Купити кемпінговий ліхтар LS-360 | Ліхтар на сонячній батареї

Світлодіодний ліхтар LS-360 з 36-ю яскравими LED світлодіодами забезпечують рівномірне освітлення в радіусі 15-20 метрів. Заряджається від сонячної батареї протягом 6 годин і після чого час його роботи складе 6 години, також харчується від мережі рівній 220V, прикурювача автомобіля 12V або може працювати 30 годин від трьох батареї типу ААА, що є дуже зручним для користування. Опис Живіть активно, незалежно від часу доби! Ультра-яскравий, світлодіодний ліхтар Super Bright LED Lantern-буде Вашим надійним супутником темряви.

Кемпінговий ліхтар-незамінні річ в домашньому господарстві для освітлення присадибної території, особливо якщо Ви в літню пору любите довго засиджуватися в альтанці або за якоюсь роботою. В цьому випадку автономне електрику Вам просто необхідно. Вуличні ліхтарі, найчастіше застосовуються в приватних будинках і садибах, вони не тільки висвітлюють територію в темний час доби, а й прикрашають її своїм виглядом і світлом. Ліхтар для вулиці, можна повісити так, щоб світло знаходився на одному рівні з гілками дерев. Таким чином гра світла і тіні, створює цікаві обриси саду.

Світлодіодний ліхтар, зроблений з пластику, скла і алюмінію, компактний, легкий і зручний в застосуванні. Його можна використовувати вдома, в гаражі або підвалі, а також відпочинку і в подорожах. Наявність 36 світлодіодів гарантує ультра-яскраве світло протягом багатьох годин. Сонячна батарея, розміщена зверху ліхтаря, що дозволяє легко брати сонячну зарядку, в будь-який час доби. Час повної сонячної зарядки 6 годин. Також світлодіодний ліхтар можна зарядити від мережі і від прикурювача, для цього в комплекті є спеціальні шнури. Динамо ліхтар, може працювати від батарейок або від ручного генератора, для цього є спеціальна ручка. Навколо скляної колби йде захисна решітка, що робить лампу абсолютно безпечною для використання в побуті.

Для перенесення передбачена спеціальна ручка, яка легко трансформується в гак для підвішування ліхтаря. Про наповненості сонячної батареї свідчить індикатор, який знаходиться на корпусі. Лампа, рівномірно розсіює світло, що створює комфортне перебування на території радіусу дії лампи.

Характеристики та особливості: - наявність 36-LED лампочок; - час сонячної зарядки - 6 годин. - є гачок - живлення від трьох батарейок - наявність акумулятора - захисна решітка навколо скляної колби - сонячна батарея - можливість зарядки від автомобільного прикурювача - можливість зарядки від мережі 220 В. - є ручний генератор. - індикатор стану зарядки. - термін служби до 100 000 годин. Переваги: ​​- 36 світлодіодних ліхтариків високої яскравості, - низьке енергоспоживання, - зручна ручка для перенесення - легко включати і вимикати - ультра-яскраве світло - сонячна панель

Комплектація: - Ультра-яскравий ліхтар Super Bright LED Lantern -1 шт. - Автомобільний адаптер -1 шт. - Адаптер змінного струму-1 шт. Вага нетто: 637 гр. Колір: чорний Розмір: 105 х 105 х 250 мм.

-------------------------------------------------- --------------------------------------

купити кемпінговий ліхтар ви можете в нашому інтернет-магазині 24 години на добу 7 днів на тиждень по телефону: +7 (495) 795-19-59; або оформити замовлення через корзину.

Ми відправимо ваш замовлення Поштою Росії післяплатою в будь-який регіон Російської Федерації.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -

Купувати в магаз-магаз.рф вигідно тому, що:

1. У нас тільки якісні товари, які проходять контроль зовнішнього та внутрішнього стану, а також тестується перед запуском у продаж. Все що не пройшли перевірку товари бракуються і не допускаються до продажу.

