Купити аерогриль в Запоріжжі. Купити аерогриль в Києві, Донецьку, Харкові, Одесі, Львові. Відгуки, знижки, вибір, діставши

Аерогриль почав свою ходу на наші кухні більш 20 років тому. Замислювався цей агрегат виключно для приготування м'яса в домашніх умовах. Що б і взимку і влітку любителі шашлику могли насолоджуватися м'яким просмаженим м'ясом. З того часу «багато води утекло» і аерогриль з простою і зручною шашличниці перетворився в помічника №1.

Сучасні господині знайшли тисячі застосувань чудо приладу
Сучасні господині знайшли тисячі застосувань чудо приладу. На сьогоднішній день почесне місце серед побутової техніки по праву належить аерогриля. Він смажить, варить, парить, коптить і сушить. Хіба це не диво, коли в одному побутовому приладі пов'язано стільки потрібних функцій?
Аерогриль для господині - це як хороший фотоапарат Nikon D 800 Body для фотографа - тільки з ним можна гідно творити і створювати шедеври.
Принцип роботи аерогрилю заснований на нагріванні повітря і циркуляції його по всьому об'єму приладу. Пристрій аерогрилю просте і зрозуміле кожному: велика колба для завантаження продуктів, нагрівальний тен, встановлений на внутрішній стороні кришки, безпосередньо сама кришка, за сумісництвом є панеллю керування.


У комплект так само входять:
металева (для їжі) і пластикова (для Кобля) підставки;
решітка і рогач, яким легко діставати «дихають» жаром продукти.
Для приготування відразу декількох страв одночасно, можна придбати спеціальні горщики або контейнери, що забезпечують приготування двох-трьох страв в один і той же час без змішування запахів. Перше, друге і третє готуються разом, при цьому каша не буде пахнути рибою, а остання в свою чергу, не просочиться запахом нудиться фаршированого перцю.


Основною перевагою аерогрилю є скорочення часу готування, то, що на звичайній плиті ви готували годину або два, приготується всього за 20-30 хвилин, причому без вашої безпосередньої участі. Ті ж котлети, приготовані в аерогрилі немає необхідності «гасити». Яка господиня відмовить собі в задоволенні дивитися телевізор або займатися дитиною, в той час як аерогриль сам приготує соковите і смачне м'ясо.
Залежно від вартості і фірми виробника аерогриль може мати найпростішу приладову панель, з мінімальним набором режимів готування, а може - безліч функцій аж до регуляції вентилятора обдування. Температура нагріву повітря в сучасних апаратах варіюється від 60 до 260 градусів, що дозволяється готувати будь-які продукти. Для зручності (кілька моделей) кришка аерогриля оснащена кронштейном, тому як часто буває, що потрібно, наприклад, перевернути продукти, а важку кришку подіти нікуди.

Таймер на дешевих приладах має лише 1 годину, тоді як таймери в більш дорогих моделях досягають 24 годин. Деякі виробники забезпечили свою продукцію можливістю відстрочки початку готування. Тобто, завантаживши в обід курочку і налаштувавши таймер так, що б приготування почалася через 4-е або 5-ть годин, повернувшись з роботи, отримаєте гарячу і смачну їжу.
Ручка кришки є фіксатором, який при підйомі відключає пристрій. Це зроблено з метою безпеки. Так само в порядку безпеки, колба аерогрилю не нагрівається при готуванні. Можна сміливо залишити апарат без нагляду
Споживання енергії приладу в різних моделях може відрізнятися. Від кількості споживаної енергії залежить потужність аерогрилю. Так прості моделі мають потужність 600 Вт, а більш потужні - 1500 Вт.

Різниця обумовлена ​​різними температурними режимами і швидкостями обдування.
Аерогриль підтримує функцію розігріву і розморожування продуктів. Не треба чекати поки філе риби розморозиться - просто довірте це аерогриля. А з урахуванням того що літраж колби приладу досить великий, то по частині розморожування з ним не зрівняється жодна СВЧ-піч.
Незважаючи на таку універсальність і потрібність ціна аерогрилю досить і досить демократична. За ціною аерогриль можна порівняти з соковижималкою, а не з таким товаром як телевізори жк монітори, яких можуть досягати неймовірних розмірів.
Такий агрегат, як аерогриль, може з легкістю замінити кілька приладів на вашій кухні. Тим, хто сидить на дієті, більше не знадобиться пароварка, приготувати овочі можна і в аерогрилі, при цьому вони не втратять своєї зовнішньої привабливості і той вітамінний склад, що був до готування. Приготувати їжу в аерогрилі можна без жирів і масла, що так само важливо для людей, кому протипоказана жирна їжа.


Практичні господині, запасайтеся на зиму грибами, ягодами і зеленню тепер сушать свої заготовки легко і просто - в аерогрилі. Для любителів консервації цей прилад стане незамінним помічником при стерилізації банок. Багато виробників додали в свої дітища можливість копчення і томління продуктів. Важко встояти перед власноруч приготованим копченим салом або кашею як з справжньої російської печі пишною і розсипчастою.
З огляду на те, що все аерогрилі мають функцію самоочищення працю з миття великої кількості посуду після готування, зведений до мінімуму. Досить помити прилад один раз в два тижні, що в принципі не важко, адже колба у агрегату скляна.
І так, набуваючи аерогриль, ми отримуємо універсального помічника, здатного заощадити нам масу часу і сил. З таким апаратом на кухні будь-яка господиня зможе стати видатним кулінаром. Тим більше що часу стане більше, значить і кулінарними шедеврами, домочадці будуть ласувати частіше. Навіть якщо у вас велике сімейство, з аерогрилем нагодувати їх всіх не проблема.


А в своє тепер уже вільний час, раніше цілими днями зайнята готуванням жінка, зможе приділити увагу собі - сходити в солярій, на СПА-процедури або віддатися своєму улюбленому хобі, наприклад, взяти в руки хороший фотоапарат такий як Nikon D 610 Body і відправитися знімати метеликів, квіти і іншу красу. Господиня насолоджується відпочинком, а аерогриль працює - мрія, втілена в реальність.
Купувати аерогриль найкраще в спеціалізованих магазинах, так у вас буде гарантія ремонту в разі поломки, і ви зможете досконально вивчити всі функції нового придбання.

Купувати аерогриль найкраще в спеціалізованих магазинах, так у вас буде гарантія ремонту в разі поломки, і ви зможете досконально вивчити всі функції нового придбання

Хіба це не диво, коли в одному побутовому приладі пов'язано стільки потрібних функцій?

Новости