Кращі технології для вантажоперевезень і перспективи транспортно-логістичного сектора на виставці «ТрансРосія» 2015

З 21 по 24 квітня в Москві, в МВЦ «Крокус Експо» відбудеться 20-а ювілейна Міжнародна виставка транспортно-логістичних послуг і технологій «ТрансРосія». Організатором заходу є Група компаній ITE, що займає лідируючі позиції на російському ринку виставкових послуг і п'яте місце серед виставкових організаторів в світі.
«ТрансРосія» по праву вважається одним з найбільш значущих і затребуваних в Росії міжнародних виставкових проектів в області розвитку логістики та вантажних перевезень. Виставка проводиться з 1996 року і впродовж багатьох років утримує позиції лідера галузевого події, будучи на даний момент найбільшим у Східній Європі бізнес-заходом з транспорту і логістики. Учасники «ТрансРосії» отримують можливість в короткі терміни встановити велику кількість нових бізнес-контактів, ознайомитися з тенденціями розвитку індустрії, провести переговори та укласти вигідні контракти на транспортування і складування вантажів.


Як зазначив у своєму привітанні організаторам і учасникам виставки Міністр транспорту Російської Федерації М.Ю.Соколов, «від стану і якості роботи транспортної системи Росії залежать можливості держави виконувати такі важливі функції, як створення умов для вирівнювання соціально-економічного розвитку регіонів, захист національного суверенітету і безпеки країни в цілому. «ТрансРосія» - головний майданчик, на якій обговорюються найактуальніші проблеми розвитку російської транспортної системи, розробляються нові форми взаємодії різних видів транспорту, спрямовані на успішне вирішення питань логістики на ринку транспортно-логістичних послуг ».


У Загальноросійському рейтингу виставок, опублікованому в 2014 році, «ТрансРосія» визнана найкращою виставкою Росії по тематиці «Транспорт, доставка вантажів, склад, логістика» в номінаціях «професійний інтерес», «міжнародне визнання» і «охоплення ринку».


У минулому році учасниками виставки «ТрансРосія» стали 495 російських і зарубіжних компаній з 29 країн, а площа експозиції перевищила 20 500 Труднощі кв.метрів. За 4 дні роботи виставку відвідали 14 716 фахівців галузі з 71 регіону Росії і 50 зарубіжних країн.
У числі експонентів цього року - найбільші компанії транспортної галузі: «РЖД», «РЖД Логістика», «Трансконтейнер», «Перша вантажна компанія», «Русагротранс», «НПК« Уралвагонзавод »,« УВЗ-Логістик », Globaltrans, Clobal Ports , Deutsche Bahn, Dachser, Port of Hamburg, CMA CGM, Unifeeder, Turkish Cargo, і багато інших. 50 компаній стануть учасниками «ТрансРосії» вперше.


На «ТрансРосії-2015» будуть організовані національні павільйони Казахстану, Білорусії, Німеччини, Фінляндії, Латвії, Естонії та інших країн. Уже котрий рік поспіль на виставці буде організована зона презентацій, де учасники зможуть продемонструвати IT-рішення, створені для транспорту, навігаційні системи та інші новинки і розробки.


Виставка включає в себе 2 розділи:
1. Транспортно-логістичні послуги
• Грузоперевозчики і логістичні компанії
• Порти, залізні дороги, автоперевізники
2. Технології
• ІТ-рішення та телематика
• Транспортні засоби та контейнери

У перший день роботи виставки, 21 квітня, о 15.00 на об'єднаному стенді компаній «Трансконтейнер» і АТ «РЖД Логістика» відбудеться презентація групи компаній «ОТЛК». Презентацію проведе Президент АТ «Об'єднана транспортно-логістична компанія» П.В.Баскаков.


22 квітня на стенді ТОВ "Мечел-Транс" відбудеться підписання довгострокового сервісного контракту між ТОВ "Мечел-Транс" та ВАТ "Сінара - Транспортні машини".
З 21 по 23 квітня в павільйоні 1, зал 3, буде працювати вже традиційна інтерв'ю-студія «Відкрита розмова» - проект, організований спільно з видавництвом «РЖД-Партнер». Журналісти галузевих і новинних ЗМІ отримають можливість зустрітися безпосередньо з керівниками компаній і експертами галузі і задати їм питання про тенденції розвитку транспортної галузі та логістики. Теми, які обговорюватимуться на інтерв'ю в цьому році: «Нова економічна реальність: переорієнтація вантажопотоків», «Імпортозаміщення: місія здійсненна?», «Як заощадити на логістиці в кризу?», «Підвищення конкурентоспроможності компаній за допомогою зелених технологій», «Законодавство в сфері залізничного транспорту. Версія 2.0 »,« Маршрутизація як механізм оптимізації перевізного процесу »,« Залізниця та порти: нормативний аспект взаємодії »,« Тарифні інструменти оптимізації витрат вантажовідправників »,« Способи виживання вагонобудівників і вагоноремонтників в умовах падіння попиту »,« Нові можливості контейнерних поїздів » і «Перспективи розвитку транспортного сполучення з Кримом».


