Купити блендер Panasonic MX-GX1561WTQ в Санкт-Петербурзі: ціна, відгуки, фото

Додаткові характеристики в даний момент готуються. Всю необхідну інформацію ви можете дізнатися у наших менеджерів.

Відгуки представлені сервісом Яндекс.Маркет


Користувач Shigapov Ruslan залишив відгук 2016-12-09 10:37:01
Загальна оцінка Користувач Shigapov Ruslan залишив відгук 2016-12-09 10:37:01   Загальна оцінка   Переваги: виконує своє призначення на відмінно тихий в міру потужний   Недоліки: не бачу поки   Коментар: Основна робота, а саме - коктейлі, смузі, кавомолка, виконується їм прекрасно
Переваги: виконує своє призначення на відмінно тихий в міру потужний
Недоліки: не бачу поки
Коментар: Основна робота, а саме - коктейлі, смузі, кавомолка, виконується їм прекрасно. Ножі тупі з заводу, як тут писали, і це так і повинно бути. Точити їх не потрібно, в Японії ... Детальніше на Яндекс.Маркеті


Користувач Вітер Рос залишив відгук 2016-01-14 12:30:51
Загальна оцінка Користувач Вітер Рос залишив відгук 2016-01-14 12:30:51   Загальна оцінка   Переваги: 1
Переваги: 1. Низька ціна 2. Скляна чаша 3. Чи безпечний у використанні (система блокувань від випадкового неправильного запуску дітьми). 4. Щодо тихий 5. Легко розбирається і миється чаша 6. Гарний 7. Надійна проста конструкція моторного блоку (колекторний двигун з послідовним збудженням і блок кнопок, електронного блоку немає).
Недоліки: 1. Леза НЕ заточені ніяк (потрібно заточити). 2. Реальна потужність нижче в два рази від заявленої 400 Вт, реально 220 Вт. (Це практикується виробниками блендерів - вказувати не реальну потужність споживання, а потужність заклиненого двигуна - на дим, для більш яскравих цифр). 3. Шнур не довгий. 4. Немає захисту за таймером і від перевантаження.
Коментар: Зручний недорогий блендер. Легкий у використанні і миття. Призначений для подрібнення м'яких фруктів, приготування коктейлів. Дуже зручно приготувати дитяче харчування з фруктів. Скляна чаша і гумова перехідна шайба (варто знизу на обох насадках з ножами) знижують шум і вібрації. Пластик не пахне. Стійкий на столі. Має в конструкції механічне блокування від запуску, якщо блендер встановлений неправильно, не до кінця або з перекосом. Блендер не призначений для колки льоду і гарячого, а також вузького - густе тісто наприклад (виробник це прямо вказує в інструкції). Також не призначений для сирої моркви, буряка, ріпи, кореня ... Детальніше на Яндекс.Маркеті


Користувач, який сховав свої дані, залишив відгук 2014-11-18 14:33:33
Загальна оцінка Користувач, який сховав свої дані, залишив відгук 2014-11-18 14:33:33   Загальна оцінка   Переваги: 1
Переваги: 1. Низька ціна. 2. Скляна чаша. 3. Два пристрої за одну ціну: блендер + кавомолка.
Недоліки: закоротка шнур - всього 1 метр, хоча для когось це може здатися гідністю (якщо стіл стоїть близько до розетки). Мені ж кожен раз додатково доводиться використовувати подовжувач.
Коментар: Непоганий бюджетний блендер з екологічною скляній чашею (хоча блок ножів в нижній її частині все одно зроблений з пластмаси). Потужності цілком достатньо для приготування молочних і фруктових коктейлів, зелених смузі. Коктейлі виходять насиченими повітрям і з нормальною піною. Щоб і того, і іншого було ще більше, краще не заповнювати чашу більш ніж наполовину або навіть на третину: тоді коктейлі виходять смачніше. (До речі, на сайті вказано невірне значення потужності: 400 Вт. На етикетці ж самого блендера і в розділі "Технічні характеристики" керівництва по експлуатації фігурує зовсім інша величина: 220 Вт.) Чаша легко миється, немає необхідності знімати для цього блок ножів. Більш того, знявши цей блок, виявляємо між ним і чашею кволу на вигляд гумову прокладку, яка, при частому розборі, невідомо, скільки прослужить. Не кажучи вже про те, що при подальшій збірці вона раз у раз норовить встати наперекос, і тоді чаша починає протікати. Тому принцип "працює - і не чіпай" і в даному випадку залишається актуальним. :) Ножі зовсім не гострі, і це добре. По-перше, немає небезпеки поранити руки при митті чаші, а по-друге, можна не боятися, що з часом вони затупятся, і тоді блендер перестане виконувати свою функцію. Подрібнення же продуктів відбувається за рахунок високої швидкості обертання ножів. Дана модель блендера за всіма параметрами мене цілком влаштувала; купувати інші, більш дорогі просто не бачу сенсу.

Блендер Panasonic MX-GX1561WTQ в інтернет-магазині vmagazine.ru за низькою ціною. У нас ви так само зможете прочитати відгуки і залишити свій відгук про Panasonic MX-GX1561WTQ, подивитися фото і вивчити характеристики товару. Звертаємо вашу увагу, що на Блендер Panasonic, як і на всі інші товари, ми надаємо офіційну гарантію. Залишилися питання? Ми допоможемо вам купити Panasonic MX-GX1561WTQ і проконсультуємо по будь-яким, пов'язаним з Панасонік питань. Телефонуйте нам за номером (812) 600-99-19!

Залишилися питання?

Новости