Купити сонячна електростанція "Sun-Power P5" для побутових приладів

  1. "Sun-Power P5" - універсальна портативна електростанція з колосальним ресурсом: і прилади живитиме,...
  2. Технічні характеристики:
  3. Комплект поставки:

Комплект, в який входять: портативна електростанція і сонячна панель потужністю 90 Вт. Станція оснащена накопичувальним елементом високої ємності (400 Втч), тому може без проблем забезпечити електрикою цілий дачний будиночок! При цьому сам пристрій може заряджатися 3-ма способами: від мережі 220 В, автомобільного прикурювача і сонця (протягом 4-6 годин). До основних переваг портативної електростанції "Sun-Power P5" слід віднести: високу вихідну потужність (до 450 Вт) і інтерфейс пускового інвертора. Наявність різних роз'ємів, включаючи вихід на 220 В (для приладів до 300 Вт) дозволяє живити / заряджати кілька приладів одноразово.

"Sun-Power P5" - універсальна портативна електростанція з колосальним ресурсом: і прилади живитиме, і заглухлий автомобіль заведе!

Без електрики - як без рук! Живити холодильник, телевізор або ПК - потрібна розетка; зарядити планшет, телефон, МР3-плеєр - теж потрібна розетка. Добре, якщо ви вдома - тут ніяких проблем. Але якщо ви пішли в похід, зібралися на тиждень-другий на дачу або вирішили пожити деякий час "дикунами" або в кемпінгу? Як бути? Відмовитися від усіх благ цивілізації? Ні! Досить взяти з собою портативну сонячну електростанцію "Sun-Power P5".

Цей пристрій "вбирає" енергію небесного світила, перетворює її в електрику і акумулює у вбудовану батарею. Ресурс її АКБ можна в подальшому використовувати для живлення або підзарядки практично будь-якого електроприладу (благо "Sun-Power P5" має для цього кілька роз'ємів і розеток). При цьому система компактна і досить легка - вона не викличе у вас зайвого клопоту. І це ще не все! "Sun-Power P5" оснащена інтерфейсом пускового інвертора, що дозволить "повертати до життя" затихлі автомобілі - чи не це справжній порятунок для завзятих туристів.

C Sun-Power P5 навіть далеко від цивілізації ви будете почувати себе як вдома
C "Sun-Power P5" навіть далеко від цивілізації ви будете почувати себе як вдома

Технічні характеристики:

блок генератора

Пікова вихідна потужність 450 Вт Розетка 2 штуки: 220 В / 50 Гц / 300 Вт USB-роз'єм 4 штуки: 2 х 5 В / 2,1 А і 2 х 5 В / 1 А DC-роз'єм (6 мм) 2 штуки, 12 В / 3 А Автомобільний роз'єм 12,6 В, 120 Вт Пусковий інвертор 200-400 А / 12 В Накопичувач енергії Li-ion акумулятор ємністю 400 год (9 ... 12,6 В) Робочий ресурс понад 1000 повних циклів зарядки / розрядки Способи зарядки вбудованого акумулятора

  • мережевий адаптер змінного струму (за 6-8 годин);
  • автомобільний прикурювач 12 В (за 10-20 годин);
  • сонячні батареї (за 4-6 годин)

Робоча температура -10 ... + 60 ° С Габаритні розміри 230 х 140 х 235 мм Вага 5,6 кг

Сонячна панель

Тип сонячної панелі Sunpower Корпус ламінований PET Сумарна потужність 90 Вт Коефіцієнт корисної дії 23% Вихідний інтерфейс MC4 Робоча напруга 18 В / 5 А Розмір в складеному вигляді 400 х 305 х 30 мм Розмір в розкладеному вигляді 1220 х 790 х 5 мм Вага (нетто) 2,3 кг Матеріал водонепроникна тканина 600D ПВХ

Фірмова упаковка, в якій поставляється портативна сонячна електростанція Sun-Power P5
Фірмова упаковка, в якій поставляється портативна сонячна електростанція "Sun-Power P5"

Комплект поставки:

  • портативна сонячна електростанція "Sun-Power P5" з пуско-зарядним пристроєм;
  • сонячна панель (F90 90W FOLDABLE SOLAR PANEL);
  • мережевий адаптер змінного струму;
  • адаптер для з'єднання з прикуривателем авто;
  • кабель з клемами ( "крокодилами") для запуску автомобіля;
  • кабель для з'єднання з сонячною панеллю;
  • інструкція;
  • гарантійний талон;
  • упаковка.

Завантажити презентацію моделі "Sun-Power P5" [.pdf, 2,4 Mб]

Але якщо ви пішли в похід, зібралися на тиждень-другий на дачу або вирішили пожити деякий час "дикунами" або в кемпінгу?
Як бути?
Відмовитися від усіх благ цивілізації?

Новости