«Кухонний двір» і «Dятьково» запустили 7 акцій зі знижками до 35% на меблі для всього будинку

  1. Фірмові салони «Кухонний двір» і «Dятьково» в Читі до кінця жовтня будуть дарувати знижки від 20% на...

Фірмові салони «Кухонний двір» і «Dятьково» в Читі до кінця жовтня будуть дарувати знижки від 20% на кухонні гарнітури і знижки до 35% на спальні, вітальні і меблі для інших житлових зон, повідомив кореспонденту ІА «Чіта.Ру» 23 жовтня представник магазинів.

«Зараз в наших салонах діє марафон знижок - завдяки численним акціям можна не тільки істотно заощадити на покупці красивою і добротних меблів, а й встигнути оновити інтер'єр будинку до Нового року. Так, в «Кухонні дворі» покупці зможуть доглянути функціональну кухню з сучасних зносостійких матеріалів зі знижкою 20% , Яка поширюється на весь асортимент. А деякі моделі і зовсім можна купити з вигодою більше 43% », - розповів співрозмовник агентства.

Наприклад, по акції «Досить збирати - пора купити» кухню «Уна» зі всіма необхідними меблями і стільницею можна придбати всього за 57 тисяч рублів, замість 85 750 рублів.

«Dятьково» за кількістю і масштабами акцій теж не відстає - до кінця місяця тут з вигодою можна купити меблі для спалень і віталень в італійському і скандинавському стилях, а також постільну білизну, пледи і аксесуари для дому », - додав представник салонів.

опис акції

салон
При покупці кухні на суму понад 100 тис. руб. в подарунок: чайник, мультиварка, посудомийна машина або стільниця «Кухонний двір»
Знижки до 50% на побутову техніку від Bosch і Korting (деякі моделі можна отримати в подарунок «Кухонний двір»
«Італійське настрій» - знижка 35% на меблі для спалень і віталень Bergamo «Dятьково»
Знижка 35% на дизайнерські колекції меблів City і Tokio «Dятьково»
Знижка 20% на спальні Este «Dятьково»
Знижка 20% на меблі для всіх житлових зон Alivio і Elegante (крім текстури «В'яз світлий») «Dятьково»


Детальніше про акції і знижки можна дізнатися на сайтах «Dятьково» і «Кухонний двір» , А також в групах в Instagram , «ВКонтакте» , «Однокласники» , Facebook . сайт: мебельцентр-чіта.рф .

Тетяна Акишина 9:00, 23 жовтня 2018

Новости