Кубик Рубика 2х2 купити за доступною ціною в Кубмаркете

  1. Виробники
  2. MoFangGe
  3. Dayan
  4. MoYu
  5. ShengShou
  6. Cyclone Boys
  7. Yuxin
  8. FangShi
  9. Поточні світові рекорди:
  10. Поточні національні рекорди:
  11. Відеоогляд популярних кубів 2x2

Кубик Рубика 2x2 - "молодший брат" класичного кубика Рубика. Кожна його грань складається з чотирьох наклейок, а не дев'яти. Всього в головоломці 8 видимих ​​елементів, які є аналогами кутів 3х3х3. Також конструкція містить допоміжні, заховані усередині елементи, які дозволяють йому тримати форму і обертатися, незважаючи на відсутність фіксованих центрів.

Сучасні кубики прекрасно оптимізовані для швидкісної збірки і відповідають запитам по гладкості обертання, величиною різання кутів і контролю.

У нашому магазині можна купити кубик Рубіка 2x2 від відомих виробників за низькими цінами. У нас можна замовити доставку поштою, кур'єром або вибрати самовивезення з наших магазинів.

Виробники

Виробники

MoFangGe

Дана фірма з деяких пір славиться вкрай якісними головоломками, а не так давно випустила свою першу двійку в категорії бюджетних, яка швидко завоювала визнання серед спідкуберов усього світу.

Dayan

Виробник, який давно обжився на ринку швидкісних кубів. Звичайно ж, фірма має свій кубик 2х2, який не втратив популярності і по сей день.

MoYu

MoYu привертає увагу не тільки винятковою якістю головоломок, а й великим вибором моделей. Є як бюджетні, так і більш просунуті моделі.

ShengShou

Фірма, яка також досить давно випускає швидкісні куби. Вони досить непогані для новачків в спідкубінге.

Cyclone Boys

Фірма випускає бюджетні головоломки - FeiChang. Незважаючи на своє становище в категорії бюджетних двійок, він дуже хороший і за якістю наступає на п'яти більш дорогим моделям від інших компаній.

Yuxin

Ця компанія випускає куби 2х2, які можуть порадувати володаря як відмінною швидкістю, так і винятковим контролем. Прекрасний баланс ціна-якість.

FangShi

ФангШі не тільки випускає чудової якості кубики Рубіка 2х2, але і оснащує їх пластмасовими вставками, замість звичних наклейок, що істотно збільшує термін їх служби.

Поточні світові рекорди:

Одинична спроба - 0.49 (Maciej Czapiewski, 19.03.16 - DaYan 2x2)
Середній час - 1.21 (Martin Vædele Egdal, 20.10.18 - MoYu MoHuanShouSu ChuWen Magnetic 2x2)

Поточні національні рекорди:

Одинична спроба - 0.91 (Максим Ільїн, 13.04.19)
Середній час - 2.15 (Андрій Че, 23.11.18)

Відеоогляд популярних кубів 2x2

Щоб дізнатися, як зібрати кубик Рубіка 2x2 - заходите на нашу статтю, де є подборное відео про просту схему зборки.

Новости