Купити тонкі устілки. Як вибрати гелеві устілки для взуття. Види ортопедичних устілок з гелевими вставками.

  1. Які типи устілок існують?
  2. гелеві устілки
  3. види устілок
  4. склад
  5. Які устілки можна прати?
  6. Занадто великі черевики підібрані підошвами
  7. Як налаштовані вставки?
  8. вплив устілки
  9. Правильна річ для ваших проблемних ніг
  10. Благополуччя через короткий час
  11. застосування
  12. Що слід враховувати при використанні підошов?
  13. Поради щодо використання правильних підошов
  14. Відгуки про устілках спортсменів
  15. Відгуки про повсякденні устілках
  16. Де можна купити гелеві устілки
  17. зберігання
  18. Особливості гелевих устілок
  19. Види ортопедичних устілок з гелевими вставками
  20. Показання та протипокази
  21. Як вибрати гелеві устілки для взуття
  22. Як прикріпити гелеві устілки
  23. Відгуки про гелевих устілках для взуття

Люди, які багато часу проводять на ногах (ходять пішки, займаються спортом), часто відчувають до кінця дня сильну втому. Ноги набрякають, болять. Як же запобігти таким відчуття? Використовувати гелеві устілки!

Комфорт від носіння взуття залежить від її якості. Тут велике значення відіграють форма колодки, розмір і вид каблука, матеріалів. Але і якість устілки впливає на стан ніг. Зазвичай стандартні, які йдуть в комплекті з взуттям, не допомагають зняти втому ніг. Вони не мають амортизаційних властивостей, тому не захищають їх. В результаті на ногах з'являються мозолі, в гіршому випадку стопа деформується.

Якщо підошва або підошва вашого взуття занадто тверді і не дозволяють циркуляцію повітря всередині взуття, ви можете страждати від поту. За допомогою таких матеріалів, як він кедрового дерева або активоване вугілля, лунає приємний аромат. Гель-устілки допомагають зменшити надмірні навантаження на ногу, зволожуючи ноги гелями. Якщо вам потрібно багато робити або робити в своїй роботі, ми рекомендуємо вам використовувати пару гелевих устілок, щоб пом'якшити ваші кроки.

Які типи устілок існують?

Надалі ми хотіли б дати вам уявлення про основні переваги та недоліки входу в систему.

  • Проти поту і неприємного формування запаху покращують загальну ходу.
  • Зображення стабілізує хребет.
  • М'язові напруги попередньо напружені або пом'якшені.
  • Довічне час з промислово виготовленими моделями досить низька.

Нижче наведена таблиця про 2 інших важливих варіаціях в категорії взуття. Різниця між жіночими і чоловічими устілками в основному обумовлена ​​наявним розміром.

гелеві устілки

гелеві устілки з технологією Gelactiv значно покращують стан ніг і піклуються про них. Вони розроблені співробітниками Солфордского університету.

Ці устілки призначені в першу чергу для занять спортом. Але їх можна використовувати практично для всіх крім туфель на підборах. Можна носити навіть з босоніжками. Товщина устілки - від 2 до 3 мм. Справа в тому, що гелеві мають в різних місцях різну товщину. Цього результату в звичайних устілках досягти не вдається. Винятком можуть бути ортопедичні устілки, в яких спеціальні жорсткі накладки роблять з міцних матеріалів. Адже при деяких захворюваннях потрібно саме жорстка взуття, яка фіксує стопу.

Устілки для жінок зазвичай продаються в розмірах взуття від 37 до 42. Чоловічі устілки часто продаються до розміру 49. Чоботи для взуття для лижних черевиків часто більше, ніж устілки для занять спортом. Оскільки більшість устілки для взуття можна вирізати індивідуально, ми рекомендуємо вам завжди купувати один розмір більше, а потім підлаштовувати підошву точно до фактичного розміру вашого взуття. Вхідні підошви з гелю допомагають, наприклад, в якості гарного взуття для робочого взуття проти ниючих ніг. З його ногами в устілках він запобігає втомлені ноги після довгих прогулянок або довгих робочих днів. Крім того, посилення стріли вставки допомагає зменшити ноги. з активованим вугіллям: все більше і більше входів допомагають уникнути неприємних запахів у взутті. Завдяки включенню активованого вугілля, а також закладеним сушеним травам або іонів срібла слід запобігати запах зварювання. Крім того, кедрові журнали повинні уникати поту. Взимку також дуже популярні шкіряні устілки. Навіть при тривалих поїздках на різдвяний ринок пальці ноги не сині від холоду. Вони в основному зроблені для взуття для відпочинку, чобіт, чобіт і кросівки. . Шпори допомагають зняти ногу під час ходьби.

види устілок

Гелеві устілки для взуття Scholl випускаються в декількох варіантах. Це призначені для занять спортом Scholl Gelactiv Sport, повсякденні Scholl Gelactiv Everyday і устілки для роботи Scholl Gelactiv Work. Хоча поділ це цілком умовно. Так, робітники цілком можна надягати в взуття «на вихід», а спортивні - на роботу. Тим більше що часто робота не дуже відрізняється по навантаженнях від занять спортом.

