Купальник під тип фігури: як вибрати відповідний?

  1. Типи жіночих фігур
  2. Ромб (домінують)
  3. Пісочний годинник
  4. прямокутник
  5. груша
  6. трикутник
  7. перевернутий трикутник
  8. овал
  9. види купальників
  10. Роздільні купальники
  11. танкіні
  12. Бандо / Бандіні
  13. роздільний халтер
  14. роздільний свімдресс
  15. Скіртіні
  16. злиті купальники
  17. танк
  18. злитий халтер
  19. злитий бандо
  20. хай недо
  21. пландж
  22. монокіні
  23. злитий свімдресс
  24. Як вибрати купальник під тип фігури

Ольга Клішевская

Працьовитим - яскраве світло горить по життю, ледачим - тьмяна свічка

calendar_today 11 червня 2016

visibility 83589 переглядів

Літо - довгоочікувана пора відпусток. Море, сонце, пляж, красиві купальники. Багато дівчат терміново біжать в фітнес-клуби, сидять на різноманітних дієтах і ходять до косметолога, щоб наблизити форми свого тіла до бажаним.

Ольга Клішевская   Працьовитим - яскраве світло горить по життю, ледачим - тьмяна свічка   calendar_today 11 червня 2016   visibility 83589 переглядів   Літо - довгоочікувана пора відпусток

І, якщо фітнес - це добре і корисно для здоров'я, то мордувати себе дієтами і бігати по сумнівним процедурам точно не варто. Адже щоб прекрасно виглядати на пляжі, досить знати декілька хитрощів, як правильно підібрати купальник в інтернет-магазині купальників під тип своєї фігури, щоб він підкреслював те, що потрібно і приховував наші ма-а-аленький недосконалості.

На сьогоднішній день існує ціла fashion-індустрія пляжного одягу. Асортимент пропонованих купальників величезний і вибрати з такого різноманіття досить складно. Але найголовніше, з чого варто почати - це з себе.

Подивіться в дзеркало, посміхніться собі і подумайте: який у вас тип фігури, які кольори вам найбільше до лиця? Ми вам постараємося допомогти в цьому. Ви цій статті ми зібрали не тільки корисні поради, а й фото купальників, модних в сезоні 2016.

Типи жіночих фігур

Для початку, давайте коротко розберемося, які існують найпоширеніші типи фігур і які їхні особливості.

Ромб (домінують)

Для цього типу фігури характерні широка талія, помітні боки, часто широкий таз. Вузькі плечі і стегна, худорляві сідниці, середнього розміру груди і стрункі ноги.

Пісочний годинник

Пропорційний тип, в якому верхня і нижня частина корпусу врівноважені. Вважається ідеальним. Особливості: приблизно однакова ширина плечей і стегон, яскраво виражена талія з плавним вигином, округлі форми.

прямокутник

Часто притаманний спортивним дівчатам з вираженою мускулатурою преса. Обсяг плечей, талії і стегон практично однаковий. Грудна клітка широка, талія без вираженого вигину, стегна прямі.

груша

Фігура з акцентом на нижню частину тулуба. Схильна до набору ваги на стегнах і сідницях. Як правило - вузькі плечі, талія з вигином в поєднанні з широкими, округлими стегнами.

трикутник

Пропорціями нагадує більш худорляву грушу. Вузькі плечі, талія може бути з неяскравим вигином, стегна широкі, ноги стрункі.

перевернутий трикутник

Зустрічається у дівчат з атлетичною статурою, у пловчих, наприклад. Складний для корекції тип фігури. Його основною рисою є широкі плечі і грудна клітка. Стегна вузькі, груди невеликі, талія не висловлений. Ноги стрункі.

овал

Фігура з акцентом зайвої ваги на талії. Лінія плечей плавна, похила, груди пишна. Талія по обсяги часто більше, ніж стегна. Самі стегна пишні, сідниці округлі.

Зверніть увагу, що це просто список поширені типажів жіночих фігур. В реальності найчастіше зустрічаються поєднання кількох різних видів. Так що, якщо ви не змогли себе зарахувати до жодного типу з цього списку - не засмучуйтеся. Виділіть для себе свої поєднання і відштовхуйтеся від них.

види купальників

Визначившись з типом фігури, давайте подивимося на те, які бувають купальники. Незважаючи на велику різноманітність, всі вони піддаються класифікації. Це допоможе вам підібрати потрібний вид купальника і зрозуміти його плюси і мінуси.

Це допоможе вам підібрати потрібний вид купальника і зрозуміти його плюси і мінуси

Роздільні купальники

бікіні

Мабуть, найбільш відкритий з існуючих видів купальників. Підходить струнким дівчатам, без виражених недосконалостей фігури. Складається з бюстгальтера на тонких бретелях і невеликих трусиків або шортиків.

