Кредит готівкою в Тінькофф - без довідок і поручителів, по інтернету

  1. Оформлення онлайн заявки
  2. Умови кредиту готівкою в Тінькофф
  3. способи погашення
  4. Плюси і мінуси

Більшість людей вважає за краще взяти кредит готівкою на свої потреби, будь то покупка меблів, техніки, ремонт будинку, будівництво дачного будинку і т.д., ніж збирати велику суму кілька місяців. І дійсно, сьогодні практично на всіх рекламних носіях можна побачити рекламу від популярних банків і фінансових установ з вигідними пропозиціями по кредитуванню.

Зручність взяття кредиту ще полягає в тому, що довгоочікувану суму можна отримати практично відразу після схвалення, є можливість вибрати спосіб отримання коштів і термін користування кредитом.

Серед популярних банків, які пропонують отримати кредит на вигідних умовах, можна виділити банк Тінькофф, який заслужено зайняв лідируючі позиції на фінансовому ринку.

За допомогою послуги кредитування від Тінькофф можна вирішити будь-які фінансові проблеми, причому, багато споживачів вибирають саме цей банк, а пояснюється це тим, що тут лояльні умови отримання кредиту і вимоги до позичальників.

Головним плюсом кредитів від банку Тінькофф можна вважати доступність через інтернет. Для того щоб подати заявку на кредит, не обов'язково відвідувати відділення банку, заповнити анкету позичальника можна онлайн, не виходячи з дому. Крім того, отримати гроші можна прямо на карту Тінькофф, яку доставляють прямо до вас додому. Про таку послугу банку сьогодні знають багато, і вона з успіхом використовується.

Нещодавно банк Тінькофф запропонував абсолютно консервативний спосіб кредитування - споживчий кредит готівкою. Незмінним залишається лише одне - видача позики здійснюється також на карту.

У цій статті ми поговоримо про те, як оформити такий кредит, які плюси і мінуси споживчого кредиту від банку Тінькофф.

Оформлення онлайн заявки

Якщо вам терміново знадобилася велика сума грошей, і ви твердо вирішили брати кредит, пропонуємо ознайомитися з покроковим процесом оформлення онлайн заявки.

Як вже говорилося вище, подати заявку можна через інтернет на сайті банку. Це дуже зручно, не потрібно відвідувати безпосередньо відділення банку, стояти в довгих чергах, возитися з документами. Все що вам потрібно - відвідати сайт Тінькофф і заповнити анкету.

Більшість людей вважає за краще взяти кредит готівкою на свої потреби, будь то покупка меблів, техніки, ремонт будинку, будівництво дачного будинку і т

У позичальника обов'язково повинна бути прописка на території Росії і джерело постійного доходу

Однак перш ніж ви почнете заповнювати анкету позичальника, вам слід перевірити, чи відповідаєте ви вимогам банку. Отже, отримати споживчий кредит в цьому фінансово-кредитній установі може будь-який громадянин Російської Федерації, який досяг повнолітнього віку - від 18 до 70 років.

Заявка на кредит готівкою в Тінькофф здійснюється в кілька етапів:

Перший етап

Ви повинні надати загальну інформацію про себе, як про позичальника. Другий етап Потрібно надати персональні дані. Третій крок Інформація про місце роботи. Тут необхідно не тільки вказати в анкеті свою посаду і стаж роботи, але і робочу адресу, телефон, назва організації, в якій працюєте, також П.І.Б. роботодавця і його телефон.

Тільки лише після того, як всі поля в анкеті будуть заповнені, можна приступати до наступного кроку.

Дуже важливо надавати достовірну інформацію про вашу роботу, місці проживання, оскільки співробітники банку Тінькофф все ретельно перевіряють, обдзвонюють не тільки вашого начальника, але і близьких людей, особливо того рідного, телефон якого ви також вказали в анкеті. В кінці залишається тільки натиснути на кнопку «Оформити».

