Кращі карти пам'яті MicroSD (Мікро СД), ТОП-7 (січень, 2018)

Кращі карти пам'яті для телефонів, планшетів, камер, квадракоптеров та інших.

Не так давно у нас був вибір, коли мова заходить про зовнішню пам'яті для ваших телефонів, камер і портативних ігрових систем. Ви могли купити Sony Memory Stick Duo, який, як і подивися, здавався надмірним кроком, незалежно від ваших потреб, з іншого боку, ви могли побалувати себе однією з кращих карт SD і MicroSD набагато дешевше.

З огляду на, що більшість людей не дбають про те, що Memory Stick Duo пропонує швидкість і підвищення ємності, в порівнянні з SD-картами, карти пам'яті перемогли, як Blu-Ray обіграв HD DVD, в результаті чого ми були врятовані від складного різноманітності карт пам'яті , залишившись з MicroSD і SD-картами.

В даний час ми бачимо кращі SD-карти на ринку, які надходять від безлічі технологічних компаній, які використовуються у всьому: від DSLR-камер до консолей Nintendo Switch, ми визнали за необхідне відібрати власний рейтинг, провідний вас до того, що неминуче стане крихітної вашої власністю. Далі ви знайдете рейтинг кращих карт пам'яті MicroSD, а за ним керівництво покупця, в якому ми пояснимо все особливості MicroSD і розберемося в їх швидкостях і характеристиках.

Кращі карти пам'яті MicroSD і SD в 2018 році:

Samsung Evo Plus

Краща і найбільш універсальна карта MicroSD.

Ємність: 32 Гб, 64 Гб, 128 Гб, 256 Гб | Інтерфейс: MicroSD.

-

  • Плюси: Швидка | надійна;
  • Мінуси: Дорога | Чи не найшвидша;

Кращою SD-картою, яку ви можете купити, технічно є карта пам'яті MicroSD, хоча вона може використовуватися і в повному розмірі, за умови відповідного перехідника. Незважаючи на те, що вона не є найстійкішою MicroSD-картою на ринку, вражаючі темпи записи Samsung Evo Plus зі швидкістю 100 мегабайт в секунду (Мбайт / с) і швидкістю запису на 90 Мб / с. Не тільки це, але і широкий вибір розмірів, доступний для вибору, будь то 32 Гб або 128 Гб, роблять Evo хорошим вибором.

Samsung Pro + (Plus)

Samsung Pro + (Plus)

Краща карта MicroSD для відео.

Ємність: 32 Гб, 64 Гб, 128 Гб | Інтерфейс: MicroSD.

-

  • Плюси: Надійність | Високі швидкості;
  • Мінуси: Дорога;

Якщо ви багато знімаєте, особливо в 4К, то вам буде потрібно надійна карта MicroSD, яка зможе швидко записувати великі обсяги даних, що і робить Samsung Pro +. Це карта пам'яті MicroSD рейтингу U3, швидкістю читання / запису 95 Мб / с і 90 Мб / с. Високі швидкості, доступні карті пам'яті Samsung Pro +, будуть в значній мірі зайві в повсякденних завданнях, будь вона встановлена ​​на смартфоні, але для відеозапису в дозволі 4К це фантастична карта пам'яті.

SanDisk Extreme Plus

SanDisk Extreme Plus

Флагманська карта пам'яті MicroSD.

Ємність: 32 Гб, 64 Гб, 128 Гб | Інтерфейс MicroSD.

-

  • Плюси: Дуже високі швидкості | Запис невеликих файлів;
  • Мінуси: Дорога;

SanDisk стверджує, що ця карта пам'яті MicroSD може читати до 95 Мб / с і писати до 90 Мб / с, і на тестах картка вельми близька до цих швидкостей. Це робить карту пам'яті надзвичайно швидкої, а з меншими файлами швидкість зростає ще вище, що означає, що це відмінна карта для екшн-камер, квадракоптеров або кишенькових камер. Знову ж таки, це трохи дорога картка, але, якщо ви не проти витратити трохи більше, ви отримаєте відмінну карту MicroSD для своїх потреб.

Lexar 1000x

Lexar 1000x

Карта пам'яті з відмінним співвідношенням ціни і якості.

Ємність: 32 Гб, 64 Гб, 128 Гб | Інтерфейс: MicroSD.

-

  • Плюси: Хороша ціна | Включений адаптер USB 3.0;
  • Мінуси: Чи не найшвидша карта | непослідовність;

Lexar 1000x - це не найшвидша карта пам'яті MicroSD на ринку, але це не заважає їй потрапити в рейтинг кращих, завдяки інших переваг. Наприклад, швидкість читання карти пам'яті залишається найшвидшою, мало того, карта пам'яті дешевше більшості конкурентів. І поки вона не може запропонувати тій же швидкості запису, різниця не буде кидатися в очі для більшості людей. Карта пам'яті також приходить з адаптером MicroSD-USB 3.0, який спрощує перенесення ваших файлів на ПК.

