Красиве жіноче білизна 2014 року, фото

  1. Яким вимогам має відповідати красиве жіноча білизна
  2. Жіноча білизна відомих фірм: Empreinte, Sassa, VIPA, Very Important Princess, LingaDore

Красиве жіноче білизна для жінки, це все одно, що тюнінг улюбленого автомобіля для чоловіка. Прагнення до краси не чуже для представників обох статей. Але гарне жіноча білизна цікаво і тим і іншим. Дами з допомогою красивої білизни ще більше підкреслюють красу свого тіла. Кавалери з радістю милуватимуться на красу своїх обраниць. Не буде перебільшенням, що красиве жіноча білизна здатне вирішити проблеми в особистому житті. Шкода, що після отримання штампа в паспорті багато жінок перестають доглядати за собою, наївно вважаючи, що пташка в клітці, і вона нікуди не полетить. Від жінок, які забули, як важливо давати партнерові не тільки смачні обіди, а й цікаве спілкування, і доглянуте тіло, чоловіки часто йдуть. Але якщо жінка створює у чоловіка особливий стан душі з ємною назвою: любов, тоді шлюб буде довгим і щасливим. І нехай красиве жіноча білизна буде в допомогу.

Яким вимогам має відповідати красиве жіноча білизна

Перш ніж купити жіночу білизну, необхідно уточнитися, якими критеріями вона повинна відповідати.

  1. В першу чергу, білизна має бути впору. Правильний розмір - дуже важливий показник для жіночої білизни. Що тягне, натираючий бюстгальтер при тривалій шкарпетці може викликати навіть рак молочної залози .
  2. Білизна не повинна викликати алергію . Особливу увагу треба приділяти тканини, з якої пошито білизна: жорсткі краю щільного мережива можуть колотися, від білизни шкіра може свербіти. Свербіж шкіри може нівелювати всю красу жіночої білизни.
  3. І по-третє і, по-перше: білизна повинна бути підібрано під колір одягу, особливо, якщо це прозора блуза. Дуже негарно виглядають стирчать лямки жіночої білизни з-під сукні, та ще іншого кольору. Тому, знімні бретелі вітаються. Якщо тканина одягу настільки легка, що через неї просвічують все рельєфи білизни, бюстгальтер бажано вибирати «гладкий». По тому, чи відрізняється верх і низ білизни у жінки, можна судити, заміжня вона чи ні.

Жіноча білизна відомих фірм: Empreinte, Sassa, VIPA, Very Important Princess, LingaDore

Жіноча білизна Empreinte

Lilly Rose: "Ліллі Роз" - модель в стилі ретро з квітковою вишивкою і перламутровою атласною обробкою - квінтесенція гламуру і ода жіночності.

Кольори: Coquelicot, білий, кремовий, чорний.

Кольори: Coquelicot, білий, кремовий, чорний

Тhalia: «Талія» модель жіночої білизни з повітряної вишивкою. Бюстгальтер з м'якою чашкою надає грудям досконалу форму.

Кольори: By Night, Білий, Чорний, Velvet Taupe, Перли, Карамель, Saphir.

Juliette: Справжня «Джульєтта» - жіночна, яскрава, модна. Колірна палітра даної моделі білизни відмінною підходить до яскравого літа.

Кольори: Pamplemousse, Білий, Чорний

Кольори: Pamplemousse, Білий, Чорний

Maud: «Мод» - білизна з елегантною вишивкою у вигляді шнурівки. Атласні бантики роблять його романтичним і милим.

Кольори: пудра, білий.

Lorella: «Лорелла» - білизна для чарівних спокусниць, еротичне, яскраве, зшите в розкішному дизайні "від кутюр". Така білизна не соромно подарувати .

Кольори: Kiss, Mordoré

Сторінки: 1 2 3 4

Новости