Після заповнення анкети позичальника необхідно підтвердити свій мобільний телефон. Для цього на ваш номер автоматично висилається смс-повідомлення з чотиризначним кодом. Його потрібно вписати у відповідне поле.

Якщо телефон підтвердився, система запропонує вам авторизуватися на сайті банку через будь-яку з представлених соціальних мереж. Звичайно, можна зайти в свій особистий кабінет на сайті Тінькофф можна, використовуючи логін і пароль, але авторизація через соц. мережі значно збільшить ваші шанси на отримання позитивної відповіді по кредиту.

Як правило, час, який займає рішення на видачу кредиту, становить не більше 5 хвилин. Далі на ваш номер мобільного телефону приходить смс-сповіщення про те, яке рішення прийняла система. Коли кредит схвалений, з вами обов'язково повинні зв'язатися фахівці банку з кредитування, вони уточнять зазначені вами дані в анкеті. Також необхідно узгодити з фахівцем час і місце, де буде укладено договір.

Важливо зауважити, що в разі схвалення отримати кредит можна без довідок і поручителів. Чи не потрібен великий пакет документів, все гранично просто. Найголовніший документ, який вам буде потрібно - це паспорт.

При зустрічі з представником банку вам повинні передати всі необхідні папери, зокрема договір, в якому повинна стояти вшак підпис, а також карту Тінькофф, на якій буде вже необхідна вам сума грошей.

Спеціаліст при зустрічі з вами детально пояснить, як активувати карту, де можна перевести в готівку, і, відповідно, як потім погашати кредит. Зняти готівку з картки можна абсолютно безкоштовно в будь-якому відділенні банку Тінькофф.

Варто відзначити, що споживчий кредит від Тінькофф видається не у всіх містах. Якщо ви проживаєте в одному з 42 населених пунктів, де є представники, в тому числі і столиці регіонів (Москва, Санкт-Петербург, Кіров, Перм, Ярославль і т.д.), то в разі схвалення ви отримаєте необхідну вам суму.

Умови кредиту готівкою в Тінькофф

Багато банків пропонують кредит на вигідних умовах, але в даному випадку умови на кредит готівкою в Тінькофф більш лояльні. Чим це пояснюється?

По-перше

Позичальник має право самостійно вибрати термін користування кредитом - від 12 місяців до трьох років. По-друге Доступний діапазон суми кредиту - від 50 тис. До 500 тис. Рублів, можна вибрати в цій межі будь-яку суму кредиту. По-третє Процентна ставка в рік варіюється в межах 19,9% -54,9%, але точне процентне значення встановлюється для кожного позичальника по-різному, в залежності від його кредитоспроможності.

Після проведення розрахунків на онлайн калькуляторі вам потрібно лише вказати точну суму взятого кредиту, термін користування, прописується процентна ставка, яка була визначена саме для вас, потім вибрати тип нарахування відсотків.

Варто ознайомитися:

Також за бажанням позичальника банк Тінькофф може оформити страховку, яка спрямована на «Програму страхового захисту». Якщо позичальник погоджується на страховку, він повинен враховувати, що щомісячна оплата по кредиту буде збільшена на 0,5%.

Якщо ви хочете точно розрахувати, який розмір оплати в місяць вам потрібно зробити, а також визначити суму переплати, можна скористатися зручним онлайн-калькулятором, представленому на сайті банку Тінькофф

способи погашення

Політика кредитування банку Тінькофф відрізняється від пропонованих умов в інших банках тим, що тут є можливість виробляти щомісячну оплату по кредиту будь-яким зручним для вас способом.

В першу чергу потрібно виділити такий спосіб оплати - поповнення дебетової карти Тінькофф, на яку був раніше видана позика. Це, мабуть, найбільш легкий і доступний варіант погашення кредиту.

Все що вам потрібно - поповнювати рахунок карти в зазначений термін або заздалегідь до списання заборгованості. Гроші в цьому випадку будуть списуватися з карти автоматично в дату списання коштів.

