Кращий радар-деректор 2015

Тим автомобілістам, хто не з чуток знайомий з «листами щастя», варто в обов'язковому порядку встановити в свій автомобіль радар-детектор, завдяки якому буде відбуватися сповіщення про знаходження за курсом руху поліцейського радара, запрограмованого на вимірювання швидкості руху транспортних засобів на дорозі.

буде відбуватися сповіщення про знаходження за курсом руху поліцейського радара,

Кількість штрафних квитанцій за перевищення буде скорочуватися саме після початку використання радар-детектора, і в даній статті ми розповімо про кращих радар-детекторах 2015 року, почавши з самих бюджетних моделей, які, тим не менш, здатні визначати всі існуючі вимірювачі швидкості.

Кількість штрафних квитанцій за перевищення буде скорочуватися саме після початку використання радар-детектора, і в даній статті ми розповімо про кращих радар-детекторах 2015 року, почавши з самих бюджетних моделей, які, тим не менш, здатні визначати всі існуючі вимірювачі швидкості

Кращі радар-детектори 2015 року

На поточний момент топовим брендом з виробництва недорогих антирадарів є Street Storm , Що випускає на ринок бюджетні моделі, так і пристрої преміум класу. Причому навіть найдешевші апарати здатні на відстані в 800 метрів визначити загрозу і оповістити про неї водія.

На що звернути увагу при виборі антирадара

Робота у всіх можливих діапазонах: K, Ka, X, лазер (бажано: Ultra і POP)

- відповідає за кількість типів сигналів радарів Дальність прийому від одного кілометра - саме такої відстані буде достатньо для своєчасного гальмування Висока швидкість обробки сигналів - чим вище потужність апарату, тим швидше водій отримає сигнал про загрозу Фільтрація шумів і перешкод високого рівня - не дозволяє спрацьовувати на сигнали побутового характеру Наявність GPS-модуля (вкрай бажано) - додатковий захист: звірка географічних координ ат з базою в пам'яті

Насамперед варто приділити увагу двом радар-детекторів Street Storm STR-9000EX GP One Kit і Street Storm STR-9030EX GP One kit , Практично ідентично повторюють функціонал один одного.

Насамперед варто приділити увагу двом радар-детекторів   Street Storm STR-9000EX GP One Kit   і   Street Storm STR-9030EX GP One kit   , Практично ідентично повторюють функціонал один одного

Обидві моделі оснащені зовнішнім GPS-модулем, який буде звіряти координати знаходження автомобіля з базою координат розташування стаціонарних постів, радарів і камер.

Тест радар-детектора Street Storm STR-9000EX GP One Kit

GPS зараз необхідний всім антирадар і справа тут навіть не в додатковому рівні захисту а в тому, що все частіше на дороги встановлюються оптичні вимірювачі швидкості (Автодор, АВТОУРАГАН або ОДИССЕЙ), які не випромінюють ніяких радіохвиль, тому знати про них потрібно напевно.

GPS зараз необхідний всім антирадар і справа тут навіть не в додатковому рівні захисту а в тому, що все частіше на дороги встановлюються оптичні вимірювачі швидкості (Автодор, АВТОУРАГАН або ОДИССЕЙ), які не випромінюють ніяких радіохвиль, тому знати про них потрібно напевно

Тест радар-детектора Street storm STR-9030EX GP One Kit

Що стосується інших типів радарів, то обидва пристрої знайомі і з СТРЕЛКА-СТ, АМАТА, ЛІСД, ІСКРА, і з іншими поширеними на території РФ поліцейськими вимірювачами, тому водій буде надійно захищена від штрафів, не витративши при цьому великої суми на антирадар.

У цій ціновій категорії ми також приготували два пристрої, але тільки різних брендів, і першим з них йде радар-детектор PlayMe HARD . Пристрій являє собою досить непоганий результат розробки нового бренду PlayMe , Не так давно з'явився на ринку автомобільних аксесуарів.

PlayMe HARD проти Стрілки

Як і годиться, антирадар оснащений GPS-інформатором, правда не зовнішнім, як дві попередні моделі, а вбудованим, що краще позначається на естетиці та габаритах. Відносно ж прийому сигналів, то PlayMe HARD на дистанції в кілометр визначає всі існуючі поліцейські радари різних марок і типів - ручні і стаціонарні.

Наявність товару: Очікується надходження

5 190 ₽

передзамовлення

Радар-детектор карк Стелс 3+ був випущений відомим серед вітчизняних автомобілістів брендом КАРКАМ , Який раніше спеціалізувався виключно на відеореєстраторах , Але зараз фірма розширила модельний ряд, додавши до нього антирадари. Саме представлена модель є хедлайнером в серії детектирующих пристроїв бренду: вона оснащена потужним приймачем радіохвиль і, зрозуміло, GPS-модулем.