Складається з бюстгальтера на тонких бретелях і невеликих трусиків або шортиків

танкіні

Назва походить від слова «tank-top». Це купальник з топом на широких або тонких бретелях. Топ може бути як коротким, так і довгим. Низ - звичайні плавки або шортики. Ця модель добре підійде тим, кому потрібно приховати недоліки в районі талії.

Ця модель добре підійде тим, кому потрібно приховати недоліки в районі талії

Бандо / Бандіні

Купальник без бретелей. Верх такого купальника виконаний так, немов груди обв'язана стрічкою. Візуально збільшує груди за рахунок драпірування і безлічі дрібних складок. Трусики теж бувають з драпіруванням, так що можна підібрати різновид і під неширокі стегна. Бандіні - це той же бандо, але з топом.

Бандіні - це той же бандо, але з топом

роздільний халтер

Особливістю цього виду купальників є бретелі, які зав'язуються або застібаються ззаду на шиї. Відмінно підтримує груди. Трусики теж можуть бути з стрічками.

Трусики теж можуть бути з стрічками

роздільний свімдресс

Свімдресс - це купальний костюм зі спідницею. Найчастіше спідничкою або її імітацією декоровані трусики, однак, є моделі, у яких зі спідницею йде топ. Такий купальник дуже добре приховає недоліки талії і стегон, а також підійде для активного відпочинку. Трусики з спідницею ідеальні для дівчат з вузькими стегнами.

Трусики з спідницею ідеальні для дівчат з вузькими стегнами

Скіртіні

Купальник, на додаток до якого йде спідничка або трусики якого спочатку виконані зі спідницею. Скіртіні також бувають і в злитому варіанті.

Скіртіні також бувають і в злитому варіанті

злиті купальники

Майо

Вічна класика. Універсальний купальник, який підійде під будь-який тип фігури. Бретелі у нього пришивних, найчастіше тонкі. Виріз округлий, прямий або V-подібний. Зручний як для спорту, так і для розслабленого відпочинку.

Зручний як для спорту, так і для розслабленого відпочинку

танк

Купальник, за формою практично такий же, як і майо, але з цельнокройним, як правило, широкими бретелями. Добре підтримує груди, подовжує силует і стрункішою фігуру. Буває також з чашечками, що відмінно підійде власницям великих грудей.

Буває також з чашечками, що відмінно підійде власницям великих грудей

злитий халтер

Як і у випадку зі злитим його «побратимом», бретелі цього купальника застібаються ззаду на шиї. Візуально «розкриває» плечі і врівноважує стегна.

Візуально «розкриває» плечі і врівноважує стегна

злитий бандо

Модель злитого купальника без бретелей. Варто його вибирати з обережністю, тому що він візуально укорочує тіло. Підійде дівчатам з довгим корпусом і короткими ногами.

Підійде дівчатам з довгим корпусом і короткими ногами

хай недо

Купальник напівспортивного типу із завищеною лінією шиї. На противагу злите бандо - подовжує силует, а не вкорочує його. Зараз входять у моду роздільні купальники з ліфом «хай нек».

Зараз входять у моду роздільні купальники з ліфом «хай нек»

пландж

Ця модель відрізняється своїм цікавим вирізом - він дуже глибокий, як спереду, так і ззаду. За рахунок такого незвичайного крою груди візуально здається більше, шия - витонченіше, а талія - ​​довше.

За рахунок такого незвичайного крою груди візуально здається більше, шия - витонченіше, а талія - ​​довше

монокіні

Один з найпопулярніших типів злитих купальників. Різноманітність форм вирізів і бретелей при злитому крої роблять його улюбленцем багатьох дівчат.

Різноманітність форм вирізів і бретелей при злитому крої роблять його улюбленцем багатьох дівчат

злитий свімдресс

Купальник із спідничкою. Вона може бути як зовсім коротенька, так і довжиною як класична міні-спідниця. Деякі різновиди підійдуть дівчатам, яким потрібно приховати недоліки на боках і стегнах.

Деякі різновиди підійдуть дівчатам, яким потрібно приховати недоліки на боках і стегнах

Як вибрати купальник під тип фігури

У виборі купальника найпростіше дівчатам, з типом фігури «пісочний годинник». Так як ця фігура вважається максимально наближеною до сучасного еталону ідеального тіла, то і більшість моделей купальних костюмів створюються на неї. Щасливим власницям цього типу можна вибрати собі будь-який купальник, орієнтуючись на відповідний колір, малюнок і деякі особисті особливості фігури (розмір грудей, наявність невеликого животика і т.п.). Доповніть свій образ стильними аксесуарами - і ви будете чарівні!

Доповніть свій образ стильними аксесуарами - і ви будете чарівні

Власницям фігури «ромб» варто приховати широку талію і стегна, при цьому підкреслити стрункість ніг і красу плечей. Ви можете вибрати злитий купальник з стягуючі вставками на талії або просто підібрати правильний фасон і забарвлення.

