Купити гель-лаки OPI (ОПІ) в офіційному інтернет-магазині

  1. Нова колекція 2013 роки від OPI GelColor COLLECTION 6 нових кольорів.

Продаж OPI гель лак Gel Color axxium - спеціалізований інтернет магазин гель лаків для нігтів в Москві. Ми готові запропонувати Gel COLORS від О.П.І. за відмінною ціною в Москві. Відправляємо Ваші замовлення в регіони поштою Росії. Консультації online.

Ще товари цього бренду: Косметика OPI , Лаки OPI Nail Lacquer , OPI Набори

А ви вже чули про новинку - лак гель opi, розмови про яку не замовкають з самого першого моменту її появи?

Нова колекція 2013 роки від OPI GelColor COLLECTION 6 нових кольорів.

А може бути, ви і чули, але не знаєте про неї докладно?

Тоді ми вам із задоволенням про неї розповімо. Адже покриття лак гельем opi Gel-Color axxium - це знахідка для будь-якої жінки, яка стежить за своїми нігтями, яка бажає їм здоров'я і краси.

Адже покриття лак гельем opi Gel-Color axxium - це знахідка для будь-якої жінки, яка стежить за своїми нігтями, яка бажає їм здоров'я і краси

Почнемо з самого початку - з історії. Раніше існували засоби, які дозволяли захищати жіночі нігтики від несприятливого середовища, а так само надавати їм гарний і елегантний зовнішній вигляд. Але кошти ці були недосконалі. У них завжди був хоч один недолік, який перекреслював багато його позитивні якості. Так для цього раніше використовувалися гелі і лаки OPI Gel. Але вони не могли бути універсальними, вони підходили не всім. Крім цього, ні гель, ні лак, не могли довго триматися на нігтьової пластини, вони повільно сохли, а зняти їх і зовсім було проблемою. Необхідно було створити щось нове, яке б дозволило залишити в минулому всі ці проблеми і зробити процедури по догляду за нігтями швидкими і простими.

І такий препарат був винайдений компанією OPI GelColor. Він отримав назву OPI гель AXXIUM і є по суті щось середнім між лаками і гелями. Однак, при цьому він взяв від одного і другого кращі якості, а їх недоліки повністю ліквідував. Тим самим покриття гель лаком AXXIUM і Gel color стало найбільш популярним і затребуваним серед професійних манікюрних салонів і поважають себе клієнток.

продаж гель лаків опи (OPI gelcolor), манікюрний інтернет магазин шілак.рф - швидка доставка.

OPI gel-Colors гелі - як їх змішувати?

А може бути, ви і чули, але не знаєте про неї докладно?
OPI gel-Colors гелі - як їх змішувати?

Новости