Для того щоб поповнити рахунок карти і тим самим виробляти оплату кредиту, можна вибрати один із запропонованих банком способів:

  • безготівковий переказ коштів на карту Тінькофф з карти будь-якого іншого банку (наприклад, переклад з карти Ощадбанку);
  • банківський переказ на зазначені в договорі реквізиту банку;
  • готівкою через будь-які торгові мережі та салони (Білайн, МТС, Зв'язковий, Евросеть);
  • через термінали (Ківі, Елекснет);
  • через системи грошових переказів (Юністрім, Контакт, Золота корона);
  • готівкою через касу в будь-якому відділенні пошти Росії;
  • через банкомат тих банків, які співпрацюють з Тінькофф (МКБ і МОСОБЛБАНК).

Якщо позичальник вчасно не зробив щомісячний платіж по кредиту, будуть включені штрафні санкції, які мало кого порадують. За умовами банку Тінькофф в договорі зазначено, що за кожні 7 днів прострочення будуть нараховуватися пені в розмірі 0,5% від всієї суми позики.

Як наочний приклад наведемо таке: позичальнику був виданий кредит в розмірі 100 тис. Рублів. У разі прострочення на 7 днів штраф складе 500 рублів.

Плюси і мінуси

Як і будь-яка фінансова установа банк Тінькофф має позитивні і негативні сторони щодо кредитування.

плюси

  • Кредит на велику суму можна отримати, не відвідуючи офіс банку, не потрібно надавати пакет документів, в тому числі довідки з місця роботи про доходи і трудову книжку. Винятком є ​​лише паспорт, його потрібно пред'явити фахівця при особистій зустрічі.
  • Ще одним плюсом можна вважати рішення про видачу кредиту в найкоротші терміни. Після того, як позичальник подав заявку на кредит, вже через кілька хвилин на номер мобільного телефону йому приходить смс-повідомлення про рішення.
  • Зручність кредитування полягає в тому, що вам видають пластикову карту від Тінькофф, на якій вже є необхідна сума. Користуватися карткою можна як завгодно, можна розплачуватися нею в магазинах або зняти готівку через банкомати.
  • Крім того, після того, як ви зняли гроші, на картку нараховується кешбек за покупки і певний відсоток. Ще одна перевага банку - це можливість погашати кредит зручним для вас способом. Найпростіше своєчасно поповнювати рахунок карти, в цьому випадку у встановлений термін кошти будуть автоматично списуватися.
  • Безсумнівним плюсом також є зручний інтернет банк, на сайті Тінькофф є можливість здійснювати операції по платежу, розраховувати відсотки, що нараховуються за місяць користування позикою в режимі реального часу.
  • Також є додаток, яке встановлюється на ваш мобільний телефон. За допомогою цієї програми можна перевіряти залишок заборгованості і проводити оплату, незалежно від того, де ви знаходитесь - вдома чи на вулиці. В цьому випадку потрібно лише підключення мобільного до інтернету.
мінуси
  • Що стосується мінусів, то слід зазначити високу процентну ставку. Нагадаємо, що максимальне значення у відсотках становить 54,9% річних. Але для кожного позичальника відсотки розраховуються індивідуально, все залежить від зазначених в анкеті ваших даних, посади, розміру доходу та платоспроможності.
  • Ще один недолік - не для всіх жителів нашої країни доступи кредити від Тінькофф, оскільки є обмеження по містах, в яких немає представників банку.
  • Ну і, мабуть, останнім недоліком можна вважати штрафні санкції, розмір яких вельми великий. У разі прострочення оплати кредиту за кожні 7 днів нараховуються пені в розмірі 500 рублів. Щоб уникнути прострочення, досить поповнювати рахунок карти вчасно, тобто до встановленого терміну оплати заборгованості.
Кредит готівкою в ВТБ 24

можна отримає на 5 років і по досить вигідному відсотку річних.

На яких умовах надають кредит готівкою індивідуальним підприємствам - читайте тут .

Яке умови надають на кредит готівкою в Русфінанс Банку -ми розповімо за посиланням .

Чим це пояснюється?

Новости