Купити кошеня британська шиншилу, Кошенята розплідник NatalyLand Мормот cattery Mormot

Нарешті збулася Ваша мрія і у Вас з'явилося маленьке, пухнасте диво   кошеня британська шиншила Нарешті збулася Ваша мрія і у Вас з'явилося маленьке, пухнасте диво кошеня британська шиншила . Вітаємо, ви стали обадателем унікального вихованця з плюшевою шубкою і неймовірно доброзичливим характером!

Кожен відповідальний чоловік в цей момент задає собі питання: "Що робити? Як і чим правильно годувати? Як доглядати, піклуватися і воспітивть цей клубочок щастя?"

нехай Ваш кошеня росте красивим і здоровим, а ми разом з ним в цьому допоможемо. Звичайно ж, опинившись в новому будинку, малюк нервує і переживає. Перші два-три дні обмежте перебування кошеня одним приміщенням, в значній території маленьке кошеня легко може заблукати.

Туалетний лоток помістіть в затишний куточок і кілька разів в день показуйте малюкові, де він знаходиться. Якщо ви все-таки не встежили і виявили залишену кошеням калюжку, промокніть її туалетним папером і покладіть папір у його лоточок.

А місце, де малюк проштрафився, ретельно протріть з оцтом або лимоном (зараз в зоомагазінх представлений величезний вибір засобів "антізапах"), щоб відбити запах і не провокувати кошеня на нові «подвиги». Як тільки кошеня зрозуміє і визнає в своєму лоточку туалет, можете поступово переміщати лоток до місця постійної «дислокації».

Таким затишним місцем може бути ванна кімната або туалет з хорошою вентиляцією Таким затишним місцем може бути ванна кімната або туалет з хорошою вентиляцією. У зоомагазинах зараз продається величезною кількість наповнювачів для котячих туалетів, і ми радимо Вам підібрати один з них.

поступово знайомте кошеня з іншими приміщеннями вашої квартири. Кожному кошеняті потрібно свого часу, для адаптації (всередньому від 2 до 10 днів) спостерігайте за його поведінкою якщо побачите, що він починає прявлять інтерес до і готовий освоїти більший простір - час рішло. Однак, є і любителі тиші, самоти і затишних місць.

Вивчайте його звички і поведінку, що йому особливо нрвітся і не дуже, з часом ви навчитеся його розуміти. Заохочуйте поведінку малюка шиншили , Яке ви схвалюєте (ласкавим голосом, погладжуємо), прісекайте "прокази" (найкраще діє, якщо на нього "зашіпеть" або бризнути водою, як на квітку, можна посварити підвищивши голос) кошенята бстро розуміють, що зробили щось не так , потім можуть перевірити ще раз чи можна їм здійснювати "прокази", але при переконливому прояві "негативної реакції" кошеня , Зрозуміє хто в домі господар.

Якщо у вас вже є собака або кішка, або інший   домашній вихованець   , Постарайтеся ізолювати від них нового мешканця Якщо у вас вже є собака або кішка, або інший домашній вихованець , Постарайтеся ізолювати від них нового мешканця. Дайте їм час, щоб звикнути до кошеняті і дізнатися його. Малюкові і так вистачило вражень за один день, при переїзді і знайомстві з новим будинком і власниками, не варто поспішати показати йому всіх.

Уявіть своїм вихованцям нового квартиранта на інший день. Обов'язково стежте за реакцією старих мешканців вашого будинку. Спочатку вони можуть негативно поставитися до новачка. Однак найчастіше це питання часу.

Але поки тварини звикають один до одного, постарайтеся не залишати їх одних. Покажіть своїм вихованцям, що вашої уваги вистачить усім, що їм не потрібно вести "боротьбу" за вас - це допоможе заспокоїть їх настороженість.

Кішки дуже люблять поспати в теплих, затишних куточках і тому Вам необхідно подбати про вибір спального місця заздалегідь Кішки дуже люблять поспати в теплих, затишних куточках і тому Вам необхідно подбати про вибір спального місця заздалегідь. Це може бути звичайна підстилка, хутряне гніздо або котячий будиночок. Обов'язковою умовою є те, що б підстилка легко стиралася. Так само Вам необхідно передбачити місце для точки кігтів, якщо Ви не хочете, щоб для цих цілей кошеня використовував меблі і шпалери у Вашому домі.

Когтеточку Ви можете придбати в зоомагазині, де їх вибір дуже великий. кошенятам британської шиншили дуже подобається точити кігтики про стовпчики, обплетені товстої мотузкою. Такими стовпчиками часто комплектуються котячі будиночки, і таким чином Ви можете придбати для свого малюка окрему «котячу квартиру».

Маленькому кошеняті необхідно кілька разів показати, де знаходиться когтеточка і як їй користуватися. Просто піднесіть кошеня після сну до когтеточке і зачепите кігтиками, а що з нею робити далі, малюк зрозуміє сам. Не дивлячись на наявність когтеточки, кігті кошеняті необхідно підстригати 1-2 рази на місяць. про місця для Вашого кошеняти.

