Купити Дитячі кросівки з доставкою по Україні

Питання вибору взуття вкрай важливий навіть для дорослої людини, а вже для дитини, що росте, вибір взуття для спорту і повсякденного носіння є не просто важливим, адже здатний вплинути на розвиток скелета і здоров'я всього організму на все доросле життя. Неправильно підібране взуття тягне за собою велику кількість дрібних і великих неприємностей - починаючи від появи мозолів і попрілостей на ступнях, закінчуючи плоскостопістю, викривленням хребта та іншими захворюваннями опорно-рухового апарату. Слідчо, вибираючи дитині і підлітку кросівки, варто віддавати перевагу якості і комфорту взуття, не варто економити на здоров'я чада і віддавати гроші за неякісні і незручні пари взуття.

Магазин «Все кросівки» подбав про широкий вибір дитячого взуття, серед асортименту якої можна купити дитячі кросівки різних відомих світових брендів, які зарекомендували себе як найкращі в світі виробники спортивного взуття для підростаючого організму.
Магазин «Все кросівки» подбав про широкий вибір дитячого взуття, серед асортименту якої можна купити дитячі кросівки різних відомих світових брендів, які зарекомендували себе як найкращі в світі виробники спортивного взуття для підростаючого організму
Особливість будь-якої дитини, яка радикальним чином змінює погляд на вибір дитячого взуття, є його рухливість, непосидючість, бажання встигнути скрізь, все побачити і дізнатися. Тільки доросла людина здатна чітко розмежовувати взуття для бігу, взуття для стрибків, взуття для прогулянки і, щоб уникнути постійних ремонтів, експлуатувати пари тільки за прямим призначенням. Пояснити ж дитині, що в цих кросівках можна тільки бігати, а ось ці кеди підходять тільки для того, що б них неспішно гуляти - завдання нездійсненне. З цього незаперечного твердження випливає перша, і, напевно, найважливіша характеристика, якою повинна володіти дитяче взуття - універсальність. Вибираючи кросівки для дитини, подумайте про те, що чадо Ваше в цьому взутті напевно буде і на майданчику бігати, і по місту з батьками гуляти, і під час рухливих ігор на природі теж буде взутий саме в цю взуття. Ортопеди відзначають, що краще придбати одну якісну пару універсальних кросівок, які підійдуть на будь-який випадок життя, ніж купувати кілька пар більш дешевої спортивного взуття.

Друга риса, якої обов'язково повинна володіти дитяче взуття - це комфорт. Дитина, на відміну від дорослого, ніколи не стане носити красиву і незручну річ, скільки б вона не коштувала і на яких світових подіумах не блищала в цьому сезоні. Благо, діти керуються швидше практичним підходом до життя. Тому варто дуже уважно оцінити і придивитися до того, як дитина відчуває себе в новій парі, наскільки правильно ставить стопу, що не обмежений він в рухах. На подив багатьох батьків, фахівці рекомендують віддавати перевагу кросівок з жорсткими і середньо-жорсткими підошвами, так як юний організм вимагає постійного тренування суглобів. Еластичність підошви повинна бути на середньому рівні, не варто віддавати перевагу кросівок з м'якими «повітряними» підошвами, такий вибір може згубно позначитися на розвитку скелета ступні.

Третя і обов'язкова характеристика взуття для дітей - міцність і зносостійкість. Дитина не буде замислюватися над питанням того, як уберегти взуття від пошкодження, тому завдання подбає про якість кросівок, природно, лягає на батьків. Знову-таки, велика помилка вважати, що кросівки для дитини повинні бути виключно шкіряними або замшевими. Дерматологи відзначають, що для здоров'я шкіри варто орієнтуватися на сезонність, для якої ви купуєте взуття. Шкіряні та замшеві моделі краще відкласти на осінь і весну, а для вибрати легкі текстильні моделі з високою вентиляцією. Таким чином, Ви збережете ніжні стопи дитини від надмірної пітливості, як наслідок Вам не доведеться боротися з появою мозолів або зараженням грибковою інфекцією. Також зверніть увагу на устілку взуття - краще, якщо вона буде знімною, і ви в будь-який момент зможете просушити її і очистити від надлишків пилу або забруднень. На окрему увагу заслуговує і той факт, що штучні матеріали - шкірозамінник, еко-замша і ін. - також часто зустрічаються в різних дитячих моделей, і це абсолютно не означає, що взуття неякісна. Сучасне виробництво домоглося того рівня, коли штучний матеріал за якісними характеристиками здатний бути набагато краще натурального. Так, наприклад, світові гіганти галузі Nike і Adidas часто використовують при пошитті дитячого взуття штучні тканини, які мають високу міцність, стійкість до зношування, і в той же момент легкістю і вентиляцією.

Вибираючи дитяче взуття, також зверніть особливу увагу на застібки взуття. Така незначна річ може здатися зовсім не принциповою у виборі взуття для дорослого, а ось для дитини, який сам вчиться взуватися, слідчо і самостійно справлятися з застібками на взуття, ця характеристика може стати мало основним джерело клопоту і примх. Для молодших категорії - у віці до 4 років, варто віддавати перевагу взуттю на липучках, які малюки будуть із задоволенням застібати самостійно, при цьому відчуваючи себе самостійними і дорослими. Більш старші діти вчаться зав'язувати шнурки, і з задоволенням практикую це вміння на «дорослому» взуття зі шнурівкою. У нас ви зможете купити дитячі кросівки Nike зі шнурками і липучками для різних вікових категорій.

Ціна на дитячі кросівки - окрема тема. Як вже зазначалося вище, не варто економити на здоров'ї і комфорті власної дитини, тому краще купити одну пару якісних і багатофункціональних кросівок дорожче, ніж шукати кілька дешевих варіантів. подивіться наш повний каталог взуття для дітей і дорослих - ми пропонуємо найнижчі ціни в Києві та Україні на якісний продукт, будь-яка покупка передбачає гарантію, оперативну доставку, можливість примірки, і, природно, вичерпну консультацію.

Новости