«Кримський« Чорноморнафтогаз »не експортувати на Україну блакитне паливо. Обговорення на LiveInternet

«Кримський« Чорноморнафтогаз »не експортувати на Україну блакитне паливо, здобуте на шельфі Азовського і Чорного морів», - заявив новий глава підприємства Сергій Бейм

«Кримський« Чорноморнафтогаз »не експортувати на Україну блакитне паливо, здобуте на шельфі Азовського і Чорного морів», - заявив новий глава підприємства Сергій Бейм.

Новина викликала люту реакцію офіційного Києва - без кримського газу українська енергетична «незалежність» виявилася повним блефом.

Станом на середину жовтня кримчани добули на морському шельфі 1,1 мільярда кубометрів газу, що значно перевищує планові показники. До кінця року вийдуть на рекорд - 6 млн. Кубів на добу. Також зростає видобуток газового конденсату і нафти.

«Нам поставлено першочергове завдання - розвиток енергетичної незалежності Криму і ми зобов'язані наростити обсяги. Крим розвивається і нарощує споживання, тому в найближчі п'ять років про продаж газу «на сторону» не йдеться », - сказав С.Бейм.

Зараз «Чорноморнафтогаз» розробляє відразу кілька морських свердловин. Буріння почалося на початку жовтня. За словами глави Криму Сергія Аксьонова, до березня 2015 року всього в планах пробурити шість свердловин, які дадуть можливість поставляти газ електрогенеруючих потужностей, які будуть будуватися на півострові.

Київські нацисти в повній істериці від таких перспектив. По-перше, втратили як мінімум два мільярди кубометрів шельфового газу. Це як мінімум п'ята частина від загальної кількості, що потрібно Україні для забезпечення енергетичної безпеки взимку.

По-друге, газові скарби Криму їм уже не повернути. Ще одне приголомшливе для бандерлогів повідомлення прийшло з Севастополя. Бойові кораблі Чорноморського флоту приступили до постійного чергування з охорони й оборони газових вишок держкомпанії «Чорноморнафтогаз».

антифашист

http://politobzor.net/show-34373-ukraina-n e-poluch ... mskiy-gaz-hunta-v-yarosti.html

Новости