2. У нас самий демократичні ціни на ті ж товари, що і в інших магазинах.

3. У нас професійна команда співробітників, які оперативно і компетентно допоможуть вам вибрати, придбати, обміняти, повернути товар.

Способи оплати:

1. Готівкою кур'єру - оплатіть готівкою кур'єру при передачі замовлення;

2. Готівкою в офісі - можете приїхати до нас в офіс і там оплатити сивої замовлення;

3. Банківською картою - оплатіть своє замовлення банківською картою;

4. Яндекс.Деньги - можете використовувати електронний гаманець, якщо вам так зручніше;

5. Безготівковий розрахунок (для юр.осіб) - ми виставимо вам рахунок і відправимо вам для оплати.

Способи доставки в нашому магазині:

1. Доставка до будь-якій зручній вам станції метро в місті Москва - 100 рублів!

Доставка здійснюється в День надходження замовлення!

2. Доставка до адреси в місті Москва в межах МКАД - 250 рублів!

Доставка здійснюється в день надходження замовлення, або на наступний день!

3. Доставка до адреси за межами МКАД - 350 рублів!

Доставка здійснюється в той же день, або на наступний день!

4. Доставка Поштою Росії в будь-який регіон Росії - 350 рублів!

Посилка відправляється в день замовлення. У вартість відправки входить коробка для посилки і оплата пересилки. Відразу після того як ми відправимо товар, вам на електронну пошту або по смс прийде повідомлення про відправлення і номер посилки, за яким ви зможете відстежити її на сайті пошти Росії. Посилка йде від 5 до 10 днів, в залежності від віддаленості вашого населеного пункту від міста Москва.

У нашому магазині існує СИСТЕМА ПОДАРУНКІВ при купівлі товарів на певну суму:

1. При замовленні понад 3000 рублів - в подарунок захисне скло на смартфон (будь-якої марки) або спиннер ручної. (НА ВИБІР)

2. При замовленні понад 3500 рублів - в подарунок монопод Kjstar Z07-5 Plus або об'єктиви для телефону. (НА ВИБІР)

3. При замовленні понад 4500 рублів - в подарунок монопод для Селфі Yunteng +1288 або ручної світлодіодний ліхтар Bl-8468. (НА ВИБІР)

3. При замовленні понад 5500 рублів - в подарунок ваги електронні кишенькові (0.01гр - 500гр) або розумна лампа. (НА ВИБІР)

4. При замовленні більше 6500 рублів - в подарунок лазерна указка "Зелений промінь" 500mW з 5 насадками або налобний бинокуляр MG81001. (НА ВИБІР)

5. При замовленні понад 7500 рублів - в подарунок налобний ліхтар Bailong ТК-37 або кемпінговий ліхтар YT-821. (НА ВИБІР)

6. При замовленні понад 8500 рублів - в подарунок бінокль Tasco 30x35 або театральний бінокль Theater 3х25. (НА ВИБІР)

7. При замовленні від 10500 рублів - в подарунок зовнішній акумулятор Емодзі Смайлик (будь-який в наявності) або зовнішній акумулятор на сонячній батареї Solar Power Bank 5000mah. (НА ВИБІР)

8. При замовленні понад 13500 рублів - в подарунок переносний прожектор 10W або диско куля з блютуз led magic ball. (НА ВИБІР)

10. При замовленні від 15500 рублів - в подарунок зовнішній акумулятор Solar Power 20000mah і диско-лампа. (РАЗОМ)

11. При замовленні від 19500 рублів - в подарунок караоке мікрофон Tuxun Q7 або дитячі розумні годинник Smart Baby Watch. (НА ВИБІР)

12. При замовленні від 20500 рублів - в подарунок бездротова колонка "Міньйон" і караоке мікрофон Tuxun Q9. (РАЗОМ)

13. При замовленні понад 23500 рублів - в подарунок Д іско-куля і Дитячі розумні годинник Smart Baby Watch Q50. (РАЗОМ)

(РАЗОМ)

Новости