Купити сталеві радіатори опалення. Низькі ціни на сталеві панельні радіатори в інтернет-магазині UniDim

  1. Сталеві радіатори опалення Все частіше, як в приватних будинках, так і в адміністративних будівлях,...
  2. Який сталевий радіатор купити?

Сталеві радіатори опалення

Все частіше, як в приватних будинках, так і в адміністративних будівлях, можна зустріти елегантні нагрівальні прилади строго прямокутної форми і зі злегка профільованою поверхнею. Це сталеві панельні радіатори.

Вдале поєднання робочих характеристик, привабливого дизайну і невисокої ціни з кожним днем додає все більше бажаючих купити сталеві радіатори Вдале поєднання робочих характеристик, привабливого дизайну і невисокої ціни з кожним днем додає все більше бажаючих купити сталеві радіатори. І навіть ті, хто в минулому ставився до них, як потенційно вразливим до корозії, після ознайомлення з технологією виробництва, способами захисту (фарбування), робочими характеристиками, роблять вибір на користь саме цих опалювальних приладів.

Появі сталевих радіаторів сприяло вдосконалення цілого ряду технологій - роликовий зварювання, анафорезная фарбування, штампування стали. Виробників якісних сталевих радіаторів порівняно небагато: KERMI, STELRAD, PURMO, VOGEL NOOT, De Longhi. Через велику асортиментного ряду, для налагодження їх виробництва і продажів, підтримки оптимальних складських запасів потрібні чималі кошти і людські ресурси.

На відміну від більш звичних чавунних, біметалічних, алюмінієвих радіаторів , В технології виробництва сталевих батарей відсутня секційні і лиття. Спочатку проводитися штампування сталі товщиною 1,25 мм. Потім роликовій зварюванням зварюються панелі до яких приварюються П-подібні конвектори. Останній цикл - двоетапна фарбування.

Переваги сталевих панельних батарей

Особливості та переваги приладів:

  • цілісність
    Сталеві панельні радіатори поставляються в уже готовому до установки вигляді і не вимагають навіть зняття захисної упаковки. Це особливо важливо, якщо будівельні роботи в приміщенні тривають. Вибір теплової потужності радіатора, на відміну від чавунних, біметалічних, алюмінієвих батарей, проводитися не збільшенням / зменшенням кількості секцій, а підбором іншого розміру (артикулу). Певний недолік такої конструкції - при протіканні доведеться міняти радіатор повністю.
  • естетичність
    На думку багатьох дизайнерів, сталевий радіатор опалення найбільш органічно вписується в сучасний інтер'єр. Його форми менш помітні, конвектори закриті кришками. Можливо підібрати найрізноманітніші способи підключення: збоку, знизу (в т. Ч. Посередині). Під замовлення багато виробників пропонують фарбування вироби в потрібний покупцеві колір. Виробляються опалювальні прилади з гладкою (НЕ профилированной) передньою панеллю.
  • висока тепловіддача
    Сталь має високу теплопровідність. Відповідно, і батареї з неї мають досить високу теплову потужність.
  • низька інерційність
    Сталеві опалювальні радіатори, зважаючи на малу обсягу і переважно конвективної тепловіддачі, при подачі гарячого теплоносія практично відразу ж починають віддавати тепло в приміщення. Така швидка реакція на зміну температури радіатора сприяє високій економічності системи опалення.

недоліки:

  • погано переносять злив теплоносія
    З сталевих панельних радіаторів не рекомендується зливати теплоносій, так це призводить до їх прискореної корозії і виходу з ладу. А якщо це і потрібно зробити, то відразу ж після виконання необхідних робіт знову заповнити систему.
  • вимагають підвищеної акуратності при перевезенні, розвантаженні, монтажі
    На відміну від секційних радіаторів, при пошкодженні яких можна просто замінити секції, сталевий радіатор вимагає повної заміни. Тому, такі нагрівальні прилади вимагають особливо обережного ставлення до себе.
  • не «люблять" гідроудари
    Зварювальні шви не дуже добре переносять різкі скачки тиску. Такі ситуації часто виникають в центральному опаленні восени, під час пуску системи.

Який сталевий радіатор купити?

У маркуванні сталевих панельних радіаторів обов'язково присутній позначення типу, в залежності від кількості панелей і конвекторів.

  • Тип 10 - одна панель
  • Тип 11 - одна панель і один конвектор
  • Тип 21- дві панелі, один конвектор
  • Тип 22 - дві панелі, два конвектора
  • Тип 33 - три панелі, три конвектора

Габаритні розміри сталевих батарей наступні:

  • по довжині - від 400 до 3000мм
  • по висоті - від 200 до 900мм

Теплова потужність приладів, яка також необхідна при виборі та купівлі, зазвичай вказується в спеціальних таблицях або прайс-листах.

Інтернет-магазин UNIDIM пропонує купити сталеві радіатори опалення торгової марки Stelrad (Голландія), TATRAMET (Укриана). Ці вироби - вдалий компроміс ціни і якості. В наявності широкий типорозмірний ряд. Доставка по Україні поштовими службами з ретельної упаковкою вироби. З будь-яких питань щодо підбору опалювального обладнання просимо звертатися до наших менеджерів і ви обов'язково отримаєте кваліфіковану консультацію.

Пропонуємо Вам відвідати також розділи:

Який сталевий радіатор купити?
Який сталевий радіатор купити?

Новости