Кріплення для вейкборда | Черевики для кайтбордінга

  1. Поліуретанові ремінці Gummy Straps різних кольорів
  2. Підошва Direct Connect
  3. Полегшена система кріплення K9
  4. Вбудована система фіксації п'яти
  5. Сумний внутрішній черевик з додатковою шнурівкою і підошвою
  6. Сумний зовнішній язичок

У Слінгшот кажуть, що мокрі черевики в сонячний день - це хороша прикмета: ознака нового пригоди, досвіду та емоцій. І що черевики Slingshot якраз призначені для того, щоб подарувати вам незабутній досвід і задоволену посмішку. Так і виходить, адже їх роблять майстри влучних, детально продуманих конструктивних і технологічних рішень. Тому популярні вони не тільки серед вейкбордистів, але і серед кайт-фрістайлеров: адже так зручні, що гріх не скористатися.

У Слінгшот кажуть, що мокрі черевики в сонячний день - це хороша прикмета: ознака нового пригоди, досвіду та емоцій Поліуретанові ремінці Gummy Straps різних кольорів

Ось воно, красиве рішення одвічної проблеми вейк-черевик - просте і ефективне. Ремінці Gummy Straps - можна сказати, революційна застібка Слінгшот з надміцного термопластичного поліуретану (TPU). Дозволяє затягнути черевики тугіше, і вони так і залишаться туго затягнутими, поки ви їх не розстебне. Так що забудьте про розбовтуватися фіксаторах, липучках і громіздких застібках: ремінці Gummy Straps розтягуються, коли ви застібаєте черевики, і, стискаючи, надійно стягують їх і міцно тримають, поки ви катаєтеся. У комплекті до кожної пари черевиків - додатковий набір ремінців іншого кольору. Вибирайте відповідний, змінюються вони дуже просто.

Підошва Direct Connect

Лапаті базові плити залишилися в минулому. Підошви Slingshot Direct Connect, завдяки меншій площі, дозволяють борду більш ефективно гнутися під ногами. Черевик кріпиться до дошки безпосередньо, тому вона моментально реагує на тиск пальцями або п'ятами, коли ви її кантуете. Це в цілому поліпшує зв'язок з бордом і дозволяє краще відчувати і контролювати його.

Полегшена система кріплення K9

У 2019 система кріплення Slingshot K9 продовжує радувати нас своєю зручністю, забезпечуючи повне прилягання підошви до дошки, не даючи носку і п'яті відриватися від поверхні вейкборда і надаючи повну свободу в розміщенні кріплень в зручному положенні на потрібній відстані.
Нові штамповані алюмінієві напрямні
Важкі черевики вже не проблема: нові напрямні в кріпленнях Slingshot міцніше і легше колишніх. Так що нові черевики в цілому стали легше. Так, міцніше і легше при цьому. Краще і не побажаєш.

Вбудована система фіксації п'яти

J Bars - опуклості всередині черевика, надійно фіксують п'яту. Це великий плюс до комфорту і безпеки.

Сумний внутрішній черевик з додатковою шнурівкою і підошвою

У моделі Shredtown внутрішні черевики виймаються. У них надійна шнурівка, відмінно підтримує кісточку, і нековзна тверда підошва, що дозволяє ходити в них по парку і нерівному грунту між сесіями. Зручно, правда?

Сумний зовнішній язичок

У моделі Shredtown 2019 роки ви можете вплинути на гнучкість черевика, всього лише знявши або залишивши на місці зовнішній язичок. Стільки персональних налаштувань немає більше ні в яких кріпленнях для вейкборда. Користуйтеся із задоволенням!

Розглянути докладніше кожну з п'яти моделей черевиків 2019 року можна в наших відео в сусідніх публікаціях. Роздивіться їх з усіх боків, як у своїх руках.

Зручно, правда?

Новости