Відео >>>

З раннього дитинства кошеня Хайленда (Хайлендера) треба привчати до догляду за шерстю. При вилизуванні грудки вовни скупчуються в шлунку і можуть порушити його прохідність. Тому регулярне розчісування вовни повинно стати для Вас і Вашого вихованця приємною і необхідною процедурою. У шиншили скоттишей шерсть набагато слухняно, ніж у інших представників полудлінношерсних порід, шиншил її можна розчісувати гребінцем з натуральної щетини або спеціальною щіткою-руковічкой, призначеної для тварин з короткою шерстю. Хайленд фолд підійдуть плоскі гребінця з різною частотою зубів і масажні щітки. Розплідник британських шиншил Іспанія. Розплідник скоттиш-фолдов шиншил Греції.

Тепер треба вирішити, як і чим Ви будете годувати свого малюка. У період активного росту, з 3-х до 6-ти місяців, кошенят шиншил, фолдов і страйтов годують чотири рази в день. Якщо Ви працюєте і не можете дотримуватися такий режим харчування, то Вам краще скористатися промисловими кормами.

Ринок пропонує їх величезна кількість. Не женіться за дешевими кормами, придбайте корми преміум-класу, до складу яких включені всі необхідні вашому кошеняті мікроелементи і вітаміни.

Склад промислових кормів повністю збалансований і не вимагає додаткових прикорму. Якщо Ви вибрали сухий корм, то стежте за вільним доступом кошеня шиншили до води! У годуванні користуйтеся простим правилом - не змішуйте промислові корми різних виробників і давайте тільки окремо від готових кормів натуральні продукти. Якщо Ви вибрали годування звичайними натуральними продуктами, то постарайтеся максимально його збалансувати.

Основний раціон повинен включати в себе консерви (спеціальні для кошенят) м'ясо і рибу (тільки морську) Основний раціон повинен включати в себе консерви (спеціальні для кошенят) м'ясо і рибу (тільки морську). З м'ясних продуктів можна давати яловичину, м'ясо птиці, кролика, а ось свинину слід виключити. Жирне м'ясо може викликати у вашого малюка розлад роботи шлунково-кишкового тракту. М'ясо можна давати як сире (обов'язково промороженого !!!) так і варене. Один раз в тиждень додавайте в раціон сиру печінку, дуже багату вітамінами A, D, H і групи В. Риба є основним джерелом таких важливих мікроелементів, як кальцій і фосфор, і повинна складати 20-25% раціону кошеня. Шиншили голден розплідник Іспанія.

Молочні продукти містять білок вищої якості, ніж м'ясо і риба, але багато кішки не переносять лактозу, що міститься в молочних продуктах і можуть викликати діарею. Краще не пропонувати йому молоко. Один раз в тиждень можна запропонувати сирі перепелині яйця, багаті амінокислотами. М'ясо краще давати ввечері, його тривале переварювання в шлунку кошеня, забезпечить Вам і йому спокійну ніч. Для правильної роботи шлунково-кишкового тракту в раціон кішки необхідно включити невелику кількість овочів і злаків. Якщо Ваш кошеня не хоче їсти овочі, то їх можна додавати в основний корм, приготувавши з них пюре. Ну ось, Ваш малюк нагодований, доглянутий і обласканий, тепер потрібно подбати про його здоров'я.

До року кошеняті британської шиншил, скотишся-фолда, страйта потрібно зробити щеплення від сказу, мікроспорії та інших небезпечних котячих інфекцій. За 7-10 днів до передбачуваної щеплення кошеняті необхідно дати глистогінний засіб. Регулярно відвідуйте свого ветеринарного лікаря, стежте за здоров'ям Вашого вихованця, і він довгі роки буде радувати Вас!

У статті використані фото Наталії Казарезов.

Автор Казарезов Н. 2005р

Всі публікації можливі тільки з дозволу автора.

Щасливі кошенята. Грудочки щастя. Пухнастий друг. Радість в будинку. Генетика забарвлень, параметри забарвлень відомості про довжину хвоста, відомості про форму вух, відомості про забарвлення очей. Таббі, тиккинга, смуга пляма. Розплідник Наталіленд cattery NatalyLand, розплідник Мормот cattery Mormot, Казарезов Наталя, Владиченская Наталя, британські шиншили, срібляста шиншила, золота шиншила, голден-пойнт, сильвер-пойнт, золотий тікірованний, сріблястий тікірованний, шиншила-пойнт. Купити кошеня британської шиншили, Продаж кошенят. Скоттиш-фолд. British cats Scottish-fold chinchilla, silver shaded, golden shaded, golden silver ticked tabby cattery Barcelona, kittens for sale cattery Paris, silver shaded golden shaded-point Italy. Silver shaded-point, golden shaded-point, golden silver ticked tabby, колишній розплідник Мормот, Cattery British cats Scottish-fold chinchilla Italy, silver shaded, golden shaded Italy, silver shaded-point cattery Italy, golden shaded-point cattery France, cattery Mormot. kittens for sale, Kazarez Natalia

Кожен відповідальний чоловік в цей момент задає собі питання: "Що робити?
Як і чим правильно годувати?
Як доглядати, піклуватися і воспітивть цей клубочок щастя?

Новости