Кухонні меблі - 5 рішень без ручок

  1. 1. Ручки врізані в каркас
  2. 2. Приховані ручки
  3. 3. Округлі вирізи
  4. 4. Квадратні вирізи
  5. 5. Розсувні двері на кухонних меблів

Перевагою кухонних меблів з фанери є її вологостійкість. Крім цього виготовлена ​​з фанери кухня навіть через багато років буде виглядати як нова, а освіжити її - невелика шліфування і новий шар лаку - не складе ніяких труднощів.

Особливою фанеру робить ефектний зріз, експонування якого роблять можливим різні рішення без ручок. Також каркас меблів можна зробити одним з елементів дизайну, а не ховати його за звичкою за дверцятами шаф. Ми підібрали різні рішення, які найкраще підкреслять своєрідність фанери.

1. Ручки врізані в каркас

Дизайн Birkwood кидається в очі тим, що ручки врізані не в дверцята кухонних меблів, а в сам каркас. Ефект додають дверцята з ламінованої фанери.

Дизайн: BIRKWOOD (Джерело:   http://www Дизайн: BIRKWOOD (Джерело: http://www.birkwoodscotland.com/kitchens.html )

2. Приховані ручки

Що стало останнім часом популярним рішення, коли на фасаді кухні не видно ніяких ручок або вирізів.

(Джерело:   http://1to1create (Джерело: http://1to1create.biz/woodworking/4076-woodworking-photo.html )

3. Округлі вирізи

Веселі нотки кухонних меблів можуть надати круглі вирізи на дверях. Clare Cousin Architects знайшли ідеальне рішення дизайну ящиків, коли розташовані один над одним фанерні панелі вирізані з одного аркуша, що надає кухні необхідну цілісність. Крім цього меблі обрамляє робоча поверхня з ламінованої фанери.

Дизайн: Clare Cousin Architects (Allikas:   http://clarecousins
Дизайн: Clare Cousin Architects (Allikas: http://clarecousins.com.au )

4. Квадратні вирізи

Безсумнівно найпопулярніший дизайн дверей кухонних меблів з фанери - квадратні вирізи замість ручок.

Дизайн: Matt Antrobus (Джерело:   http://www Дизайн: Matt Antrobus (Джерело: http://www.mattantrobus.co.uk/commissions.html )

5. Розсувні двері на кухонних меблів

Чому б не використати замість традиційних дверей на петлях на кухонних меблів розсувні двері. Це рішення ідеально для невеликих кухонь, де мало місце для відкривання дверей.

Дизайн: Ungt Blod (Джерело:   http://www Дизайн: Ungt Blod (Джерело: http://www.ungtblod.com/blog/1425328579/3198/monday )

Новости