Купити iPad Air 2 wifi 64 gb Space Gray по хорошей цене

  1. Apple iPad Air 2 - потужний і легкий
  2. Планшет, який не хочеться випускати з рук

Модель Wi-Fi Вбудована пам'ять (Гб) 64 Підтримка карт пам'яті немає Програмне забезпечення iOS 10 Процесор + співпроцесор Apple A8X + M8 кількість ядер 4 Платіжна система Apple Pay Wi-Fi (802.11) a / b / g / n / ac Діагональ дисплея ( дюйм) 9,7 Роздільна здатність дисплея (пікс) 2048 x 1536 Особливості дисплея покриття антивідблиску, ламінований дисплей Роздільна здатність основної камери (Мп) 8 Дозвіл фронтальної камери (Мп) 1,2 Фокусування і автофокус є Стабілізація зображення є Особливості основної камери Live Photos, панорамний зйомка (до 63 Мп), сенсор BSI, гібридний ІК-фільтр, автоматичн дещо включення HDR, розпізнавання осіб, контроль експозиції, серійна зйомка, прив'язка фотографій і відео до місця зйомки Відеозапис HD-відео 1080p з частотою 30 кадрів / сек Стабілізація зображення для відео є Покадровая зйомка є, зі стабілізацією зображення Тип і ємність акумулятора Li-Polymer (літій-полімерний), незнімний, 27,3 Вт * ч Габарити і вага 240 мм х 169,5 мм х 6,1 мм і 437 гр. Колір і матеріал корпусу Space Gray (сірий космос), алюміній

Apple iPad Air 2 - потужний і легкий

Айпад Аїр 2 - ідеальний планшет, для тих, хто вважає за краще великий екран, високу продуктивність і якісну роботу. Все це і не тільки є в новому апараті. Компанія Apple - перший виробник, який дійсно потурбувався про зручність користування повнорозмірним планшетом і зробив пристрій більш легким і тонким. При цьому ціна iPad Air 2 цілком розумна і ненабагато більше, ніж вартість, наприклад iPad mini 4 .

Планшет представлений в трьох колірних рішеннях: золотий (Gold), сріблястий (Silver) і Space Grey, з варіантами вбудованої пам'яті 16, 64 і 128 Гб. У компанії iPhone-invest ви знайдете всі версії цього сучасного планшета, які завжди є в наявності. Ми пропонуємо продукцію Apple від перевірених і надійних постачальників, тому гарантуємо якість і вигідні ціни на Айпад 2.

Планшет, який не хочеться випускати з рук

Новий iPad Air 2 - це дійсно унікальний планшет, в якому Apple змогла об'єднати відразу кілька практично несумісних характеристик: ультратонкий корпус, відмінну міцність і неймовірну потужність:

  • Apple зробила повнорозмірний апарат ергономічним і максимально зручним у використанні. При збереженні діагоналі дисплея в 9,7 дюймів Айпад 2 отримав корпус товщиною всього 6,1 мм, а вага становить рекордні 437 м
  • При таких невеликих габаритах «начинка» планшета дійсно вражає. На сьогоднішній день - це одне з найбільш потужних пристроїв від компанії Apple iPad 2 оснащений чіпсетом A8X з 64-бітної архітектурою і співпроцесором М8, що забезпечують миттєвий відгук на звернення, графічну швидкість на рівні ПК, а також плавну роботу будь-яких додатків та ігор. Для тих, кому не вистачить навіть такий настільки приголомшливою продуктивності, можна порекомендувати старшу модель - Apple iPad Pro 9.7 .
  • Retina дисплей планшета має не тільки мінімально можливою товщиною, але і яскравим, чітким і контрастним зображенням, завдяки вдосконаленій конструкції, в якій усунуті всі повітряні зазори між шарами. А нове покриття антивідблиску забезпечує відмінну картинку в будь-яких умовах.
  • iPad 2 оснащений основною камерою iSight з самої останньої оптикою і безліччю функцій. За якість знімків відповідає потужний процесор обробки сигналів зображення, що дозволяє створювати надзвичайно деталізовані фото і HD-відео в форматі 1080 p.

Висока продуктивність, чудовий дисплей і величезна кількість функцій в поєднанні з ергономічними формами, безумовно, зацікавить всіх любителів повнорозмірних планшетів.

Для того щоб купити iPad 2 в Ростові-на-Дону за вигідною ціною, досить просто зателефонувати на нашу телефону або заповнити електронну форму замовлення. Ми пропонуємо відмінні ціни, безкоштовну доставку по місту протягом 10-60 хвилин і якісний сервіс.

Потужність вбудованої графічної підсистеми на Apple iPad Air 2 - в 2,5 рази вище, ніж на Apple iPad Air.

Потужність вбудованої графічної підсистеми на Apple iPad Air 2 - в 2,5 рази вище, ніж на Apple iPad Air

0

0

0

Новости