Купити Блендер GORENJE HB 804 E, сріблястий / чорний в інтернет-магазині СІТІЛІНК, ціна на Блендер GORENJE HB 804 E, сріблястий / чорний (759839)

Схожі товари

2690 руб. 3190 руб.

4060 руб. 4590 руб. 4050 руб.

3190 руб. 3590 руб.

Тип занурювальний Потужність 800 Вт Регулювання швидкості обертання є Кількість швидкостей / режимів 12 Об'єм чаші 0.5 л Матеріал занурювальний частині нержавіюча сталь Подрібнювач в комплекті Віночок для збивання в комплекті Турборежим Імпульсний режим є Режим подрібнення є Мірний стакан є Електроживлення від мережі Колір сріблястий / чорний Розміри (ШхВхГ) 63 х 405 х 65 мм Гарантія 12 міс. Сайт виробника www.gorenje.ru Країна виробник Китай Опис Блендер GORENJE HB 804 E, сріблястий / чорний

Хочете, щоб на приготування їжі йшло мало часу і ваше меню було різноманітним? У цьому вам допоможе блендер GORENJE HB 804 E. Він виготовлений з міцного нержавіючого металу, має приємний сріблястий колір і стильний дизайн. Цей практичний прилад оснащений підсвічуванням, що дуже зручно при приготуванні їжі на кухні у вечірній час. Склад металу дозволяє не залишати відбитків пальців на ніжці, а прогумована ручка оснащена системою антиковзання, це допоможе вам не упустити прилад з рук. Блендер GORENJE HB 804 E має стакан для збивання об'ємом 800 мл і чашу-подрібнювач (500 мл.) Його потужність 800 Вт дозволяє подрібнити будь-які, навіть самі тверді продукти, а також збити улюблений мус. З його допомогою можна приготувати будь-які страви для вашої дитини, причому прилад працює тихо і не розбудить його. Швидкість роботи регулюється кнопкою на ручці, є також турборежим.

Не знайшли потрібної інформації? Задайте питання експерту

Задати питання експерту

crulataya

Майже два місяці користуюся цим дивом. Зі своєю роботою справляється чудово. Найбільший плюс ...

весь коментар

Тільки авторизовані користувачі можуть додавати фотографії.

Не знайшли потрібної інформації?

Новости