Кращий чоловічий парфум

У сучасному багатогранному світі існує величезна кількість чоловічих ароматів У сучасному багатогранному світі існує величезна кількість чоловічих ароматів. Від деяких з них віддає дідусевим одеколоном, інші ж залишають після себе неймовірно стійкий і запашний запах дешевого алкоголю з найближчого "Нічник", а є і такі, які здатні перетворити самого звичайного хлопця в підкорювача жіночих сердець, звабника і чоловіка мрії. Адже кожна жінка спокуса бажає, щоб її чоловік був королем у всьому і запах не є винятком, а кожен чоловік просто зобов'язаний зводити з розуму свою другу половинку. Чоловічий парфум є беззмінним супутником, який не перше сторіччя допомагає чоловікам впорається з цим далеко нелегким завданням.

Так як же правильно вибрати кращі чоловічі парфуми? Ми пропонуємо Вам зробити вибір зі списку чоловічих ароматів які перевірені часом і припадають до смаку абсолютно всім представникам як сильної, так і слабкої половини людства.

Bleu de Chanel є одним з небагатьох справжніх чоловічих ароматів. Парфумерна композиція була створена на противагу неприродним індустріальним запахів, нотки яких ми все частіше вловлюємо в багатьох сучасних ароматах. Bleu de Chanel можна охарактеризувати як природний, ненав'язливий, свіжий парфум, який розкриває в чоловікові силу, сексуальність і мужність. Користуючись цим чудовим флаконом з магнітною кришечкою, володар заявляє всім оточуючим про свою статностью, незалежності, а також умінні вибирати парфум.

Bleu de Chanel без сумнівів підійде всім і кожному тому є універсальним ароматом на всі випадки життя для справжніх чоловіків і його без сумніву можна назвати кращим чоловічим парфумом!

Acqua Di Gio від Giorgio Armani - аромат, який багато років тому зайняв і продовжує утримувати перше місце в рейтингах найпопулярніших і улюблених чоловічих парфумів. Його без сумніву можна назвати безсмертної класикою всіх часів, яка буде актуальна завжди. Цей неймовірно свіжий, але дуже багатогранний аромат залишає тільки найпозитивніші емоції з перших нанесень на шкіру, а володар Acqua Di Gio без праці зможе закрутити голову навіть найчарівнішою і неприступною дівчини. Саме тому його можна назвати розташовує до себе.

Характеризується Аква Ді Джио як свіжий, морський аромат, який можна носити як із спортивним одягом і джинсами, так і з суворим діловим костюмом.

Характеризується Аква Ді Джио як свіжий, морський аромат, який можна носити як із спортивним одягом і джинсами, так і з суворим діловим костюмом

Givenchy pour Homme Blue Label - досить приємний чоловічий парфум, який підійде для щоденного використання. У ньому розкриваються вся свежеть і чистота морського бризу з цитрусовими нотками, який наздоганяє Вас рано вранці на березі неосяжного океану. Аромат не залишить байдужою жодну дівчину, адже його вабить свіжість діє абсолютно на все рецептори нюху і моментально починає притягувати увагу оточуючих, а абсолютно не нав'язливий шлейф ще довгий час буде нагадувати присутнім про Вас і вашому неповторному парфум. З Givenchy pour Homme Blue Label неможливо переборщити, навіть якщо дуже сильно старатися.

Безумовно, підійде молодим людям, але коли аромат до душі, то ніякі вікові обмеження просто не мають ваги.

Allure Homme Sport від Chanel можна назвати вкрай неоднозначним (в хорошому сенсі) парфумом. З одного боку він свіжий, чуттєвий, який вкладає в нашу підсвідомість нотки ранньої весни коли на дворі сходить перший сніг і з'являються зелені мотиви молодої весняної травички, а з іншого боку його не можна назвати схожим на чоловічий одеколон. І нехай Вас не вводить в оману додавання до назви слова Sport. Алюр Хомма швидше асоціюється з успішним молодим чоловіком або чоловіком, який знає собі ціну і ніколи не продешевить. Цей аромат без особливих зусиль закрутить голову будь-дамі, а володар запаху миттєво буде піднесений до небес в її очах. Так що без сумніву його можна назвати одним з кращих чоловічих парфумів.

Що Ви знаєте про життєву силу свіжості неосяжного океану? А ось творці Bvlgari Aqva pour Homme знають про неї все без винятку. Мужній характер - так можна охарактеризувати володаря Булгарі Аква Пур Хомма, адже цей чудовий аромат поєднує в собі морську свіжість і цитрусові нотки, причому робить це настільки грамотно, що провести грань між ними практично неможливо. Додамо до перерахованого вище класичну терпкість від Булгарі і отримуємо ідеальний чоловічий парфум, який став за довгі роки безсмертної класикою

Підійде чоловікам будь-якого віку, але все ж буде більш актуальний для вже відбулися чоловіків.

Кращий чоловічий парфум - поняття абстрактне. На який із них впаде вибір - справа виключно Вашого смаку, а замовити парфуми завжди можна в нашому інтернет-магазині парфумерії EL-PARFUME.

Так як же правильно вибрати кращі чоловічі парфуми?
Що Ви знаєте про життєву силу свіжості неосяжного океану?

Новости