Не всі туфлі підходять для всіх устілок. Тому при покупці ножних вставок завжди перевіряйте, для яких типів взуття вони призначені. Устілки для чобіт зазвичай ширше. Сандалії також є взуттям для устілок. Зазвичай, однак, вони вже. Тому устілки для сандалій вужчі, тому вони не виглядають непомітно під ногами. Устілки для похідних чобіт роблять підйом набагато простіше. Впускні черевики для лижних черевиків також повинні мати ефект потепління.

Анатомічно сформовані устілки для взуття ідеально підходять до форми стопи і гарантують приємну ходу. Якщо устілки ваших ніг не підходять на 100%, ви повинні, по крайней мере, розрізати їх так, щоб вони могли вписатися в правильну форму. Ми також з сайту подивилися ці спеціальні продукти для ваших ніг і хотіли б надати вам інформацію про різні скаргах, вимагають ортопедичних устілок , Щоб полегшити біль.

Є ще одна класифікація гелевих устілок: за гендерним принципом. Але тут поділ ще більш умовне: гелеві устілки чоловічі, розміри 42-48, і жіночі, розміри 38-42. У комплекті їх йде пара. Якщо чоловік має маленьку ногу, він може скористатися «жіночим» варіантом. Вони відрізняються лише розміром. Вага устілок меншого розміру - 155 г, великих - 215 м

Зокрема, у людей, які люблять носити високі підбори або високі насоси, іноді виникає розповсюджується нога. Відповідні подушки для насосів і високих черевиків можуть перешкоджати розширенню ноги. Нога для зморшок: якщо ви страждаєте від вигину, на внутрішній лапі ноги повинно бути зазначено опускання, в той час як край зовнішньої ноги піднімається. На плоскостопість арка з'являється від п'яти до передньої частини стопи. Особи, які страждають плоскостопістю, часто скаржаться на біль в колінах, стегнах і телятах. Для цього потрібні устілки для п'яти. Дерев'яна нога: точки тиску на підошві ноги призводять до неприємної болю стопи. Якщо дерев'яна нога особливо виражена, при ходьбі можуть виникнути серйозні труднощі. Зазначений палець: Зазначений палець також називається ногою коня. Характерно це неправильне положення стопи, коли п'ята не може бути поміщена на доріжку при ходьбі. Увага: Якщо ви страждаєте від ноги розширення, вигин, плоскостопість, дерев'яна нога або загострена нога, ви повинні мати вставки, зроблені ортопедичним шевцем або ортопедичним фахівцем.

склад

Устілки створені з термопластичного еластомеру, він же силікон або гель.

Для виробництва спортивних устілок використовують два види гелів:

  • М'який блакитний гель покращує амортизацію. Він служить основою устілки.
  • Твердий жовтий підтримує зведення стопи і фіксує п'яту. З нього зроблені накладки на проблемні місця.

Матеріал з білої піни розташований на п'ятах, які зазвичай страждають під час бігу. Міцний супінатор буде підтримувати ногу під час руху, а гелеві накладки допоможуть амортизувати практично всі удари середньої сили.

Це знімає гіпс з ваших ніг і створює вставку, адаптовану до вашої особистої формі ноги. Таким чином, переконайтеся, що ви повинні купувати свої власні кабінки, особливо якщо у вас є багато роботи в професійній або приватного життя. Відповідні устілки також можна придбати для похідних черевиків.

Які устілки можна прати?

Взуття, яка забезпечена алое вера і, таким чином, дає свіжість у взутті, ви вже можете купити всього за 1 євро. Просто переконайтеся, що ваші черевики підходять для цих відкладень. Іноді відкладення занадто великі, але в більшості випадків їх можна розрізати.

Занадто великі черевики підібрані підошвами

Якщо ви купили насоси в занадто великій розмір взуття, ми рекомендуємо подушечки для п'яти і накладки для підгонки під взуття. Адгезивні подушечки також підходять як устілки для вставки для високих каблуків.

Принцип створення щоденних устілок схожий, але білі вставки там не використовуються. Основа зроблена з м'якого амортизує синього гелю, накладки - з жорсткого жовтого.

Для виробництва устілок для активної роботи використовується сірий еластомер. Вставки з синього і жовтого гелю розташовані в певних місцях, найбільше страждають при виконанні фізичної роботи.

Як налаштовані вставки?

Зимові чоботи виготовлені з товстих устілок з махрової тканини. Ще одним плюсом в разі устілок з махрової тканини є те, що ви не замерзає взимку на різдвяному ринку так швидко у ніг. Підошви для впуску зазвичай не поставляються на фактичний розмір взуття чи ніжки або повинні бути вирізані спеціально для дитячого взуття. Подивіться відео нижче, щоб дізнатися, як налаштувати устілки.

Ці масажують ноги і їх рефлекторні зони, так що, як усім відомо, кожен орган вашого тіла може бути стимульований таким чином. Кажуть, що ефект масажу підошов підтримує втрату ваги, так як він може стимулювати кровообіг, кровообіг і обмін речовин. Оскільки для кожного розміру взуття є точно підібраний розмір вставки, вставки не потрібно обрізати в порівнянні з іншими продавцями.

