Крокомір на iPhone 4 / 4s

  1. Огляд додатків для Айфона

Поєднання носяться спортивних гаджетів з потенціалом розумних телефонів, доповнене інтелектуальної міццю сучасного програмного забезпечення виводять поняття «здоровий спосіб життя» з теоретичної площини в область реальних досягнень. Ринок фітнес-трекерів пропонує сотні самих різних пристроїв, таких як браслет для сну і фітнесу Striiv Band або спортивні годинник з пульсомірів LifeTrak Move C300 . Завдяки їм можна контролювати зусилля, бачити, коли потрібно знизити або збільшити навантаження, щоб перебувати в оптимальній кардіо-зоні, оптимізувати тренування, підвищити їх ефективність і не нашкодити організму. Якщо є фітнес-трекери, навіщо тоді потрібен крокомір для iPhone?

LifeTrak Move C300

Мільйони користувачів айфонів з усього світу оцінили можливості смартфона в сфері активного способу життя. До послуг власників iPhone безліч спортивних програм, які допомагають фіксувати кроки, аналізувати вплив фізичної активності на здоров'я і загальний стан. Додаток крокомір для iPhone 4 дозволяє вести щоденник активності, стежити за споживанням і витратою калорій, ділитися досягненнями, змагатися.

Крокомір для Айфона 4s допоможе любителям ходьби і бігу вважати пройдені кроки і кілометри. За допомогою співпроцесора М7 Айфон 5 фіксує кроки і зберігає статистику в пам'яті телефону. Програма не стане кокетувати і лестити. Додаток покаже, скільки кроків було зроблено протягом дня, скільки ще потрібно зробити для того, щоб дати організму необхідне навантаження. Телефон можна носити в сумці або кишені брюк. Під час тренування не розлучатися з айфоном допоможуть спортивні чохли .

Огляд додатків для Айфона

Для перегляду даних про фізичну активність на екрані телефону в магазині App Store доступні для скачування безліч фітнес-додатків, наприклад, крокомір ++ . Додаток розроблений Cross Forward Consulting, LLC. Утиліта працює з яблучними девайсами на базі iOS (iPhone, iPad, iPod touch). Великою перевагою софта є незначно вплив на акумулятор. Додаток лаконічне і дозволяє побачити кількість пройдених кроків на значку програми, оперативно оновлюючи дані протягом дня.

додаток Health Mate від Withings було названо найкращим крокоміром 2014 року. Інтерфейс виконаний в соковитому біло-помаранчевому дизайні. Іконка в вигляді квітки з чотирма пелюстками червоного, оранжевого, зеленого і синього кольорів. Крокомір для Айфона 4, скачати безкоштовно який можна в магазині App Store, працює на основі даних, отриманих від вбудованих датчиків смартфона. Додаток має функцію інтеграції статистики в зведений список, що включає дані, отримані за допомогою пристроїв Withings, наприклад, зі смарт-годин Withings Activite Pop .

Крокомір для Айфон 4 Steps Mania оформлено в смішному мультяшному стилі. Іконка яскрава і запам'ятовується у вигляді двох фіолетових слідів від черевиків на сірому тлі. На відміну від традиційних лаконічних символьно-графічних додатків-шагомеров, Steps Mania, розроблена в Quantis Project, містить великий набір додаткових показників. Розробники додали в програму елементи-мотиватори. Додаток в ігровій формі переводить статистику в анімовані картинки у вигляді нагород за досягнення або жартівливих осуду за бездіяльність і не досягнуті цілі. У додатку закладена можливість реєстрації в фірмовому співтоваристві з подальшим обміном даними.

додаток Walker Pedometer Lite . Мультифункціональний, багатомовний плитковий дизайн, розробки японських програмістів з Naoya Araki. Можливість вибору поєднання кольорів інтерфейсу. Іконки основних функцій згруповані в нижній лівій частині екрана. Розміщення кнопок на головному екрані виконано відповідно до пріоритетом кожного елемента. Крокомір для Айфона 4 має функцію тонкої настройки датчика руху. На головному екрані розташовані кнопки основних соціальних мереж, музичного плеєра, блокнота, меню введення персональної статистики користувача. Статистика візуалізується у вигляді цифрових даних і кольорових, докладних графіків.

Мітки iPhone 4 / 4s , додаток , крокомір

Якщо є фітнес-трекери, навіщо тоді потрібен крокомір для iPhone?

Новости