Samsung Evo Select

Samsung Evo Select

Ще одна відмінна універсальна карта MicroSD.

Ємність: 32 Гб, 64 Гб, 128 Гб, 256 Гб | Інтерфейс: MicroSD.

-

  • Плюси: Великі швидкості | Гідна ціна;
  • Мінуси: Ексклюзив Amazon;

Як ви, ймовірно, могли здогадатися за кількістю учасників в нашому рейтингу кращих карт пам'яті MicroSD, Samsung робить відмінні карти пам'яті, швидкі, ефективні та надійні карти MicroSD. Samsung Evo Select - ще один відмінний універсал, який відмінно відчуває себе в цифровому фотоапараті, кадракоптере, телефоні або ігрової консолі Nintendo Switch. І поки карта пам'яті не обов'язково досягає успіху в будь-якої окремої задачі, карта досить потужна і працює на належному рівні. В даний час карти MicroSD Samsaung Evo Select доступні тільки від Amazon. І поки це робить придбання картки зі знижкою трохи складніше, принаймні, ви можете купувати з упевненістю від авторитетного продавця.

Kingston Industrial Class 10 U1

Kingston Industrial Class 10 U1

Надійна карта MicroSD.

Ємність: 8 Гб, 16 Гб, 32 Гб | Інтерфейс: MicroSD.

-

  • Плюси: Міцна | Чи витримає високі і низькі температури.
  • Мінуси: Чи не вражаюча продуктивність.

Якщо ви шукайте хорошу карту пам'яті MicroSD, яка способу пережити суворі умови, наприклад, в екшн-камері, на квадракоптере або встановлена ​​зовні в камеру безпеки, тоді Kingston Industrial Class 10 U1 є відмінним вибором. По-перше, карта пам'яті способу витримати температури від -40 до 85 градусів за Цельсієм, картка ударопрочная і витримує рентгенівське випромінювання. Вона була протестована для промислового застосування і має п'ятирічну гарантію, тому ви можете використовувати цю карту MicroSD з усією впевненістю.

Kingston microSD Action Camera

Kingston microSD Action Camera

Ідеальна карта пам'яті для професіоналів.

Ємність: 16 Гб, 32 Гб, 64 Гб | Інтерфейс: MicroSD.

-

  • Плюси: Дуже міцна | Хороша швидкість;
  • Мінуси: Чи не є дивною, якщо не в екшн-камері;

Якщо ви шукайте карту пам'яті MicroSD для установки в екшн-камеру, наприклад, Go Pro, вам потрібно щось, здатне швидко записувати дані, а також витримати падіння, удари і воду. На допомогу вам приходить відмінна карта пам'яті Kingston microSD Action Camera - розроблена спеціально для екшн-камер. Це означає, що ви отримуєте неймовірно міцний дизайн, а також високу швидкість читання і запису. Це кілька надлишкова камера для використання на смартфоні, тому для цієї мети ми рекомендуємо використовувати одну з інших карт пам'яті MicroSD нашого рейтингу, вона краще підійде для ваших потреб.

Як вибрати карту пам'яті MicroSD: Поради

Не варто шукати карти пам'яті SD і MicroSD місткістю менше 4 Гб просто тому, що ціна, яку ви заплатите за ємність в два і чотири рази більше, практично не змінюється.

Переконайтеся, що ви враховуєте ціну доставки, коли замовляєте MicroSD-карту через Інтернет, ви можете більше заплатити за поштові витрати, ніж за карту пам'яті, особливо для недорогих моделей.

Якщо ви шукайте карту пам'яті великої місткості (32 Гб або більше), переконайтеся, що ваш пристрій сумісний з SDXC.

Якщо ви плануєте переміщати файли на і з портативних пристрій (планшети або смартфони), розгляньте пристрій для читання карт пам'яті microUSB, таке як Leef Access.

Уникайте покупки карт пам'яті у постачальників з невеликою кількістю відгуків, оскільки такі картки легко можуть виявитися підробленими. Всі магазини, наведені в нашому рейтингу, проходять багаторівневу перевірку і є надійними.

Ємністю 128 Гб і вище SD-карти зазвичай дешевше, так як користувачі зазвичай вибирають 64 Гб, оскільки це число часто відповідає максимальній підтримуваної ємності більшості мобільних пристроїв. Як правило, карти MicroSD з адаптером коштують дешевше еквівалентних SD-карт.

