Краватка для нареченого 2012

Поради нареченому Поради нареченому   Напевно, ніхто вже не буде сперечатися, що не тільки наречена, але і наречений в день весілля повинен виглядати ідеально

Напевно, ніхто вже не буде сперечатися, що не тільки наречена, але і наречений в день весілля повинен виглядати ідеально. Строгий костюм став невід'ємним елементом способу нареченого, за винятком тих щасливчиків, які одружуються на пляжі. До строгого костюму в обов'язковому порядку треба підібрати правильний краватку. Сьогодні існує безліч марок, що пропонують досить широкий асортимент модних краваток для наречених. Серед великої кількості модних трендів і стилів буває досить складно вибрати відповідний краватку: вони відрізняються якістю, кольоровою гамою, малюнком та іншими, малозначними для недосвідченого нареченого, характеристиками.

Щоб спростити Вам процес вибору краватки, ми склали для Вас невелику інструкцію.

По-перше, визначтеся з костюмом: фасон, колір, матеріал. Це дозволить звузити рамки пошуку потрібного краватки певної гамою і якістю матеріалу.

На відміну від пафосних заходів із суворим дрес-кодом (black tie), що передбачає виключно чорний колір краватки; весілля і роль нареченого дозволяє експериментувати. Ви можете вибрати навіть світлий галстук, що відображає радісний настрій цього дня. Основна мета - знайти відтінок, освіжаючий образ, але не кричущий.

Для цього слід дотримуватися такої колірної схеми:

  • Темні костюм і сорочка - краватка на тон світліше костюма.
  • Темний костюм і світла сорочка - краватка в тон костюма або краватку насиченого темного кольору.
  • Чорний костюм і біла сорочка - краватка будь-якого кольору, бажано з дрібним малюнком.
  • Світлий костюм і темна сорочка - світлий галстук в тон костюма.
  • Краватки з малюнком можна надягати тільки з однотонними сорочками.

У 2012 році дизайнери з особливою наполегливістю пропонують краватки світло-сірих, кремових і шоколадних відтінків. Крім того актуальні всілякі принти від смужки, клітини і гороху, до нестандартних складних візерунків. Є і більш художньо оформлені краватки: різні написи, цілуються чоловічки, сердечка, обручки - все це може внести пожвавлення в образ. Для особливих оригіналів не складе труднощів замовити виготовлення краватки з авторським принтом. Для такого відповідального моменту як весілля подібні краватки можуть здатися неактуальними, але якщо Ви не влаштовуєте пишних торжеств і творчо підходьте до всього заходу з приводу весілля, то подібний елемент образу буде цілком доречний.

Після визначення колірної гами, визначитеся з матеріалом. Для весілля традиційно вибирають шовкові краватки, для скорочення витрат можна вибрати і поєднання шовку з іншим матеріалом.

Треба відзначити, що вибираючи краватку, слід відразу визначитися і з сорочкою. До яскравою сорочці краще підібрати тонкий кольоровий краватку, а до білої - широка краватка.

Говорячи про форму краватки, не можна не згадати повернувся в моду стиль 60-их років з його вузькими краватками. У колекціях модних будинків Armani, Versace, Calvin Klein, Gianfranco Ferre, Moschino, Roberto Cavalli, Trussardi, з легкістю можна підібрати собі модний вузька краватка.

Треба відзначити, що все більшою популярністю користуються укорочені краватки, які зустрічаються, наприклад, в колекції Kenzo Takada. Крім того, все частіше зустрічаються краватки з прямокутним кінцем і необрізанців краями.

Преверженцев класики варто звернути увагу на колекції краваток від Calvin Klein, Gianfranco Ferre, Christian Lacroix, Armani, Gallieni, Kenzo Takada.

Але яка б форма краватки не була в моді, він в першу чергу повинен поєднуватися з костюмом.

Далі звернемо увагу на Ваше обличчя з точки зору форми. Володарям незграбного особи слід вибирати краватку з тонкими і рідкісними смужками. Круглолицим женихам слід зупинити вибір на краватці з рідкісними вкрапленнями (в дрібний горошок), або однотонна краватка з ледь помітним принтом.

Незайвим буде ще до покупки докласти краватку до костюму з сорочкою, а ще краще купувати все це одночасно. Для вірності на примірку можна взяти наречену або сестру, якщо вона є.

Якщо Ви і в повсякденному житті носите галстуки, то Вам не важко буде відразу визначитися з маркою, так як краватки різних виробників можуть значно відрізнятися якістю матеріалу, палітрою, формою і розміром. Непогано перед походом в магазин погортати журнали, щоб відзначити для себе модні тенденції в образі нареченого. Хоча багато чоловіків не звертають уваги на моду, в день весілля слід бути не тільки одягненим, але і стильним.



Новости