Красиві нарядні сукні XXl для жінок 35+

Головна > Мода XXL і тенденції > Красиві нарядні сукні XXL для жінок 35 +

Незважаючи на те, що модна індустрія для дівчат і жінок з пишними формами інтенсивно розвивається, вибрати гарну сукню для жінки старше 35, а тим більше - 50 років, виявляється не так просто.

А адже саме після 45 у нас і у наших знайомих, починаються ювілейні торжества, весілля у своїх дітей і дітей подруг, «круглі дати» в своєму подружньому житті і часто - в робочому колективі.

Які святкові сукні великих розмірів з весняних колекцій 2016, можна вибрати, щоб виглядати елегантно і модно, відповідно до віку і обставинами, підкреслити достоїнства своєї пишної фігури, але скорегувати можливі недоліки?

Молоді жінки з будь-яким типом повної фігури: «яблуко» або «пісочний годинник», будуть в будь-якій ситуації стильно виглядати в ошатному платті довжиною міді, з глибоким асиметричним запахом і оригінальною драпіровкою на лінії талії.

Жінки елегантного віку можуть вибрати сукню прямого силуету, довжиною на 10 - 15 см нижче коліна, монохромне або з поєднання контрастних тканин, з красивим декором на ліфі. Низ сукні може бути прикрашений асиметричною деталлю з дрібними драпіровками.

Вам так само можуть бути цікаві нові моделі елегантних суконь чорного кольору , Вечірніх і ошатних.

Нарядні сукні-футляри для повних жінок.

Жінки з красивою, підтягнутою повнотою, можуть вибрати сукню-футляр з стрейчевой тканини з тактовним блиском - елегантне плаття кольору navy з колекції Білоруського бренду Aira Style.

Декоровані гіпюром рукава і виріз на спині, красива форма виріз горловини, надають додатковий шарм і елегантність. Довжина трохи нижче колін дозволить продемонструвати стрункі ноги.

Довжина трохи нижче колін дозволить продемонструвати стрункі ноги

Нарядні сукні-футляри можуть бути з дорого шифону з вишуканою вишивкою шовковими нитками або красивого гіпюру. Дорогі тканини дозволяють моделям суконь навіть простого фасону, з нагрудними і вертикальними виточками або рельєфами, сприйматися святковими. Доповнити їх можна жакетами без коміра.

Доповнити їх можна жакетами без коміра

Дизайнери бренду Novella Sharm запропонували жінкам, які через повних рук відчувають себе незатишно в сукнях без рукавів, сукні-футляри з жакетами або блузками з шифону, які є складовими деталями сукні.

Дизайнери бренду Novella Sharm запропонували жінкам, які через повних рук відчувають себе незатишно в сукнях без рукавів, сукні-футляри з жакетами або блузками з шифону, які є складовими деталями сукні

Якщо необхідно приховати повноту на животі, то можна вибрати модель з декоративною деталлю переду з шифону з вертикальним принтом, колір якого гармонійно поєднується з основним кольором сукні.

Або сукні-футляри з довгими або короткими шифоновими деталями переду.

Святкові сукні plus size з декором з гіпюру.

Ошатним завжди виглядає модель сукні з ліфом з гіпюру. Він може поєднуватися зі спідницею фасону «полусолнце», з шовку або шифону, і з гіпюровими рукавами. Перед спідниці може бути доповнений подвійний асиметричною деталлю, що спадає м'якими складками.

Плаття-футляр довжиною міді або максі з щільною стрейчевой тканини так само може бути з ліфом і рукавами з гіпюру.

Молоді жінки з красивою формою рук і плечей, можуть вибрати гарну сукню з віскози довжиною максі, з високим розрізом і гіпюровим ліфом з американською проймою. Вузьку талію підкреслить широкий вшивний пояс, а расклешенная спідниця з м'яким драпіруванням від талії, приховає обсяг стегон.

Красиві сукні з гіпюру, довжиною міді або максі, з круглим або трикутним вирізом - це вже класика святкового вбрання. Якщо ваш розмір - 48 -50, можна вибрати модель з стрейчевого гіпюру з спідницею фасону «трапеція», яка облягає стегна і живіт.

При 52 - 54 розмірі можна вибрати гипюровое плаття довжиною до коліна полупрілегающего силуету, яке приховає повноту стегон і живіт.

При 52 - 54 розмірі можна вибрати гипюровое плаття довжиною до коліна полупрілегающего силуету, яке приховає повноту стегон і живіт

Якщо до торжества залишилося мало часу, але у вас є плаття-футляр чорного кольору, то можна купити або пошити болеро з гіпюру або туніку. Звичайно, більш універсальним стане ансамбль чорного кольору. Але не менш святково виглядатимуть ансамблі всіх благородних темних відтінків: вишневого, смарагдового, бордового, насиченого фіолетового.

Для весни і літа більше підійдуть сукні та ансамблі пастельних відтінків, наприклад, перлинно-рожевого, як плаття-костюм довжиною максі з подвійним ліфом з красивого гіпюру на цьому колажі, золотисто-бежевого, світло-лавандового і бузкового.

