Купити iphone x в интерне-магазині «Цитрус» за попереднім замовленням

Ви шанувальник техніки Apple Ви шанувальник техніки Apple? Тоді ви напевно, знаєте про новинку iphone x! Цей смартфон був представлений не так вже давно, але вже підкорив не одне серце по всьому світу! І зараз можна вже купити iphone x в інтернет-магазині «Цитрус», скориставшись передзамовлення.

Ви завжди хотіли, щоб дисплей смартфона був повністю на весь екран, але це здавалося щось з зони фантастики? Для Apple немає нічого неможливого, і тепер це виконання ви можете побачити в iphone x. Діагональ 5,8 дюйма одного суцільного дисплея! Ідеальна передача кольору в даному смартфоні, а зображення, яке відображається з такого дисплея немов оживає.

За своїм дизайном iphone x має закруглені кути і міцне скло з обох сторін. Відсутність роз'ємів під зарядний пристрій, дає ідеальний цілісний зовнішній вигляд цього телефону. А можливість підзарядки за допомогою станції AirPower робить цей процес швидким і безпроблемним.

Для вас дуже важлива конфіденційність інформації в телефоні? З iphone x ваша безпека на найвищому рівні! Це не просто телефон, це інтелект, який відкриє вам доступ до інформації, просканувавши ваше обличчя.

Зміни є і в камері. Камера TrueDepth розпізнає міміку і ідеально передає її. 12 Мп камера з новим кольорово фільтром і оптичною стабілізацією зображення, дозволять вам отримати найкраще фото. А завдяки точковому розпізнавання особи і можливістю використання різних фільтрів, ваші знімки будуть, немов з кращого студії зі спеціальним освітленням. Навіть в темний час доби у вас завжди буде відмінна фотосесія як на основну, так і на фронтальну камеру.

З потужним процесором всі ваші операції будуть проходити швидко без затримок і глюків. Завдяки нейронної системі A11 Bionic смартфон здатний здійснювати до 600 мільярдів операцій в секунду! А реальність зображення дозволить вам насолодитися улюбленою грою, відчуваючи себе в паралельному світі.

Удосконалена операційна система підтримує додаткові жести і можливості. Насолоджуйтесь яскравими моментами і життям разом з iOS 11, в якому відкриваються все горизонти для вашого комфортного користування смартфоном.

Замов iphone x в інтернет-магазину «Цитрус» і скористайся можливістю одним з перших освоїти цей інтелектуальний смартфон і насолодиться його можливостями! А також отримай гарантію кращої ціни і додаткові бонуси та акції за покупку.

Ви шанувальник техніки Apple?
Ви завжди хотіли, щоб дисплей смартфона був повністю на весь екран, але це здавалося щось з зони фантастики?
Для вас дуже важлива конфіденційність інформації в телефоні?

Новости