Офіційний партнер виставки - компанія «УВЗ-логістик». Спонсор ділової програми - компанія ACEX. Спонсор реєстрації - компанія Alekon.


Ділова програма


Виставка «ТрансРосія» традиційно супроводжується насиченою діловою програмою, під час якої учасники ринку анонсують нові технології транспортної галузі та презентують практику їх застосування та впровадження.


Ключовою подією програми стане 20-я Міжнародна конференція «ТрансРосія», яка відбудеться 21 - 23 квітень 2015 року. Участь у заході візьмуть понад 300 делегатів - керівників найбільших російських і зарубіжних компаній транспортного ринку. Робота Секції транспортно-логістичних компаній буде присвячена питанням логістики і управління ланцюгами поставок, підвищення ефективності логістичних бізнес-процесів, митного оформлення вантажів, особливостей транспортування окремих видів вантажів і розвитку міжнародних перевезень. 22 квітня в рамках конференції відбудуться Столи переговорів з власниками вантажу. Вперше в рамках ділової програми буде виділено Секція вантажовласників, на якій експерти галузі обговорять ключові завдання в оптимізації логістичних процесів компаній, а також обговорять такі теми: «Ритейл та e-commerce: як підвищити ефективність логістичних процесів?», «Продукти харчування: транспортування. Зберігання. Управління запасами »,« Промислове та будівельне обладнання. Логістика і транспортування »і« Транспортування і логістика хімічних вантажів ».


В рамках конференції фахівці зможуть ознайомитися з кейсами компаній. Андрій Павлович, Country Logistic Manager Coca-Cola, виступить з доповіддю «Скорочення витрат. Досвід компанії Coca-Cola ». Ігор Латишев, начальник управління з логістики «ОМК-СТАЛЬ», і Сергій Толстоухов, заступник начальника управління транспорту компанії «Северсталь», розкажуть про оптимізацію логістичних бізнес-процесів. Кейсами компаній також поділяться Валерій Разгуляєв, керуючий інформацією компанії «Ізбёнка - ВкусВілл», і Олександр Філін, керівник відділу логістики «Ельдорадо».


З 21 по 24 квітня в конференц-залі 4 відбудуться навчальні семінари, презентації, круглі столи, прес-конференції від учасників виставки: семінар «Як збільшити ефективність і прибутковість перевезень вдвічі?», Тематична дискусія «Перспективні інформаційні технології у зовнішньоекономічній діяльності» та інші ділові заходи.


Протягом всіх днів роботи виставки в залі 1 буде працювати презентаційна зона «IT-рішення на транспорті», де прозвучать більше 30 виступів з актуальних для галузі питань: «ГЛОНАСС / GPS моніторинг вантажних контейнерів» від ТОВ «РД Груп», «AnyLogic Logistics Network Manager - рішення для оптимізації ланцюжків поставок »від компанії« Енілоджік »,« Оптимізація транспортних витрат за допомогою IT: досвід лідерів ринку, актуальність в умовах кризи »від групи компаній« Антор », і інші презентації, підготовлені провідними компаніями спеціалізованого IT-сектора.


Протягом чотирьох днів роботи виставки ТОВ «Рейлі Коммерс» на своєму стенді в залі 1 проводитиме презентації на тему «Пошукова система залізничних вантажоперевезень».


Фахівці можуть відвідати виставку безкоштовно, отримавши електронний квиток на сайті www.transrussia.ru .


Виставка проводиться за підтримки Міністерства транспорту Російської Федерації, Комітету Державної Думи Російської Федерації з транспорту, Федерального агентства морського і річкового транспорту, Федерального агентства з облаштування державного кордону, Уряду Москви, ВАТ «Російські залізниці», Російського союзу промисловців і підприємців, Гільдії експедиторів Росії , Асоціації російських експедиторів та Асоціації «Транспортна безпека».

Теми, які обговорюватимуться на інтерв'ю в цьому році: «Нова економічна реальність: переорієнтація вантажопотоків», «Імпортозаміщення: місія здійсненна?
», «Як заощадити на логістиці в кризу?

Новости