Кросівки для бігу Адідас. Взуття для бігу Adidas з технологією Climacool

  1. Кросівки Duramo 6
  2. Утеплені кросівки для бігу Energy Boost 2 ATR
  3. Кросівки для бігу Run Bounce: S³
  4. Кросівки для бігу Springblade Drive


Початок історії   бренду Adidas   припадає на 1920 рік
Початок історії бренду Adidas припадає на 1920 рік. Якраз в цьому році була випущена перша пара спортивних кросівок, які правда більше були схожі на тапочки. Уже тоді, головною ідеєю Адольфа Дасcлера (засновника компанії) стала розробка спортивного взуття, яка допомогла б спортсменам досягти кращих результатів. А її символічним зображенням легендарні три смужки.

Реальне втілення цієї ідеї виявилося дуже успішним і незабаром ці три смужки швидко набрали популярність і з сімейного бізнесу компанія переросла в величезний концерн. Але головний принцип компанії Adidas залишився колишнім - мотивувати спортсменів на досягнення нових спортивних результатів!

Сьогодні, згідно зі статистикою, фірма Adidas займає одне з лідируючих місць по виробництву взуття для Бега. Їх бігові кросівки відрізняються зручністю і здатністю щільно прилягати до ноги. Ось чому багато людей по всьому світу зупиняють свій вибір на даній продукції.

Зверніть увагу хоча б на деякі з бігових кросівок Аdidas і Ваша пробіжка буде гарантовано витонченою і легкою:

Кросівки Duramo 6

Кросівки Duramo 6

Купити чоловіче взуття для Бега компанії Adidas можна тут!

Ви готові відчути неймовірну м'якість бігу кілометр за кілометром завдяки новим кросівок Duramo 6? Тоді оцініть:

  • Новітня технологія ADIPRENE® підтримує стопу, виштовхуючи вас вперед
  • Сітчастий верх, що складається з багатьох шарів, забезпечить максимальну вентиляцію
  • Система «приварених» трьох смужок, покликана посилити безшовну конструкцію верху
  • Підошва з особливою зносостійкої гуми ADIWEAR ™, а борозенки для згину на ній забезпечать природне пересування стопи

Утеплені кросівки для бігу Energy Boost 2 ATR

Утеплені кросівки для бігу Energy Boost 2 ATR

Якщо біг для Вас - це частина життя, і бігаєте Ви завжди, незважаючи ні на яку погоду, тоді ці кросівки точно стануть для Вас незамінними. Кілька новітніх технологій будуть безупинно піклуватися про Ваш комфорт під час бігу, відстежуючи стан Вашої стопи і поверхні:

Технологія нового зразка Вoost ™ з кожним кроком під час бігу буде запасати і повертати Вам енергію. Технологія Тechfit ™ безшовного гнучкого верху, який складається з еластичного матеріалу, буде природно відчуватися на Вашій нозі. Одночасно забезпечуючи гнучкість, і щільне облягання носка.

Інноваційна система Formotion® буде повністю адаптуватися до поверхні бігу, тим самим забезпечує комфортний і плавний біг, в той час як технологія TORSION® захищені середню частину стопи. Кросівки також включають в себе зносостійку підошву з міцного гумового матеріалу ADIWEAR ™. З таким захистом - неймовірний комфорт Вам забезпечено.

Кросівки для бігу Run Bounce: S³


Ви дійсно впевнені, що знаєте все про досконалість? Тоді представляємо Вам Bounce: S³ з колекції Porsche Design Sport. У своєму роді, ці кросівки зробили революцію в світі спортивного взуття. Інноваційна технологія Bounce ™ забезпечує їм відмінний амортизаційний ефект. Ця новітня революційна система амортизації, яка виготовлена за подобою підвіски спортивних автомбіль, забезпечує приємний і м'який біг, а гумова підошва відповідає за додаткову зносостійкість.

Самі кросівки складаються з цілісного дихаючого верху, що забезпечує відмінну вентиляцію стопи. Конструкція взуття складається з безшовних елементів, що забезпечує повне облягання стопи і запобігає її натирання. Спробуйте - і як то кажуть, Відчуйте різницю!

Кросівки для бігу Springblade Drive

Кросівки для бігу Springblade Drive

Springblade - це дизайн екстремального характеру, створений спеціально для бігу. Після шести років наполегливих розробок відділ інноваційних рішень Adidas представив світу підошву з 16 пластин високоміцного технологічного полімеру. Їх будова, товщина, структура спрямовані на те, ч об накопичувати силу і перетворювати її в енергію відштовхування.

Дана технологія розрахована на миттєвий контакт з поверхнею, в різноманітних кліматичних умовах для ефективного повернення енергії кожного кроку. І це лише ще один приклад того, як інноваційні технології Аdidas змінюють саме поняття бігу, а також допомагають досягати все більше і більше відмінних результатів.

Як ми самі може переконатися, Adidas - це не тільки гарний, витончений і інноваційний дизайн, але і надійність, якість і практичність. Саме тому компанію Adidas вибирають і видатні спортсмени та любителі спорту, все хто прагне до досягнення нового результату.

Купити дитяче взуття для Бега компанії Adidas!

Купити жіноче взуття для Бега компанії Adidas можна тут!

Головний слоган цієї компанії: «НЕМОЖЛИВЕ - МОЖЛИВО!» Рухайтеся вперед, долайте перешкоди, відкривайте для себе нові горизонти - і життєві цінності бренду стануть Вашими!

Ви готові відчути неймовірну м'якість бігу кілометр за кілометром завдяки новим кросівок Duramo 6?

Новости