Купальники приховують живіт: найпопулярніші моделі з фото

  1. Який моделі віддати перевагу?
  2. подовжуємо талію
  3. Чим можна замінити купальники, що приховують живіт?
  4. Ховаємо недоліки за допомогою кольору

Ті з жінок, які не можуть похвалитися ідеальними пропорціями тіла, зазвичай відчувають гостре почуття незручності при відвідуванні пляжу або басейну. І це не дивно, так як «заховати» під шматочками еластичною тканини важку груди або масивні стегна, зрадницьки випирає животик або целюліт на стегнах і сідницях вкрай складно.

Однак в цьому світі немає нічого неможливого, і при правильному виборі купальника все ж можна візуально усунути деякі недоліки фігури. По крайней мере, більше не доведеться червоніти під уважними чоловічими поглядами і намагатися знайти відокремлений куточок, щоб не відчувати почуття незручності. Сьогодні портал про схуднення Худнемо без проблем розповість вам про те, як вибрати купальники, що приховують живіт, і при цьому роблять фігуру більш стрункою і привабливою.

Який моделі віддати перевагу?

Якщо у вас є певні проблеми з фігурою, то варто купити купальник , Який зможе ефективно замаскувати недоліки. Наявність розтяжок і пігментних плям, в'яла шкіра і жирові валики на талії - все це привід для того, щоб зупинити свій вибір на цільної моделі.

Роздільних купальників, що приховують живіт, сьогодні досить багато. Однак такі моделі ідеальні для струнких осіб, які намагаються максимально оголити тіло, так як їм, крім відвисає животика, більше нічого ховати від сторонніх очей. Вам же час подбати про те, щоб виглядати на пляжі ну, як мінімум, сексуально. Але для цього варто добре продумати не тільки свою манеру поведінки, але і ненав'язливо завуалювати недоліки фігури, при цьому підкресливши її гідності.

На щастя, сьогодні вибір цільних купальників досить багатий, і можна без зусиль знайти варіант, який буде красиво обтягувати пружні груди, але при цьому відмінно маскувати широкі стегна.

Або ж ефективно «сховає» відвислий животик, але при цьому підкреслить стрункі ноги і апетитні сідниці.

Купальники, як і будь-який нижню білизну, слід підбирати по фігурі. Адже у вас же напевно знайдуться стягуючі трусики або ж бюстгальтер, який візуально збільшує груди? Всіма цими якостями володіють і купальники. Головне, знати, який саме ефект ви хочете отримати, і якими способами можна домогтися необхідного результату.

Головне, знати, який саме ефект ви хочете отримати, і якими способами можна домогтися необхідного результату

Стягуючі купальники, які приховають живіт

подовжуємо талію

сьогодні вибрати купальник для повної жінки не складає особливих труднощів. Якщо ви незадоволені своєю талією, вважаєте її занадто короткою і широкою, то в цьому випадку звичайними купальниками, що приховують живіт, не обійтися. Краще за все звернути увагу на моделі з різнокольоровими поздовжніми вставками, які візуально зроблять талію більш витонченою.

Крім цього, знадобиться купальник з підтримуючим бюстгальтером, який би зміг підняти груди над лінією талії як можна вище. Відмінним помічником у такій ситуації стануть всілякі рюші і волани, а також асиметричні вставки, які будуть відволікати увагу від проблемних ділянок тіла. Також можна скористатися парео, пов'язавши його на рівні пахв. Цей простий прийом дозволить візуально подовжити фігуру і завуалювати її недоліки без використання купальників, що приховують живіт.

Якщо існують проблеми з талією, то в цьому випадку hudeem-bez-problem.ru також радить відмовитися від різних пасків і ремінців, які, навпаки, акцентують увагу на цій ділянці тіла, а також відкласти до кращих часів моделі з плавками бікіні, які лише підкреслять недоліки фігури.

ru також радить відмовитися від різних пасків і ремінців, які, навпаки, акцентують увагу на цій ділянці тіла, а також відкласти до кращих часів моделі з плавками бікіні, які лише підкреслять недоліки фігури

Купальники танкіні зараз на піку популярності

Чим можна замінити купальники, що приховують живіт?

Сьогодні в моді роздільні купальники з підтримуючими бюстгальтерами і високими плавками, які прекрасно тягнуть живіт і зможуть зробити вас стрункіше. Однак такий варіант в силу різних причин підходить далеко не кожній жінці.

Якщо ви не знаєте, як приховати живіт іншим способом, то варто зупинити вибір на цільних моделях, які мають драпірування в області талії. Ще один варіант купальників, що приховують живіт - моделі з глибокої V-подібною горловиною, зшиті з щільної стягуючі лайкри. Якщо при цьому тканина має асиметричні вертикальні смужки, то таку модель можна вважати ідеальною. Звичайно, в витончену юну особу вона вас не перетворить, але дозволить виглядати на пляжі досить ефектно і спокусливо.

До речі, візуально прибрати живіт можна і за допомогою нехитрого прийому, що полягає в тому, щоб широко рознести бретельки бюстгальтера. Це дозволить візуально зробити плечі ширшими і, відповідно, звузити талію.

Відео, як підібрати купальник для будь-якої фігури:

Ховаємо недоліки за допомогою кольору

Не секрет, що купальники, що приховують живіт, тільки в тому випадку максимально маскують недоліки, якщо колір моделі підібраний правильно. Одним з рішень цієї проблеми є купальники, верхня частина яких виконана у світлих тонах, які плавно переходять в темні в області плавок. Такі моделі вирішують відразу два завдання - візуально прибирають живіт і роблять груди більш пишною.

Такі моделі вирішують відразу два завдання - візуально прибирають живіт і роблять груди більш пишною

Купальники з великим малюнком відмінно приховують живіт

До речі, темні плавки допомагають впоратися і з проблемою широких стегон. Але в цьому випадку більш ефективним рішенням буде акцент на грудях, якщо, наприклад, придбати купальник з зав'язками через шию. За допомогою нехитрих маніпуляцій така модель дозволяє підкреслити достоїнства бюста, від якого чоловіки просто не зможуть відвести очей, і проблема стегон залишиться на другому плані.

Взагалі ж, повним жінкам варто вибирати купальники в темних тонах або віддавати перевагу моделям з досить великим асиметричним малюнком. Світлі ж купальники, навпаки, надають фігурі масивність і повноту, тому відмінно підійдуть тим, хто хоче солідніше і старшою за свої роки.

-
Автор - Маслова Марія,
сайт ХУДЕЕМ без проблем!

Який моделі віддати перевагу?
Який моделі віддати перевагу?
Адже у вас же напевно знайдуться стягуючі трусики або ж бюстгальтер, який візуально збільшує груди?

Новости