KUKA Меблевий салон

Вже давно Китай не асоціюється з дешевою неякісною продукцією: сучасні меблі, вироблена в цій країні - це вишуканість і навіть шик, тісно сусідять з функціональністю. Ще в XVII столітті китайські дивани, ліжка та шафи з дорогого дерева, що додають східний колорит дому, користувалися великим попитом у наших багатих співвітчизників. Змінився час, змінився асортимент, але популярність китайських меблів знову стала зростати. І це цілком зрозуміло - адже, прагнучи до досконалості, компанія KUKA FURNITURE, утворена в 1996 році в Ханчжоу провінції Чжецзян, вибрала своїм девізом прекрасну фразу: «Через KUKA більше люблять свої родини». В даний час цей бренд, який об'єднує більше півтори тисячі фірмових меблевих салонів KUKA FURNITURE по всьому світу, є найбільшим світовим виробником шкіряних меблів найвищої якості.
Вже давно Китай не асоціюється з дешевою неякісною продукцією: сучасні меблі, вироблена в цій країні - це вишуканість і навіть шик, тісно сусідять з функціональністю
Дуже не просто в наш час залишатися одним зі світових лідерів в області виробництва і дизайну будь-якого товару. Для цього потрібна команда високопрофесійних фахівців. У KUKA працюють десятки кращих представників своїх професій, запрошені з Італії, Франції, Сполучених Штатів Америки, Німеччини, Англії, Японії. І, безумовно, найкреативніші дизайнери і конструктори Китаю. Тому і має компанія більше 300 нагород в області сучасного дизайну меблів, отримала понад 600 патентів на дизайн меблів світового рівня, заслужила довіру дилерів і отримала високу оцінку своєї праці у покупців.
У магазинах цієї компанії доводиться проводити не одну годину; швидко зважитися на покупку неможливо. Навіть ті покупці, які переконані, що меблі повинні бути тільки зручною, губляться перед різнобарв'ям прекрасних оздоблювальних матеріалів і формою диванів і крісел. На кожен хочеться присісти, відчути його зручність, захопитися м'якістю шкіри. Якості шкіри тут надають особливого значення - KUKA FURNITURE закуповує найкращу шкіру в Італії. Існує три її сорти: M, O і N; найкраща позначається буквою N - вона, відповідно, і найдорожча, і сама чудова на дотик. За бажанням покупців для деяких (але не для всіх) моделей можна поміняти і колір, і сорт шкіри. А ось наповнювач для м'яких меблів KUKA виробляє на своїх підприємствах, з конвеєрів яких щорічно сходить більше 10000 тонн високоякісного поліуретану. Цим наповнювачем надзвичайно задоволені всі, хто придбав меблі KUKA FURNITURE. Жодної рекламації не надходило з тих країн, куди відправляються м'які гарнітури, а це Канада, США, Бельгія, Південна Корея, Саудівська Аравія, Австралія, Нідерланди, Франція - тобто країни, розпещені якісними меблями різних виробників. Компанія уважно стежить за модою в меблевій галузі, робить все можливе, щоб якість її продукції постійно поліпшувалося. Загалом, працює за принципом «Немає межі досконалості».

Часом в цей магазин потенційні покупці приходять по кілька днів поспіль, адже мало вибрати тільки забарвлення, потрібно врахувати і інші нюанси. Кому-то важливо, щоб затишок створювали великі м'які подушки, інші вибирають крісло з банкеткою, треті особливу увагу приділяють каркасу м'яких меблів. А кому-то принципово важливо управляти своїми меблями електронним пультом, нехай він і стоїть на тисячу або дві дорожче механічного пристрою.


Магазини цієї компанії оформлені як шоуруми, тобто дають повне уявлення про те, як заграє житлове приміщення завдяки нових меблів. Примостився біля дивана журнальний столик, що стояв поряд з м'яким кріслом стіл сервіровки, недбало кинуті на банкетку плед або килимок з хутра, вишукана ваза на стелажі - все створює незабутню загальну картину. Звичайно, KUKA FURNITURE спеціалізується тільки на виробництві меблів, але, піклуючись про своїх покупців, тут ретельно підбирають аксесуари, відповідні певному гарнітуру і здатні створити атмосферу, співзвучну характерам майбутніх господарів.

Звичайно, KUKA FURNITURE спеціалізується тільки на виробництві меблів, але, піклуючись про своїх покупців, тут ретельно підбирають аксесуари, відповідні певному гарнітуру і здатні створити атмосферу, співзвучну характерам майбутніх господарів

Продавці в магазинах KUKA підготовлені прекрасно - завжди проконсультують по будь-якому питанню, допоможуть розрахувати, якого розміру меблі підійде для конкретної квартири, і, природно, оформлять її своєчасну доставку, давши при цьому гарантію на її збереження. До речі, гарантія на саму меблі KUKA - 1 рік, а термін служби каркаса - 10 років.
Якщо товар є в магазині, одразу оплачується його повна вартість. При замовленні на фабриці потрібно провести 50-процентну передоплату, решта суми виплачується логістичної компанії після доставки ваших меблів.
Продавці в магазинах KUKA підготовлені прекрасно - завжди проконсультують по будь-якому питанню, допоможуть розрахувати, якого розміру меблі підійде для конкретної квартири, і, природно, оформлять її своєчасну доставку, давши при цьому гарантію на її збереження
Як правило, замовлення виготовляється 30-40 днів, ще 10 днів проходить до поставки меблів в Суйфеньхе. Ну а далі вона відправляється до місця проживання покупця; до Владивостока, наприклад, доїжджає за тиждень. Вартість доставки зазвичай розраховується виходячи з ваги, а також обсягу меблів. При Міжнародному меблевому будинку Інцзе працює своя логістична компанія - «Міжнародні лінії Інцзе», що відповідає за своєчасну і якісну доставку товару покупцеві.

З 2013 року, плануючи меблевий тур, найзручніше відправлятися саме в Суйфеньхе, де в той рік відкрили новий шоурум KUKA FURNITURE. Його обов'язково варто відвідати, коли постане питання про покупку нових меблів, адже тут на повну силу працює формула «ціна - якість» і тут же виконають всі побажання замовника.

Адреса: КНР, м Суйфеньхе, Міжнародний меблевий будинок Інцзе, 1 поверх, тел. 8-10-86-0453-3968567, сот. тел. 15645394699, e-mail: [email protected] , Сайт: en.kukahome.com .

Новости