Красиві номери Білайн

  1. Особливості та різновиди
  2. Переваги красивих номерів Білайн

Красиві номери Білайн є невід'ємним атрибутом успішної людини

Красиві номери Білайн є невід'ємним атрибутом успішної людини. Для будь-якого бізнесу важливо, щоб телефон компанії запам'ятовувався швидко й мав комбінації цифр, які немає необхідності записувати.

Красиві номери телефонів Білайн часто використовують в рекламних компаніях. Вони легко запам'ятовуються потенційними клієнтами. В середньому на такі номери відбувається в 2-3 рази більше дзвінків. Подібні телефони викликають довіру у покупців і мимоволі притягують погляд. Зорова пам'ять більшості людей розвинена набагато краще будь-який інший, тому такі номери надовго осідають в ній.

Завдяки цьому покупка такої комбінації - це вигідне придбання. Воно окупається в мінімальні терміни. При використанні для бізнесу термін окупності рідко перевищує 1-2 місяці. У нашому магазині ви можете купити гарні номери телефонів Білайн за низькими цінами.

Особливості та різновиди

Наша компанія пропонує гарні номери Білайн в Москві всіх видів, а також і прямі міські. Ви можете вибирати з наступних категорій:

  • бронзові;
  • срібні;
  • Золоті;
  • платинові;
  • Діамантові.

Різниця між ними полягає в кількості стоять поспіль однакових цифр і / або пар. Такий набір легко і просто запам'ятовується, що є найбільш оптимальним варіантом для бізнесу. Звертайтеся, і ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені своїм рішенням. Доставка сім карт від Beeline для мобільних телефонів проводиться по місту і області.

Переваги красивих номерів Білайн

  • Зручність. Цифри легко запам'ятовуються не тільки дорослими, але і дітьми. Це особливо актуально для батьків, які прагнуть завжди залишатися на зв'язку.
  • Імідж. Платинові номера багато говорять про власника. Це ознака заможності людини і його доброго смаку.
  • Тарифи. Одночасно з SIM-картою людина отримує необхідний пакет послуг федерального оператора. Він може вибрати найбільш оптимальний тарифний план , Виходячи з кількості розмов і індивідуальних переваг.
  • Вкладення коштів. Кількість золотих номерів постійно скорочується. Це призводить до зростання вартості. В середньому ціна збільшується на 20-30% на рік. При необхідності його можна вигідно продати, повернувши витрачені на покупку кошти, і додатково заробивши на цьому.
  • Вартість. Незважаючи на велику кількість позитивних моментів, ціна запам'ятовується комбінації доступна. Придбати товар можуть люди з різним рівнем достатку.
  • Довіра. Подібні товари призначені не тільки для залучення уваги. Вони підвищують рівень довіри до людини або компанії.

Наша компанія пропонує недорого замовити різноманітні гарні номери телефонів . В асортименті на сайті представлені бронзові, золоті, платинові і інші комбінації.

Звертайтеся! Ми найближчим часом підберемо товар виходячи з побажань абонента або, орієнтуючись на власне уявлення про те, як повинна виглядати ідеальна комбінація. Оперативна доставка замовлень по Москві і Московській області.

Новости