Круїзна колекція Tom Brown

  1. Круїзна колекція Tom Brown Thom Brown - досить популярний американський бренд, який мають свою унікальну...

Круїзна колекція Tom Brown

Thom Brown - досить популярний американський бренд, який мають свою унікальну історію і безліч цікавих ідей. Створити бренду Том Браун, почав свою кар'єру влаштувавшись продавцем - консультантом в бутик Giorgio Armani. Через деякий проміжок часу, протягом якого Том зарекомендував себе як ефективний працівник, його помітив один з представників бренду Club Monaco і зробив пропозицію про вакансії в даній компанії.

Американський бренд Thom Brown

Кілька років Том успішно допомагав в творах колекцій і втіленні ідей своїх колег. Згодом ідей ставало більше, і з'явився власний бренд під назвою «Thom Browne». Спочатку була концепція обмежена виготовленням і продажем костюмів для чоловіків, але в зв'язку з ростом популярності, було прийнято рішення про те, що необхідно розширити асортимент товарів. З плином часу Том Браун співпрацював з великими фірмами для створення загальних колекцій, які мали великий успіх і були затребувані серед поціновувачів високої моди.
Кілька років Том успішно допомагав в творах колекцій і втіленні ідей своїх колег

В даний час колекції Тома Брауна вже не мають нічого спільного зі строгими костюмами, вони більше схожі на вибух емоцій, який втілений в елементи одягу або аксесуарів.

Остання круїзна колекція Thom Brown відрізняється незвичайними аксесуарами, які виконані у формі тварин, включаючи максимальну різноманітність кольорів і форм.
Остання круїзна колекція Thom Brown відрізняється незвичайними аксесуарами, які виконані у формі тварин, включаючи максимальну різноманітність кольорів і форм

Зречення від стереотипів і втілення моди в тому вигляді, в якому бачить її дизайнер - ось головні правила успішної колекції. Різноманітні кольорові рішення для сумок у формі собак або морських мешканців, очевидно, будуть затребувані любителями street style моди. Найцікавіше, що вартість подібних аксесуарів починається від 330 доларів і закінчується 5700 доларами. Чи не дешеве задоволення це - виділятися і відповідати модним тенденціям.
Якщо у вас виникли питання напишіть нам на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений JavaScript для перегляду. або зателефонуйте нам прямо зараз по телефону / Viber / WhatsApp + (39) 346 223 12 26 Skype: luabrukova

Наша Сторінка в інстаграм: https://www.instagram.com/russianitalyconsultant/

Корисні статті про Італію та італійців

Шопінг в Італії

Новости