Кредит готівкою з 19 років - як взяти онлайн за паспортом, кредитною карткою

  1. Хто може стати позичальником
  2. Які банки дають кредит готівкою з 19 років
  3. Чи можна позичити гроші без довідок і поручителів
  4. Як збільшити шанси на схвалення заявки

Відповідно до закону отримати грошові кошти банку має право особи, які досягли 18 років. На практиці кредитні установи вважають за краще не працювати з клієнтами молодше 21 року.

Великі банки схвалюють заявки, подані потенційними позичальниками старше 24 років. Саме з досягненням даного віку вважається, що людина знаходить певну фінансову забезпеченість, стабільний заробіток і ін.

Однак деякі банки все-таки розробляють спеціальні програми для клієнтів, які перебувають в юному віці.

Хто може стати позичальником

Деякі банки пропонують можливість молодим людям взяти кредит онлайн з 19 років за паспортом, але все-таки такі програми існують.

Студентам, які навчаються очно і не мають офіційного заробітку, можна розраховувати тільки на отримання цільової позики - для оплати навчання. Причому банк зажадає залучити в якості созаёмщіков батьків даного студента. Якщо родичі погодяться допомогти, то в такому юному віці можна придбати кредит на машину без початкового внеску.

У 18-19 років отримати позиковий капітал не так просто як після 20 років, коли банки надають таким позичальникам звичайні споживчі кредити на загальних умовах. Проте до даної категорії осіб все одно ставляться з особливою увагою. Це пов'язано з відсутністю стабільної заробітної плати, великого стажу роботи і забезпечення (нерухомість або машина на праві власності).

Як показує практика, серед позичальників 19 років легше отримати кредит дівчатам.

З чим пов'язана така особливість достеменно невідомо. Можливо, що кредитні фахівці вважають дівчат більш відповідальними або ж адекватно оцінюють відсутність ризиків, пов'язаних з відходом в армію.

Можливо, що кредитні фахівці вважають дівчат більш відповідальними або ж адекватно оцінюють відсутність ризиків, пов'язаних з відходом в армію

Банк ретельно перевіряє місце роботи молодого позичальника, а також комплект поданих ним документів

Які банки дають кредит готівкою з 19 років

Отримати кредит готівкою з 19 років в будь-якому банку не вийде. Юний позичальник зможе взяти гроші тільки в деяких кредитних організаціях. Більшість банків відмовлять йому у видачі готівки.

Щоб збільшити свої шанси на схвалення кредиту, можна скористатися послугами кредитних брокерів. Вони нададуть своє сприяння при отриманні позикових коштів.

Можна звернутися за допомогою в мікрокредітной організацію. Дані компанії більш лояльно ставляться до своїх позичальників і не пред'являють жорстких вимог. Проте, потрібно тверезо оцінювати ризики такої співпраці - високий відсоток, маленька сума позики і великі штрафні санкції в разі прострочення. Як правило, кошти видаються на нетривалий період - 1-2 місяці.

Розглянемо банки, які готові працювати з позичальниками 19 років:

Московський Кредитний банк
  • Пропонує отримати кредит «Споживчий» позичальникам, які досягли повноліття. В рамках даного продукту потенційний клієнт може претендувати на суму до 3 000 000 рублів.
  • Погашення здійснюватиметься в термін до 15 років. Грошові кошти видаються на платній основі, процентна ставка становить 18% -35% річних.
  • Позичальник може не представляти забезпечення і підтвердження доходу.
  • Для оформлення заявки необхідно передати співробітнику банку паспорт, заяву-анкету і один з додаткових документів (підтвердження позитивної кредитної історії, виписка по рахунку, закордонний паспорт відмітками про виїзд за кордон РФ, правовстановлюючі документи на нерухомість або автотранспорт).
GEMoney Bank
  • Пропонує кредитний продукт «Універсальний». Отримати грошові кошти можуть дівчата з 18 років, а також юнаки, які досягли 21 року. Процентна ставка по кредиту - 16,9% -49,9%, максимальна сума позики - 500 тис. Рублів.
  • Повернути кошти можна протягом 50 років.
  • Потенційний позичальник має право не передавати документи, що підтверджують дохід. Однак до нього пред'являється два вимоги: наявність стаціонарного телефону і постійна реєстрація на території Росії.
  • Процентна ставка може бути знижена при передачі банку виписки з трудової книжки, довідки 2-ПДФО, трудового договору, договору оренди.
банк Москви
  • Дає молодим людям можливість отримати грошові кошти в рамках кредиту «ШВИДКОкредит». Скориставшись цим продуктом можна стати володарем засобів в розмірі 50 тис. Рублів, під 23,5% -64,5% річних.
  • Віддати позиковий капітал необхідно протягом 1 року. Підтверджувати дохід не треба. Основна вимога до позичальника - не менше 3 місяців роботи у останнього роботодавця.
  • Крім документа, що посвідчує особу, клієнт зобов'язаний надати водійські права, ІПН або закордонний паспорт.
Домашні Гроші

Пропонують своїм клієнтам у віці 19 років отримати до 30 000 рублів строком на 12 місяців, ставка затверджується в індивідуальному порядку.

Кредит готівкою можна взяти і в інших кредитних установах. Це неповний список банків, які готові працювати з юними позичальниками.

Чи можна позичити гроші без довідок і поручителів

Незважаючи на те що за законодавством стати позичальником може людина, що досягли 18 років, багато банків намагаються підняти віковий ценз до 21 років. Потенційні клієнти молодше 20 років фактично позбавляються можливості отримати кредит. Це загальне правило, яке встановлюється більшістю банків.

Серед кредитних установ є організації, які готові співпрацювати з молодими клієнтами. Причому для того, щоб отримати гроші не треба залучати поручителів або мати на руках довідки про доходи. Банки розробляють спеціальні кредитні програми, орієнтовані на дану групу позичальників.

Наприклад, без праці можна отримати кошти на навчання. Причому часто такі програми підтримує держава, частково погашаючи зобов'язання позичальників. Мінус цього варіанту кредитування в тому, що кошти повинні бути витрачені на певні цілі.

В рамках окремих продуктів розрахунок позиковим капіталом можна зробити не тільки за саме навчання, а й за проживання в іншому місті, навчальну літературу тощо. Такі ж програми існують для студентів, які навчаються за кордоном.

Отримати грошові кошти без довідок і поручителів зможуть клієнти, які стосуються певної категорії. Так, у власників зарплатних карт банку високий шанс оформити кредит на вигідних умовах.

Так, у власників зарплатних карт банку високий шанс оформити кредит на вигідних умовах

Привілеї можуть поширюватися на діючих клієнтів банку, наприклад, якщо у них відкритий рахунок або вони здійснюють розрахунки кредитною карткою

Як збільшити шанси на схвалення заявки

Як отримати кредит з високою часткою ймовірності?

Дотримання даних рекомендацій дозволить збільшити шанси на схвалення заявки:

  • залучення поручителів, наприклад, батьків або родичів;
  • подання максимально можливої ​​кількості документів; якщо банк упевниться в платоспроможності клієнта, то схвалить заявку; кредитна установа буде цікавити довідка про доходи, трудова книжка, виписка по рахунку;
  • запит реальної суми для схвалення; до 20 років немає сенсу просити у банку понад 150 тис. рублів.

Велика ймовірність схвалення заявки, коли кредит береться не готівкою, а товарами. Зазвичай такі запити розглядаються при наданні паспорта протягом 20-30 хвилин.

Новости