Якщо торжество: хрестини або вінчання, повинні проходити в церкви, то таке плаття можна доповнити довгим широким шарфом з шифону в тон тканини сукні. Для такої моделі вечірньої сукні можна вибрати гіпюр з декором з страз, кристалів або паєток.

Такий фасон сукні, з глибоким трикутним вирізом і спідницею силуету «трапеція» з пластичної тканини, підійде для 50 - 56 розмірів. Декор переду прикриє живіт, а спідниця полупрілегающего силуету приховає обсяг стегон. Довжина максі дозволить виглядати стрункіше.

Довжина максі дозволить виглядати стрункіше

Ще один варіант святкового вбрання, який можна скласти при дефіциті часу до торжества - ансамбль з красивого топа або блузки і довгої спідниці з оксамиту з високим розрізом і оригінальною драпіровкою. Спідницю зшити швидше, ніж плаття. А в поєднанні з прикрасами, клатчем і витонченої взуттям, виходить елегантний, ошатний і модний ансамбль.

А в поєднанні з прикрасами, клатчем і витонченої взуттям, виходить елегантний, ошатний і модний ансамбль

Ця модель святкового плаття з віскози або тонкого трикотажу, і гіпюру, сподобалася моїм клієнткам своєю універсальністю. Таке плаття можна одягти на будь-яке святкування, від дня народження до коктейльної прийому.

Деталь з гіпюру прикриває глибоке декольте, рукава до ліктя - проблемний верх рук, вертикальні драпірування від підрізу під грудьми приховують живіт і візуально роблять стегна стрункіше. Таке плаття, злегка прикриває коліна, ідеально підходить для жінок 35 - 55 років з фігурами силуету «груша» і «пісочний годинник».

Декор з гіпюру може прикрашати не тільки ліф або рукава, а й основу сукні прямого або розкльошені силуету, як в цій моделі модного і красивого сукні темно-синього кольору зі спідницею фасону «полусолнце».

Основний акцент - на бічні деталі з гіпюру. Подивіться, як візуально виглядає стрункішою талія завдяки цим деталям.

Подивіться, як візуально виглядає стрункішою талія завдяки цим деталям

Модель підійде для жінок з фігурою силуету «яблуко» і пишними грудьми 50 - 56 розмірів. М'які драпіровки від лінії талії, що йдуть вниз, дозволяють сукні з стрейчевой пластичної тканини не облягати щільно живіт.

Груди щільно обтягається ліфом, а комфорт і декор забезпечує аналогічна драпірування від підрізу, спрямована вгору. Цю модель можна зшити і з вшивним широким поясом, і з поясом як окремою деталлю сукні. Він може застібатися на декоративну пряжку або зав'язуватися м'яким вузлом.

Але це плаття необхідно обов'язково доповнити красивою біжутерією , Яка допоможе скорегувати неглибокий виріз-човник. Це допоможе візуально подовжити коротку і повну шию.

Не менш популярною у дівчат і жінок з пишними формами, може стати і ця модель модного коктейльної сукні з гіпюровими деталями на лінії талії, з класичним глибоким запахом на ліфі.

У цьому варіанті, розкльошені спідницю замінила спідниця звуженого або прямого фасону з красивими драпіровками від вшивний деталі широкого пояса під грудьми. На мій погляд, це дозволяє сукні виглядати більш елегантно. І дуже вдало модель доповнена короткими рукавами.

Нарядні сукні з воланами для повних жінок 30 - 35 років.

Дівчата і молоді жінки можуть вибрати в якості святкового плаття, моделі з воланами, що прикрашають ліф або основу сукні. Це може бути сукня з шифону довжиною міді, зі спідницею фасону «сонце» і багатоярусними воланами на ліфі. Або плаття з стрейчевой віскози з подвійною деталлю переду, що утворює глибокий декоративний запах.

Або така модель вечірнього плаття максі, модного відтінку червоного кольору, з ліфом, прикрашеним гіпюром і цікавим рішенням фасону спинки сукні. Футболка підходить для жінок з пишним бюстом, але тонкою талією і стегнами акуратною повноти, при розмірах одягу 48-52.

Плаття з расклешенной спідницею.

Ви так само можете вибрати гарну сукню з расклешенной спідницею довжиною до коліна або максі. Залежно від сезону, це може бути модель з шифону або віскози з американською проймою і драпіровками у горловини. Або з запахом на ліфі і рукавами «реглан» довжиною три чверті, з стрейчевой тканини.

Або з запахом на ліфі і рукавами «реглан» довжиною три чверті, з стрейчевой тканини

Наймодніші і красиві моделі.

Найоригінальніші і красиві вечірні сукні для повних жінок з нових каталогів 2016 - зі складним драпіруванням ліфа, декорованого гіпюром, і розкльошені спідницями максі.

Плаття такого фасону і підкреслять красивий пишний бюст, і приховають повноту стегон, і, в поєднанні з взуттям на підборах, додадуть стрункість і витонченість. І дозволять себе почувати королевою будь-якого торжества.

І дозволять себе почувати королевою будь-якого торжества

Сторінки сайту в соціальних мережах - підпишіться, щоб дізнаватися про нові статтях

Новости