Саме представлена модель є хедлайнером в серії детектирующих пристроїв бренду: вона оснащена потужним приймачем радіохвиль і, зрозуміло, GPS-модулем

КАРКАМ СТЕЛС 3+ проти Кордону

Щодо модуля GPS необхідно відзначити те, що він підтримує оновлення баз стаціонарних постів радарів і камер, тому можна через нашого фахівця підняти планку актуальності до межі, адже поліцейські вимірювачі швидкості час від часу змінюють місце свого положення, як і те, що на нові дороги відразу ставлять радари, яких немає в старих базах.

Ми також запропонуємо Вам два топових пристрої, які, незважаючи на досить високу вартість, окупляться через пару місяців, втім, тут все індивідуально і залежить від частоти поїздок. Саме ці апарати рекомендуються тим водіям, хто проводить за кермом більшу частину життя і, звичайно, тим, хто хоче на всі сто відсотків захистити свою поштову скриньку від штрафних квитанцій.

Саме ці апарати рекомендуються тим водіям, хто проводить за кермом більшу частину життя і, звичайно, тим, хто хоче на всі сто відсотків захистити свою поштову скриньку від штрафних квитанцій

Радар-детектор Street Storm STR-9550EX - чергове пристрій від вже відомого за цією статтею бренду Стріт Шторм, яке відрізняється від більш дешевих моделей, потужним приймачем радіохвиль, великим інформативним дисплеєм і посиленою фільтрацією шумів.

Шуми і перешкоди можуть видаватися різними джерелами, наприклад, автоматичні двері на АЗС або мікрохвильовими печами.

Ясна річ, що водієві зовсім не потрібно, щоб його радар-детектор спрацьовував там, де це не потрібно, тому існує автоматичний фільтр і ручної, що дозволяє перемикати антирадар між режимами МІСТО і ТРАССА.

Street Storm STR-9550EX і Стрілка

Дальність прийому сигналів моделі STR-9550EX досягає двох кілометрів - це дуже хороший показник, адже навіть на найвищій швидкості можна буде безпечно і своєчасно здійснити маневр гальмування. GPS, само собою, присутня, як і можливість оновлення бази координат.

Заключною моделлю в даній статті стане воістину найкращий радар-детектор 2015 Radartech Pilot 21RS PLUS .

Заключною моделлю в даній статті стане воістину найкращий радар-детектор 2015   Radartech Pilot 21RS PLUS

Це нова версія полюбилася багатьом 21RS, яку чекали дуже довго і ось, нарешті, радар-детектор високої потужності прийому радіохвиль можна замовити для себе, або в подарунок автомобілісту.

Radartech Pilot 21RS PLUS проти Стрілки

Пристрій приймає сигнали від датчиків швидкості на відстані двох кілометрів, причому це стосується не тільки радарів, але ще і оптичних стаціонарних установок - за їх визначення відповідає вбудований GPS-модуль. Пристрій точно так же, як і інші моделі, підтримує ручне перемикання чутливості і голосові оповіщення, в яких російською мовою водій інформується про назву і тип зустрічного радара.

Пристрій точно так же, як і інші моделі, підтримує ручне перемикання чутливості і голосові оповіщення, в яких російською мовою водій інформується про назву і тип зустрічного радара

Три причини купити у нас

В інтернет-магазині Navigator-Shop тільки найкраща техніка!

Одна з основних переваг нашого магазину полягає в тому, що в нашому асортименті представлені виключно «білі» апарати, відмічені сертифікатом РосТест, що поставляються через офіційні відвантаження безпосередньо від виробника Одна з основних переваг нашого магазину полягає в тому, що в нашому асортименті представлені виключно «білі» апарати, відмічені сертифікатом РосТест, що поставляються через офіційні відвантаження безпосередньо від виробника. Ми уважно стежимо за якістю продукції, що продається, що дозволяє виключити факт наявності шлюбу.

Як і годиться, покупцеві буде надано повний гарантійний пакет, що складається з гарантії від фірми-виробника, з якої можна звертатися за сервісним ремонтом в центри обслуговування клієнтів, а також ми забезпечуємо покупки своєї власної магазинної гарантією, що дозволяє повернути, або обміняти пристрій протягом двох перших тижнів з моменту його придбання.

Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на   Яндекс Маркеті Ви можете прочитати відгуки наших вдячних клієнтів на Яндекс Маркеті . Ми працюємо для вас і робимо все щоб співпрацювати з Navigator-Shop.Ru було зручно і комфортно!

Новости