Якщо у вас гарні груди - візьміть купальник з глибоким V-подібним декольте. Намагайтеся уникати напівкруглих ліній. Трусики теж виберете з високим вирізом, щоб підкреслити довжину ніг. Вам потрібно уникати нагромадження деталей на талії і стегнах - ніяких пишних воланів, горизонтальних смужок або кричущих квітів.

Відмінно буде, якщо ваш купальник буде здвоєним за кольором: ліф білий, можна з різними прикрасами, а талія і стегна - чорні. Допускаються вертикальні або діагональні смуги в районі талії. Акуратна спідничка теж буде доречна.

Акуратна спідничка теж буде доречна

Дівчатам, з фігурою типу «трикутник» і «груша» потрібно врівноважити широкі стегна. Візуально розкрити плечі, зробити їх ширше, допоможе купальник халтер.

«Трикутник» можна зупинитися на роздільному варіанті, груш ж варто розглянути злитий, можливо з утягивающими вставками, якщо це необхідно.

Також зверніть свою увагу на бандо, роздільний або злитий (якщо зростання дозволяє). Горизонтальна лінія в районі плечового пояса також допоможе візуально його розширити.

Горизонтальна лінія в районі плечового пояса також допоможе візуально його розширити

Що стосується малюнка, то уникайте яскравих забарвлень і горизонтальних смуг в районі стегон. Навпаки, намагайтеся щоб ця комбінація була вгорі, в районі грудей.

Низ повинен бути або однотонним, або з вертикальними смугами. Можна вибрати двоколірний купальник - верх яскравого забарвлення, низ - чорний або темно-синьою. Не бійтеся високого вирізу на трусиках, він допоможе витягнути ноги, зробити їх стрункішими.

Для корекції типажу «перевернутий трикутник» слід приховати занадто широкі плечі і візуально розширити стегна, зробити їх більш округлими. Подивіться на купальники з широкими бретелями. Танк і танкіні (як злиті так і роздільні) - то, що вам потрібно.

Намагайтеся вибирати малюнок без горизонтальних смуг у верхній частині купальника. Буде краще, якщо все що декорують елементи зосередяться в районі стегон: рюші, завязочки, пояса, яскраві кольори - то, що потрібно. Верх можна вибрати однотонний.

«Прямокутникам», щоб виділити талію, відмінно підійде купальник монокіні. Вибирайте так, щоб всі фігурні лінії були зосереджені на талії, при цьому, звичайно ж, лінії не повинні бути прямими.

Деякі види пландж теж допоможуть підкреслити талію. Якщо ви не хочете занадто відкритий купальник, ви можете взяти скіртіні, свімдресс або майо, але з тонкими бретелями і декоруючими вставками на талії, що імітують вигин.

«Овали», щоб акцентувати красу плечей і ніг, повинні відвести увагу від зайвої ваги на талії. Підберіть собі купальник з чашечками - щоб він підтримував і вигідно підкреслював груди. Матеріал - не блискуча, матовий.

Забарвлення темні, не обов'язково тільки чорного кольору - подивіться в сторону темно-синіх, темно-зелених відтінків, якщо вони вам підходять. Варіант з утягивающими вставками на талії теж вам відмінно підійде. Приховати животик також допоможе роздільний купальник з трусиками, у яких завищена лінія талії в комплекті з подовженим топом.

Дівчатам з маленькими грудьми можна візуально зробити її пишніше за допомогою елементів, що декорують на ліфі. Рюшечки, волани, банти, чашечки з пуш-апом - це ваша головна зброя.

Рюшечки, волани, банти, чашечки з пуш-апом - це ваша головна зброя

Вузькі стегна, плоскі сідниці можна збільшити за рахунок драпірування на трусиках. Двох-тришарове скіртіні теж буде хорошим варіантом.

Двох-тришарове скіртіні теж буде хорошим варіантом

Прибрати круті боки допоможуть шортики з високою талією.

Прибрати круті боки допоможуть шортики з високою талією

Пишним красуням розміру Plus Size необхідно обов'язково вибирати купальник хорошої якості, щільний, відмінно тримає форму. Найголовніше - взяти свій розмір. Не думайте, що купальник меншого розміру краще затягне фігуру. Ні! Він тільки додатково підкреслить кожну складочку.

Купальник з щільної лайкри хорошої якості відмінно сяде на фігуру і приховає дрібні недоліки. Для вас підійдуть злиті купальники типу танкіні, майо і свімдресс або роздільні з завищеною лінією талії.

Любі дівчата, любите себе і пам'ятайте, що перш за все ви повинні подобається собі, а решту - вже деталі. Всім відмінного відпустки!

Подивіться в дзеркало, посміхніться собі і подумайте: який у вас тип фігури, які кольори вам найбільше до лиця?

Новости