Купальник для маленького бюста: як не помилитися з вибором?

Ви переживаєте через невеликого розміру своїх грудей і ніяково відчуваєте себе на пляжі? Не варто комплексувати з цього приводу, адже якщо правильно вибрати купальник для маленьких грудей, то цей уявний недолік ви легко зможете перетворити в гідність своєї фігури.

Маленькі груди може виглядати дуже привабливо і спокусливо, якщо при виборі купального костюма керуватися рекомендаціями стилістів і дизайнерів. За допомогою їх порад ви зможете значно полегшити процес вибору купальника, і гарантовано будете залучати захоплені погляди на пляжі.


Який купальник краще для маленьких грудей сьогодні цікавить багатьох дівчат і жінок. Насправді підібрати купальник для невеликого бюста набагато легше, ніж для пишних форм. Власниці скромних розмірів можуть дозволити собі практично будь-яку модель купальника.

Наприклад, спокусливі бікіні. Це той випадок, коли дівчині можна сміливо експериментувати: яскраві або нюдовие кольору, різні принти, декор у вигляді страз, вишивки, бахроми, незвичайні фасони та інше. Крім того, бікіні дає ще й можливість отримувати рівну засмагу.

Стильна модель бюстгальтера бандо призначена саме для невеликих розмірів грудей. Верхня частина купальника виконана у вигляді широкої стрічки без бретелей, яка щільно прилягає до тіла. Комплект із заниженими трусиками буде відволікати увагу від верхньої частини тіла, акцентуючи увагу на талії.

Хочете злитий купальник? Ви легко можете дозволити собі носити і такі моделі. Придивіться, наприклад, до монокіні - досить еротичний і авангардний фасон. Хитромудрі вирізи з боків виглядають дуже привабливо, підкреслюючи стрункість фігури і, одночасно з цим, відволікають від маленьких грудей. Також ви сміливо можете надягати щільно облягають спортивні купальники: злиті або роздільні. Вони дозволять вам комфортно і впевнено почувати себе і в море, і на березі.

Бандо, пландж, майо, халтер, хай-нек, танкіні, свим-дрес та інші - для вас існує величезний вибір стильних і сексуальних купальних костюмів, в яких ви можете виглядати дуже привабливо.


За допомогою деяких модних хитрощів і правильної форми купальника, можна легко надати додаткових обсягів у верхній частині тіла.

Наприклад, один з варіантів - роздільний купальник, в якому верх і низ виконані в різних кольорах. Для того, щоб компенсувати маленький розмір бюста, вибирайте однотонний бюстгальтер світлого кольору і темні плавки. Або ж однотонні плавки і ліфчик з красивим принтом.

Оборки, рюші, волани, бахрома на ліфчику також візуально додають обсягу. Такі моделі не втрачають своєї популярності вже багато сезонів поспіль і дизайнери продовжують дивувати нас новими оригінальними варіаціями. Немає сумнівів, що в такому купальнику ви будете виглядати жіночно і граціозно.

Ще один спосіб, який відмінно впорається із завданням - об'ємні драпірування в області грудей. Це можуть бути як цілісні, так і роздільні моделі купальників - обидва варіанти будуть вигідно на вас виглядати.

Ви можете сміливо вибирати бюстгальтери з виразними принтами. Підходять в цьому випадку також контрастні малюнки і дрібні візерунки. Якщо це роздільний купальник з малюнком, то вибирайте той, у якого невеликі плавки. А в цілісному варіанті органічно виглядатиме комбінація кольорового верху і гладкого низу.

Вишивка, блискітки, стрази, камінчики, різні об'ємні деталі і інша декоративне оздоблення на ліфі також будуть привертати увагу і візуально надавати бажаних обсягів. Якщо хочете відволікти увагу від грудей, то навпаки, акцент повинен бути зміщений. Наприклад - цілісний купальник з декоративним поясом на талії.

Наприклад - цілісний купальник з декоративним поясом на талії

Особливу увагу при виборі купального костюма під маленькі груди слід звертати саме на форму і крій ліфчика. Правильно підібрана модель допоможе вам досягти бажаного ефекту.

  • Віддавайте перевагу бюстгальтерів з низьким вирізом.
  • Не забувайте про пуш-ап моделі. Це справжній порятунок для тих, кому потрібно підкоригувати область декольте. Ліфи з пуш-ап ефектом піднімають груди, створюючи спокусливу улоговинку.
  • Вибирайте ліфчики на кісточках. Також зверніть увагу на бюстгальтери з гелевими або поролоновими наповнювачами (подушечками), які, при бажанні, можна витягнути.
  • Бретелі повинні бути регульованими або зав'язуватися ззаду на спині і шиї.
  • Власницям невеликий, але акуратною грудей не варто ігнорувати купальники з трикутними чашечками-шторками.

Якщо маленькі груди - це не єдина проблема вашої фігури, то делікатно згладити дисбаланс також можна за допомогою деяких прийомів:

  • дівчатам з маленьким ростом стилісти рекомендують підбирати купальники, плавки яких мають високі вирізи для ніг - так вони візуально будуть здаватися довшим;
  • врівноважити невелику груди і широкі стегна можна, використовуючи купальник з акцентами у верхній частині. Плавки повинні бути класичного виду або із завищеною посадкою, переважно з темних однотонних тканин;
  • купальники з маєчкою замість класичного ліфчика (танкіні) підійдуть дівчатам, у яких є також нюанси в області живота (зайву вагу, розтяжки, шрами);
  • при диспропорції фігури можна спробувати окремо підібрати верх і низ купальника, створивши таким чином гармонійне поєднання.

Якщо ви шукайте, який купальник підійде на маленький бюст, слід також пам'ятати і про нюанси, які слід уникати, щоб не помилитися і зробити правильний вибір:

  1. Бюстгальтери, в яких занадто багато поролону видаватимуть ваш маленьким розмір, а не навпаки, тому не переборщіть.
  2. Тканина купальника не повинна бути дуже тонкою, оскільки після намокання все, що ви хотіли приховати, стане більш ніж помітним.
  3. Занадто прості силуети - це теж не те, що вам потрібно. Віддайте перевагу складного крою, барвистим принтам і декору.
  4. Темні кольори, а також відрядні купальники без кісточок і поролону візуально роблять груди ще менше.
  5. Чи не підходять однотонні купальники з повною відсутністю декору.
  6. Широкі трусики і бретелі акцентують увагу на маленькому бюсті.

Як бачите, сьогодні вибір купальних костюмів може задовольнити побажання кожної модниці, в тому числі і тих, хто не може похвалитись пишними грудьми. А, взявши до уваги, перераховані вище рекомендації, ви однозначно підберете купальник, який буде вигідно підкреслювати переваги вашої фігури. Вам навіть не обов'язково виходити з дому, адже безліч стильних моделей відомих європейських марок присутній сьогодні в інтернет-магазині Belleforme.

Ви переживаєте через невеликого розміру своїх грудей і ніяково відчуваєте себе на пляжі?
Хочете злитий купальник?

Новости