Кросівки adidas Originals NMD

  1. Моделі Adidas NMD
  2. Adidas Originals NMD Runner

Сьогодні розберемо важливу тему, в якій розповімо про появу   моделі кросівок adidas Originals NMD   , Вже встигла стати одним з бестселерів бренду

Сьогодні розберемо важливу тему, в якій розповімо про появу моделі кросівок adidas Originals NMD , Вже встигла стати одним з бестселерів бренду. Перед нами знайома серія Адідас Оріджіналc, яка за логікою речей спочатку призначена для повсякденного життя. Однак, увібравши все найкраще з спортивних моделей, Adidas NMD можуть витримати багато марафонів завдяки технології Boost, що представляє собою амортизирующую підошву, і кольоровим вставкам підошви з практичного матеріалу EVA. При цьому кросівки будуть ідеально сидіти на нозі, оскільки безшовний трикотажний верх складається з міцного, але еластичного матеріалу - Primeknit. Варто відразу зазначити, що технології призначені для професійної біговій взуття, але тепер розробками може скористатися абсолютно будь-хто.

Адідас НМД - ультрамодні кросівки, зроблені з використанням останніх розробок в області виробництва взуття, які цілком доступні для жителів мегаполісів. Створенням серії NMD займався Нік Голуей - віце-президент по дизайну Adidas Originals, який вже 16 років перебуває на передовій проектування і реалізації зовнішнього вигляду моделей снікери німецької марки. Він також відповідав за випуск Tubular, Y-3 Qasa, Pure Boost і, звичайно ж, Yeezy Boost (Природно рука об руку з Каньє Вестом). При створенні НМД Нік надихнувся однієї популярною моделлю кросівок, завдяки яким Адідас став неймовірно популярним, а головне прогресивним брендом в 80-і роки минулого століття. Йдеться про культових Micro Pacer, в які, до слова, вже в той час були вбудовані крокомір і кишеньку для ключів. Від Rising Star і Boston Super були взяті колор-блоки і максимально легка підошва.

Моделі Adidas NMD

Можна написати цілу монографію про те, які НМД зручні, прогресивні і стильні. Як і всі культові кросівки, лінійка Адідас НМД має вже вкрай багато варіацій. Зокрема, колірних. Наприклад, тільки на офіційному сайті компанії представлено 25 різних забарвлень NMD. І це далеко не все. Існує обмежена серія яскраво-жовтих NMD, випущена за участю Фаррелла Вільямса (Pharrell Williams) з написом «Human Race». Також була створена колекція, натхненна високою модою - NMD City Sock, разом з якими були випущені білі Runner Vintage White. Більш того, світ побачив NMD Сhukka для тих, хто віддає перевагу взуттю "м'якше" і погоду холодніше.

Одним словом політ фантазії команди дизайнерів Adidas Originals NMD вражає, і отриманий продукт знаходиться на дуже високому рівні. Як за якістю матеріалів виготовлення, комфорту в експлуатації, функціоналу і практичності, так і по візуальної привабливості, заснованої на футуристичному силуеті. І цей успіх явно буде тривалим. На місці дизайнерів, здавалося б, залишилося не перестаючи перевипускати і трохи покращувати вже готові кросівки, які майже за півроку стали сверхжеланнимі для багатьох снікерхедов. Але все одно творці продовжують додавати в процес проектування і виготовлення щось нове. А паралельно шанувальники цієї серії не перестають атакувати магазини в пошуках нових забарвлень.

А паралельно шанувальники цієї серії не перестають атакувати магазини в пошуках нових забарвлень

Adidas Originals NMD Runner

Нам пощастило, на наших очах народилася класика Adidas Original NMD Runner або NMD1. Цифра 1 в кінці говорить про те, що нас чекає ще не одна колекція з цієї серії. І ми не проти носити кросівки, творці яких зосередилися не лише на дизайні або на комфорті - НМД не вибирає з двох, а впевнено включає обидві складові. В цьому і полягає вся крутість описуваної спортивного взуття. З цієї причини все більше зірок з'являються перед об'єктивами камер журналістів, безкоштовно рекламуючи Адідас на вулицях мегаполісів. Ми радимо вам встигнути доторкнутися до класики, поки вона не стала мейнстрімом.

В кінці у кожного без винятку залишається питання: «Що значить NMD?». Багато хто вважає, що ці три літери є скороченням від Nomad, тобто кочівник. Можливо, так воно є. Але навіть творець кросівок Нік Голуей і його команда не розкривають таємницю і не говорять, що таке NMD. Саме так і сказав Нік в своєму інтерв'ю: «Мені подобається, коли люди запитують, що вона (абревіатура) означає, тому що кожен може знайти відповідь на це питання сам для себе».

В кінці у кожного без винятку залишається питання: «Що значить NMD?

Новости