Кредит по паспорту - докладні умови всіх банків в 2019 році

  1. Кредит по паспорту - просто про складне Коли терміново потрібні гроші, колись збирати стоси документів,...
  2. Обов'язково зверніть увагу
  3. Ваші можливості можуть бути ширше
  4. Як підтвердити дохід без 2-ПДФО?
  5. Кредит по паспорту для ІП

Кредит по паспорту - просто про складне

Коли терміново потрібні гроші, колись збирати стоси документів, а іноді і немає можливості надати банку всі довідки, які потрібні, кредит за паспортом стає справжнім порятунком.

Financer зібрав всі пропозиції, які можуть вас зацікавити.
Виберіть параметри і знайдіть оптимальний варіант за сумою, термінами, процентними ставками і умовами надання коштів.

Які варіанти існують?

    Як правило одного тільки паспорта достатньо при оформленні:
  • мікропозик
  • кредитних карт
  • споживчих кредитів в деяких банках

Найпростіший і швидкий варіант - це, звичайно, мікропозики . У 90% організацій досить ваших паспортних даних і вказівки зразкового місячного доходу, інформація про який ніяк не перевіряється. З іншого боку, мікрокредітной організації в більшості своїй видають досить невеликі суми. Тому це оптимальна можливість для тих, кому терміново потрібні кошти.

Найвигідніший варіант - кредитна карта . Адже до 55 - 60 днів вам не будуть нараховуватися відсотки на витрачені гроші. Досить вчасно погасити заборгованість, і не буде ніяких переплат. Оформлення та видача картки, як правило, займають кілька днів. Стартовий ліміт, швидше за все, буде невисоким (якщо мова йде про оформлення тільки за паспортом). Але з часом, при своєчасному погашенні, можливу до зняття суму можуть збільшити до 300.000 - 600.000 рублів.

Самий фінансово широкий варіант - споживчу позику . Дійсно можна отримати досить велику суму. Але таких пропозицій відносно небагато і оформлення, як правило, так само займає по декілька днів. Тому подібні пропозиції оптимальні для тих, кому потрібні дійсно солідні кошти.

Обов'язково зверніть увагу

Нерідко банки роблять розсилки по смс або email, обіцяючи оформлення кредиту тільки за паспортом. Причому вам мало вже не схвалений кредит на певну, досить значну суму.

На жаль, найчастіше подібні пропозиції виявляються тільки «наживкою». Прийшовши до відділення, ви виявите, що з вас хочуть ще пакет документів, а сума, схвалена в результаті, виявиться вельми далека від зазначеної в смс.

На всі заперечення співробітники дадуть відповідь, що надісланий пропозицію є не офіційною оффертою, а тільки орієнтуванням. Оскаржити тут вже нічого не можна.

І по суті, вам це нічим не загрожує. Але буде витрачено час, за яке можна було б отримати вигідний позику в іншій установі - і дійсно тільки за паспортом.

Ваші можливості можуть бути ширше

Зазвичай кредит за паспортом розшукують позичальники, які не можуть надати офіційну довідку про доходи.

Насправді, список можливих до подачі документів на цьому не вичерпується.

    Крім паспота ви можете пред'явити:
  • Закордонний паспорт (особливо з відміткою про недавні поїздки)
  • Водійські права
  • Військовий квиток
  • Поліс добровільного страхування (платного)
  • Документи про володіння нерухомістю / автомобілем
  • ІПН
  • СНІЛС

- все це також показує вашу кредитоспроможність і підвищує шанс на позитивне рішення.

Інше питання, що оформлення позики тільки за паспортом простіше і швидше. Але якщо вас зупиняє саме страх, що вашу заявку відхилять, пам'ятайте, що ваші можливості набагато ширше, ніж ви думаєте.

Як підтвердити дохід без 2-ПДФО?

    Проблеми з наданням довідки 2-ПДФО зазвичай виникають з двох причин:
  • Неофіційне працевлаштування - коли в очах закону ви в принципі ніде не працюєте;
  • Частково «біла» зарплата, коли в якості окладу вказується дуже низька сума, а іншу частину працівник отримує «в конверті».

Але для того, щоб отримати необхідні кошти далеко не завжди потрібно надавати традиційний документ.

Багато банків приймають заяву за формою кредитної установи, яке потрібно буде підписати у начальства, в бухгалтерії або в відділі кадром.

У деяких випадках достатньо вказати свою зарплату в анкеті і попросити начальника підтвердити цю інформацію після телефонного дзвінка.

Кредит по паспорту для ІП

Підприємці для отримання позики докладають до документів довідку про доходи 3-ПДФО. Але, поклавши руку на серце, далеко не всі заявляють в податковій декларації повну суму доходів.

Крім того, банки не дуже охоче видають кредити ІП, незважаючи на те, що на відміну від ТОВ індивідуальний підприємець відповідає за обов'язками не статутним капіталом (якого може бути тисяч десять), а особистим майном.

Фахівці Financer підготували рейтинг кредитів для підприємців з швидким схваленням і високим шансом позитивного рішення за заявкою.

    Крім того, якщо у вас немає можливості надати 3-ПДФО або ви розумієте, що офіційна сума доходів дуже низька, зверніть увагу на альтернативні варіанти:
  • Кредитні картки (Існують пропозиції з лімітом до 600.000 рублів)
  • Іпотечний кредит

Всупереч поширеній помилці, іпотека - це не позика на покупку нерухомості, а позику під заставу нерухомості. Тому, якщо у вас у власності знаходиться квартира або будинок, ви можете звернутися в банк за іпотечним пропозицією. Звичайно, потрібно буде підготувати додатковий пакет документів. Але в такому випадку ваш дохід буде цікавити кредитна установа куди менше.

Подивіться кращі пропозиції вгорі цієї сторінки і виберіть найвигідніший варіант.

Які варіанти існують?
Як підтвердити дохід без 2-ПДФО?

Новости