Купити Apple iPhone 7 Plus 128GB (Rose Gold)

Apple iPhone 7 Plus являє собою інноваційний смартфон, значно відмітний від всіх попередніх моделей випущенихфірмою Apple

Apple iPhone 7 Plus являє собою інноваційний смартфон, значно відмітний від всіх попередніх моделей випущенихфірмою Apple. Новий колір, ергономічний дизайн, сенсорна кнопка Home і надзвичайна продуктивність, все це містить в собі надзвичайно ефективний iPhone 7 Plus. Купити Apple iPhone 7 Plus 128GB (Rose Gold) в Києві і Харкові за низькою ціною.

Міцний алюмінієвий корпус із закругленими краями приховує в собі потужний чотирьохядерний процесор Apple A10 Fusion з вбудованим співпроцесором M10. Він настільки енергоефективний, що час автономної роботи без підзарядки доходить до 21 годин в режимі розмови. І це при тому, що вага iPhone 7 Plus менше свого попередника на чотири грами.

Спарена основна камера Apple iPhone 7 Plus на 12 Мп, має ширококутний об'єктив і телеоб'єктив, з двократним і десятикратним цифровим зумом. Її можливості вражають уяву, а зняті фотографії та відео змагаються з зйомками хороших дзеркальних фотоапаратів. Покращена спалах True Tone Quad- LED дозволяє вести зйомку в темний час доби і в умовах слабкого освітлення. Крім того, щоб уникнути пошкоджень або подряпин, об'єктив камери захищений сапфіровим склом. Крім цього, збільшено колірний діапазон для фотографій, а фронтальна камера FaceTime HD отримала автоматичну стабілізацію зображення.

Покращений дисплей Retina HD має розширений колірний обхват, що безсумнівно позначається на якість видаваної картинки. Тепер, всі фотографії або відео, яке ви переглядаєте на iPhone 7 Plus , Мають природні, яскраві і контрастні кольори, практично не відрізняються від реальних.

Завдяки технології 3D Touch ви відчуваєте будь-яке натиснення на екран і тим самим, повністю контролюєте свої дії. Писати повідомлення, робити дзвінки, грати і вести органайзер стало просто і дуже легко.

Меломани та поціновувачі відмінного звуку отримали в Apple iPhone 7 Plus стереодинаміки, які по потужності перевершують старі моделі Apple iPhone. Слухати музику, дивитися фільми, грати і спілкуватися стало набагато приємніше і комфортно. Уніфікаційний роз'єм Lightning тепер використовується і для підключення навушників ЕаrPods. І якщо ви любите або звикли до своїх старих навушників, ви можете з легкістю підключити їх через адаптер до гнізда.

Одним з найбільш значних нововведень, є захист від бризок, води і пилу IP67. Тепер ви зможете використовувати iPhone 7 Plus під дощем або на море під час сильних берегових хвиль. Під час подорожей, вам не потрібно переживати при випадковому падінні девайса в річку або озеро. Він допускає занурення в воду до одного метра, не втрачаючи своїх властивостей.

На iPhone 7 Plus встановлена ​​найдосконаліша, на даний момент, операційна система iOS 10. Вона дозволяє розкрити всі можливості закладені в цьому мобільному девайсі і зробити ваше спілкування і проведення часу без будь-яких обмежень. Безліч додатків, швидкодія, плавність і відмінна захищеність дає незаперечну перевагу перед іншими ОС, тим самим завойовуючи ваше визнання.

Новости