Зверніть увагу, що всі цифри, ймовірно, будуть значно менше, ніж зазначено при форматуванні.

Карти пам'яті SD зазвичай діляться на класи, які дають приблизне уявлення про мінімальну продуктивності. Карта Class 4 гарантовано пропонує не менше 4 Мбіт / с, а Class 10 повинен перевищувати 10 Мбіт / с.

Аналогічним чином, багато виробників повідомляють про доступні швидкостях в формі «х», який кратний 150 Кбіт / с (швидкість читання стандартного CDROM). Очікується, що карта пам'яті 100х буде поставляти більше 14 Мбіт / с.

Якщо ви плануєте купувати карти пам'яті MicroSD просто для зберігання даних, не робіть цього. Флешки, будучи дешевше і надійніше, є найкращим вибором.

Кращі карти MicroSD: Керівництво покупця

Перш за все, важливо розуміти стандарти MicroSD, а також всі маркування. Існують різні типи карт MicroSD, навіть якщо вони виглядають однаково.

Місткість

Першою розглянемо MicroSDHC. HC означає High Capacity (Більшої Ємності) і охоплює розміри від 4 до 32 Гб. Понад 32 Гб карти пам'яті MicroSDXC, де XC означає eXtended Capacity (Збільшеною Ємності), а найбільші карти в цій категорії, доступні для покупки, налічують 200 Гб. Проте, останні моделі телефонів і планшетів, в тому числі HTC 10, заявляють підтримку карт MicroSD до 2 Тб. Перевірте підтримку вашого пристрою перед покупкою карти: багато пристроїв не підтримують SDXC, тому обмежені картами до 32 Гб пам'яті.

швидкість

Існують три різних стандарту швидкості, і ви можете бачити більше одного на картці. Оригінальна маркування швидкості відзначається всередині літери С (в центрі зображення вище). Число позначає мінімальну стабільну швидкість запису, таким чином, карта «Class 6» здатна записувати інформацію зі швидкістю 6 Мб / с - тобто 6 мегабайт в секунду. Це послідовна швидкість запису, яка застосовується тільки під час запису даних великого обсягу (наприклад, під час запису відео) в послідовні комірки пам'яті. Це не відноситься до випадкового запису 4 КБ, типове рішення для телефонів і планшетів, коли записуються невеликі обсяги даних в випадкові місця.

Більшість пристроїв, здатних записувати HD-відео вимагають карти пам'яті MicroSD 10-го класу, але більшість карт MicroSD Class 10 здатні на більше, ніж мінімальна швидкість в запису в 10 Мб / с.

Саме тут в гру вступає система UHS. Це означає Ultra High Speed ​​(Ультра Висока Швидкість), а для позначення класу використовується буква U. Карта пам'яті MicroSD UHS 1-го класу пише зі швидкістю мінімум 10 Мб / с, в той час як UHS 3 карти записують з мінімальною швидкістю 30 Мб / с.

Ви також можете побачити UHS-I або UHS-II на мапі. Це говорить про те, яку технологію використовує карта пам'яті Мікро СД. У UHS-I «Bus» може працювати зі швидкістю до 104 Мб / с, в той час як шина UHS-II може передавати дані зі швидкістю до 312 Мб / с. Це не означає, що карта буде читати і писати на цих швидкостях, це пікові показники.

Для того, щоб отримати вигоду з більш високих швидкостей, доступних UHS-I або MicroSD UHS-II, вам потрібно пристрій, сумісний з цим стандартом.

Ви можете легко визначити карту UHS-II, оскільки та має другий ряд контактів під основним набором. Всі карти, протестовані в цій статті, мають Class 10 або UHS-I.

Всі карти, протестовані в цій статті, мають Class 10 або UHS-I

SanDisk показав MWC 2016 Шанхаї те, що виробник називає найшвидшою картою в світі свою MicroSD на 256 Гб - SanDisk Extreme microSDXC UHS-I 256GB.

Нова карта використовує нову систему класифікації швидкості, названу Video Class. Ви побачите цю систему на картах найближчим часом, з відміткою V. Як і в оригінальній системі класів, це означає мінімальну послідовну швидкість запису в Мб / с і коливається від V6 до V90.

Асоціація рекомендує наступні класи карт для запису відео різної якості:

Асоціація рекомендує наступні класи карт для запису відео різної якості:

Кращі карти MicroSD 2018 року: Температура, рентген і міцність

Карти пам'яті MicroSD маленькі і легко губляться, але на додаток до покупки спеціального чохла для вашої колекції картці, важливо вибирати карти пам'яті, здатні пережити подорож і будь-які інші чинники, здатні поставити під загрозу їх функціонування.

