Кросівки по-давньогрецькому: крилаті Adidas by Jeremy Scott :: Новини Adidas

Щоб не придумували дизайнери, і які б тенденції не диктували провідні будинки моди, а кросівки були і залишаються найбільш зручним взуттям на кожен день. Хоча в світі спортивної і casual екіпіровки також є свої тренди і зоряні імена. Беззмінним лідером в цій області ще з 20-х років минулого століття є компанія Adidas. Лейбл прославився як своїми «класичними» кросівками та костюмами так і гідними уваги дизайнерськими союзами. Останнім хітом продажів стала колекція крилатою взуття Adidas Wings by Jeremy Scott.

Кросівки Adidas комфортні настільки, що в них не відчуваєш землі. Можливо, цим судженням керувався містер Скотт, коли малював перші ескізи майбутньої колекції. А можливо, він просто великий любитель грецької міфології, хто знає. Факт залишається фактом: взуття Adidas Wings by Jeremy Scott позаздрив би сам Гермес (або його римський близнюк Меркурій) зі своїми крилатими сандалями. За ступенем оригінальності ця колекція перевершила навіть кросівки для штурмовиків із "Зоряних Воєн», про які ми вже писали раніше.
За основу була взята модель Originals by Originals JS, авторства все того ж Скотта. Вона являє собою класичні високі (high-top) баскетбольні кросівки зразка 80-х. Взуття виготовлене з натуральної шкіри і надійна прошита. Але, звичайно ж, головною особливістю Adidas Wings by Jeremy Scott є пара значних крил.
Популярний «летить» фасон має вже близько 10 модифікацій. Однією з останніх є модель "Clear". На відміну від побратимів, ця пара виконана з 100% пластику. Хоча творці обіцяють, що креативні кросівки будуть не менш комфортні, ніж їх шкіряні «оригінали», поки в це віриться насилу. Точно сказати можна одне: якщо у вас вистачить сміливості взути такий шедевр, залишитися непоміченим безумовно не вийде.
Якщо прозорі кросівки занадто екстравагантні, але дістати крилаті Adidas вже дуже хочеться, можна звернути увагу на інші моделі. Вибрати є з чого: тут і класичні «оригінали» з чорними смужками, і різнобарвні, вкриті яскравими плямами, і навіть Adidas Wings by Jeremy Scott, які фосфоресцируют в темряві. Коштують такі дизайнерські «парочки» від 180 $.

Новости