Купити Meizu M2 Mini 16Gb в Україні за мінімальною ціною

  1. Огляд смартфона Meizu M2 Mini 16 Gb Meizu M2 Mini - один з найкрасивіших і елегантних смартфонів...
  2. Відгуки про Meizu M2 Mini
  3. Купити Meizu M2 Mini в Україні

Огляд смартфона Meizu M2 Mini 16 Gb

Meizu M2 Mini - один з найкрасивіших і елегантних смартфонів бренду, який завдяки невисокій вартості і гідної продуктивності зміг підкорити мільйони покупців по всьому світу.

Гарний зовні, могутній зсередини

Запозичивши дизайн у старшої моделі M2 Note, Мейзі М2 Міні може похвалитися обтічним корпусом товщиною всього в 8.7 мм. А для покупки доступний в декількох приємних кольорах.

Виробник забезпечив девайс якісним 5-дюймовим дисплеєм з діагоналлю 720 х 1280 пікселів. Причому для поліпшеного сприйняття картинки його зробили ламінованим, завдяки чому складається відчуття, що іконки інтерфейсу немов лежать на поверхні.

Причому для поліпшеного сприйняття картинки його зробили ламінованим, завдяки чому складається відчуття, що іконки інтерфейсу немов лежать на поверхні

Серцем телефону Meizu M2 Mini став процесор Cortex-A53 з частотою в 1.3 ГГц. Укупі c 2 ГБ оперативної пам'яті і просунутої графікою Mali T720 він відмінно працює з будь-якими іграми і додатками з Google Play. А працює на базі фірмової оболонки компанії Flyme з Android 5.1

З інших технічних характеристик Meizu M2 Mini виділяється 16 ГБ вбудованої флеш-пам'яті, яка легко розширюється картами microSD аж до 128 ГБ. Це дозволить перетворити смартфон в даний сховище для всіх ваших медіафайлів.

Відгуки про Meizu M2 Mini

У Мережі можна знайти величезну кількість відгуків на Meizu M2 Mini, що вказують на високу якість збірки апарату, його елегантний дизайн і якісні камери на 13 і 5 МП. Приємно здивував користувачів можливість роботи з двома SIM-картами, а також вбудований 4G LTE-модуль.

Купити Meizu M2 Mini в Україні

Інтернет-магазин «MobiOK» пропонує купити Meizu M2 Mini з офіційній сервісній гарантією і оперативною доставкою по всій Україні. Завдяки прямим поставкам від виробника, ми змогли запропонувати нашим покупцям неймовірно доступну вартість. А доставимо ваш гаджет «Новою Поштою» всього за 1-2 дня.

Також радимо Вам звернути свою увагу на смартфон Meizu M3 Note який доступний в нашому інтернет-магазині за дуже низькою ціною і з офіційною гарантією від виробника.

Новости