Деякі виробники стверджують, що їх карти є водостійкими, а також захищені від рентгена. Проте, ці характеристики є актуальними практично для всіх карт MicroSD. Дані зберігаються не на магнітах, тому сканер в аеропорту не повинен створювати проблеми, до тих пір, поки ви не намагаєтеся зчитувати або записувати дані на НЕ-водонепроникний картрідер під водою, карта пам'яті MicroSD повинна бути в змозі пережити поверхневу вологу.

Карти також можуть носити оцінку придатності при певних температурах, скажімо, від -25 до +85 градусів за Цельсієм, протистояти ударам і струсами, а також багато іншого. До тих пір, поки ви готові заплатити більше за одну з таких карток, ви можете претендувати на гарантії, якщо вона раптом вийде з ладу, тому що побувала в умовах підвищеної температури або «затряслися».

Гарантія, отже, є найбільш важливою серед всіх цих речей: перевірте не тільки тривалість, але і умови, які покриває гарантія.

Кращі карти пам'яті MicroSD: Яку карту купити?

Наша головна рекомендація полягає в тому, щоб дотримуватися відомих виробників, які можуть забезпечити гарантію на свої карти. Солідні виробники включають в себе: Toshiba, Samsung, SanDisk, Lexar, Kingston, і Verbatim, серед інших.

Існує безліч підробок і неякісних MicroSD, тому переконайтеся, що ви купуєте в надійного постачальника. Якщо ви бачите карту на Avito, істотно дешевше, ніж ви очікували, не варто поспішати!

Перед тим, як купити карту пам'яті MicroSD, перевірте максимальну потужність пристрою. Деякі мобільні пристрої обмежені 32 Гб пам'яті, оскільки вони є SDHC, а не SDXC. Заманливо отримати картку на 128 Гб, але вона просто не буде працювати, якщо пристрій не зможе отримати до неї доступ.

Квадрокоптера / Екшн-камери

Якщо ви купуєте карту пам'яті MicroSD з метою запису 4К відео, шукайте карту UHS-I Class 3. Багато також рекомендують ті ж карти для запису Full HD (1080p) відео, особливо на високій частоті кадрів.

Телефони / Планшети

Складно орієнтувати покупця тут, використовуючи загальні характеристики, оскільки ці пристрої спираються на швидкість передачі малих файлів, а це важлива різниця. Ми докладніше розглянемо відповідність карт мобільних пристроїв в оглядах нижче. Читайте також: Кращий планшет 2017 року | ТОП-10 .

відеореєстратори

Вимоги аналогічні квадрокоптера і екшн-камер, але ви, як правило, знайдете відеореєстратори менш вимогливими, коли мова заходить про швидкість запису. Більшість виробників рекомендують Class 10 і краще.

Що таке UFS? Пояснення до нових картах MicroSD

Samsung представив наступника MicroSD, відомого як UFS або універсальна флеш-пам'ять. Ці карти бувають 32, 64, 128 і 256 Гб ємністю і набагато швидше (у п'ять разів швидше, на самом деле), ніж MicroSD, з послідовною швидкістю читання до 530 мегабайт в секунду.

Samsung обіцяє, що UFS зможе зчитувати фільми Full HD вагою близько 5 Гб приблизно за 10 секунд, в той час як MicroSD UHS-1 потребує близько 50 секунд.

Швидкість запису також блискавична, до 170 Мб / с. Це майже в два рази перевищує швидкість найшвидших карт MicroSD, доступних сьогодні.

На сьогоднішній день немає технологічних продуктів, які можуть використовувати карти UFS, але технологія набере обертів в найближчому майбутньому. Слід зазначити, однак, що карти MicroSD і UFS не є взаємозамінними - ви повинні купити карту того типу, що наведена в характеристиках пристрою.

Кращі карти пам'яті MicroSD: Як ми тестуємо?

Ми використовуємо CrystalDiskMark для тестування швидкості читання і запису кожної карти. Це рішення дозволяє перевірити як послідовну швидкість (читання і запису великих блоків даних) і продуктивність в роботі з маленькими файлами, ми використовуємо 4Кб файли для тестів читання і запису.

Випробування проводяться на нашій станції, на базі Intel Core i7, через USB 3.0. Ми використовуємо повнорозмірні SD-адаптери, які приходять з картами і Lexar Professional USB 3.0 Dual-Slot Reader. Якщо карта пам'яті приходить з власним адаптером USB 3.0, як і власні карти Lexar, ми використовуємо його.

Що таке UFS?
Кращі карти пам'яті MicroSD: Як ми тестуємо?

Новости