунний корпус, керамічний картридж, німецький аератор, плюс комплектація ексцентриками і декоративними розетками - підтверджують справжнє європейське якість змішувача.

Кращі недорогі змішувачі для ванни, чудово якості

Кожна з представлених бюджетних моделей має свої особливості, але однозначно може прослужити від 5 років і більше без ремонту і заміни. Підібрані моделі - це недорогі змішувачі для ванни, якість яких не підведе і це підтверджується гарантією виробника від 10 років.

Змішувач для ванни Armatura Ferryt з довгим носиком

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-armatura-ferryt-s-dlinnym-nosikom

Одноважільний змішувач для ванни Armatura Ferryt з довгим носиком - стильна і функціональна польська новинка Одноважільний змішувач для ванни Armatura Ferryt з довгим носиком - стильна і функціональна польська новинка.

Модель коштує трохи більше 1400 гривень, але якість і функціонал повністю виправдовують заявлений цінник.

Надійний латунний корпус, хромоване покриття, керамічний картридж 35 мм, витрата води 18 л / м, поворотний довгий виливши - все це характеристики представленої класичної моделі. Класичний дизайн дозволяє поєднувати змішувач з будь-яким інтер'єром.

Змішувач для ванни Haiba Premiere 006 Euro

https://santop.ua/shop/product/smesitel-dlia-vanny-haiba-premiere-006-euro

Бюджетна модель від відомого китайського виробника якісної сантехнічної продукції Haiba Premiere 006 Euro виконана з латуні з глянцевим хромованим покриттям, відштовхуючим грязь і зберігаючих поверхню від подряпин Бюджетна модель від відомого китайського виробника якісної сантехнічної продукції Haiba Premiere 006 Euro виконана з латуні з глянцевим хромованим покриттям, відштовхуючим грязь і зберігаючих поверхню від подряпин.

Конструкція оснащена традиційною формою виливу. Посередині змішувача розташований вентиль, який, не виділяючись візуально, з'єднується із загальною композицією вироби. Змішувач монтується на стіну, його розміри вдало впишуться в простору ванну кімнату.

Новости