Кредит Море Грошей (Credit MGroshi) промокод | 50% | Квітень 2019 | Подивитися! - Picodi Україна

  1. Чи можна отримати кредит зі знижкою?
  2. Промокодом в «Море Грошей»
  3. Хто ще пропонує кредити в Україні?

«Світ Грошей» пропонує оформлення кредиту онлайн в Україні на вигідних умовах

«Світ Грошей» пропонує оформлення кредиту онлайн в Україні на вигідних умовах.

Сервісів, що надають позики онлайн, досить багато, проте деякі виділяються на загальному тлі. І одна з таких компаній - «Море грошей». Хтось підкуповує низькими відсотками, хтось пропонує кредити практично кожному, тобто без довідок про доходи, а тут ви можете бути впевнені в тому, що верифікація вашої банківської карти пройде максимально безпечно, оскільки в системі сайту діє технологія захищеної передачі і збереження даних. А вся справа в тому, що верифікація виконується сертифікованими розробниками ПЗ в цій області, а вся інформація передається по захищеним каналам.

А вся справа в тому, що верифікація виконується сертифікованими розробниками ПЗ в цій області, а вся інформація передається по захищеним каналам

До речі, і відсоток тут не найвищий - 0,8 в день, що означає, що річна ставка не перевищить 300%. Все, що вам потрібно пред'явити для отримання кредиту, це ваш паспорт і ідентифікаційний код, який буде виданий після реєстрації і схвалення кредиту. Не забудьте, що займ можуть отримати тільки ті громадяни України, яким на момент оформлення документів вже виповнився 21 рік. Кредити видаються на будь-які потреби (компанія цим не цікавиться), а оголошена сума повернення є остаточною, ніяких додаткових відсотків по кредиту нараховано не буде, тобто прихованих комісій тут немає.

Додамо, що всі кредити видаються тільки на банківські карти, і при цьому вам навіть не доведеться виходити з дому - зарахування відбувається в режимі онлайн, і, якщо у вас є особистий кабінет на сайті вашого банку, ви легко можете перевірити, чи були зараховані гроші - втім, ви і так про це дізнаєтеся, адже вас сповістять по СМС. Зрозуміло, представники сервісу дещо лукавлять, кажучи, що вони надають позики під відсотки нижче банківських (тут-то відсотки нараховуються за день, а не за місяць), проте на тлі деяких інших мікрокредітних організації відсоток користування позикою справді не найвищий. А ось що зручно - це те, що для оформлення кредиту вам не знадобляться ні довідка з роботи про підтвердження доходів, ні будь-які інші документи, крім паспорта.

Чи можна отримати кредит зі знижкою?

На відміну від багатьох інших організацій, що пропонують знижки на другий і наступні кредити, в «Море грошей» більш лояльні до нових клієнтів - отримати свій перший позику ви зможете зі знижкою 50% на щоденний відсоток. При цьому навіть основна ставка тут вельми гуманна - всього 0,8% в день, а це значить, що звернувшись сюди в перший раз, ви заплатите за кредит набагато менше, ніж в інших мікрокредітних організаціях.

Промокодом в «Море Грошей»

Так, така можливість отримання знижки тут теж є. Ввести промо-код ви можете ще до відправлення запиту на отримання кредиту, а кнопочка для активації промо-коду розташована під синьою кнопкою «Замовити».

А під час Black Friday 2018 і Cybermonday 2018 в інтернет-магазині очікуються найбільші знижки в році! Перевіряйте наші сторінки Чорна п'ятниця 2018 і кіберпонеділок 2018 , Щоб не пропустити розпродаж!

Перевіряйте наші сторінки   Чорна п'ятниця 2018   і   кіберпонеділок 2018   , Щоб не пропустити розпродаж

Хто ще пропонує кредити в Україні?

  1. Finline - тут ви можете оформити одну або кілька кредитних карт від різних українських банків на найвигідніших умовах. Порівнюйте і вибирайте
  2. CreditOn - ще один сервіс швидких мікропозик, який надає свої послуги жителям усіх великих міст України
  3. myCredit - а тут пропонується велика кількість знижок по комісії - наприклад, для нових клієнтів, особливі умови для студентів і, звичайно, додаткові знижки по промокодом

Чи можна отримати кредит зі знижкою?
Чи можна отримати кредит зі знижкою?
Хто ще пропонує кредити в Україні?

Новости