вплив устілки

Чим же відрізняється гелева устілка від звичайної і в чому її перевага?


Силіконові устілки "Шоль":

  • Підтримують все тіло, перерозподіливши його вага.
  • Захищають від більшості дрібних і середніх ударів, пом'якшуючи їх впливу.
  • Зменшують тиск на суглоби.
  • Покращують кровообіг.
  • Не допускають хворобливих відчуттів.
  • Роблять носіння взуття комфортним.
  • Зменшують втому.

Устілки для активної роботи показані людям, що страждають різкими болями в п'ятах - шпорами.

Правильна річ для ваших проблемних ніг

Ковзання або точки тиску, тому що занадто багато скорочені, навряд чи можливо. Цікаво про наших устілках для жінок? Нам потрібні наші ноги на кожному кроці, на роботі і на дозвіллі. Але, на жаль, ми надто мало дбаємо про захист і турботу про наших ногах.


Якщо у вас часто є холодні ноги, регулярно стояти довгий час, носити нейлон або допоміжні панчохи або страждати від запаху ноги або ноги спортсмена, кедрові колоди підходять для ваших проблемних ніг. Кожна нога оснащена близько 1000 потових залоз. Не дивно, що деякі люди страждають від поту.

Всі види гелевих устілок сприяють профілактиці варикозу. На це захворювання зазвичай страждають люди, тривалий час змушені стояти або ходити без відпочинку.

Не сприяють збільшенню потовиділення гелеві устілки для взуття.

Відгуки користувачів свідчать, що вони не відчуваються у взутті, тобто їх носіння дуже комфортно.

Благополуччя через короткий час


Цаппінскій підлогу з кедра створює відчуття благополуччя для ваших ніг
Цаппінскій підлогу з кедра створює відчуття благополуччя для ваших ніг. Помістіть підошву для мазків з дерев'яною стороною вгору в черевик. Він надзвичайно тонкий і швидко пристосовується до форми стопи. Ось чому тампон зручно носити. Через короткий час ви відчуєте благополуччя своїх ніг!

Доступний у всіх розмірах дам і джентльменів! Хотів сказати вам, що ці підошви унікальні в робочого взуття. Ви вже все пробували. Власник майстерні, Тюбінген. «Ніколи більше не вологі і холодні ноги». Задоволений клієнт. «Швабеншлеле звільнив мене від запаху і поту». Бернд з Тюрінгії.

застосування

Гелеві устілки після покупки виймають з упаковки, обрізають гострими ножицями по потрібному розміру. Його вказує спеціальна розмітка на устілках.

Виймають стару устілку, яка зазвичай є в будь-якому взутті. Якщо вона не виймається - укладають на внутрішню поверхню. Встановлюють устілку гелевою частиною вниз. Її поверхня добре зчіплюється з внутрішньою частиною взуття. Тому в процесі ходьби або бігу не потрібно буде докладати зусиль по їх утриманню. Вони не будуть висуватися з відкритою літнього взуття . Ніхто й не здогадається, що там знаходяться додаткові устілки.

Устілки відмінно підходять для робітників і ділових туфель. Ми з дружиною купили твої підошви на різдвяному ринку в Фройденштадті і в захваті. Вони нам не обіцяли. Кедр, який використовується для тампона, має природне, антибактеріальним і протигрибковим ефектом. Це запобіжить запах стопи і ноги спортсмена.

Деревина кедра забезпечує хороше управління вологістю. Це означає, що у вас завжди є сухе почуття у взутті. Крім того, кедрова підошва покращує термічну регуляцію у взутті. Холодні або гарячі ноги пішли в минуле.

  • Гарне видалення вологи Немає холодних ніг.
  • Краще регулювання температури у взутті.
  • Видатний антибактеріальний і протигрибковий ефект.
  • Ні запаху ніг немає ноги атлета.
  • Приємний комфорт при носінні навіть без шкарпеток Підходить відразу до форми ноги.
  • Натуральний, антибактеріальний ефект Надзвичайно тонкий, не зношується.

Довгий час носити ту ж взуття в військовій чи цивільній діяльності являє собою серйозну проблему для ніг і ніг.

Гелева устілка підтримує склепіння стоп, поздовжні і поперечні. Користувачі відзначають, що полегшення при ходьбі вони починають відчувати практично відразу після установки гелевих устілок. Через деякий час нога починає рухатися правильно, п'яткова кістка встає на місце.

Устілки для активної роботи мають отвори для вентиляції, пропускають повітря. Це дозволяє зберігати свіжість. Але тут багато що залежить від якості самого взуття. Якщо вона не пропускає повітря, то ніяка устілка не допоможе це зробити.

Кожна нога є індивідуальною як її власник. Ось чому відповідна підошва забезпечує значно підвищений комфорт при ходьбі, стоянні і ходьбі. Завдяки високоякісним і дихаючим підошов комфортність бігу може бути значно збільшена.

Що слід враховувати при використанні підошов?

Підошви підходять для закритого взуття і зазвичай повинні носити з панчохами з високим вмістом бавовни. Перед завантаженням завжди рекомендується ознайомитися з інструкціями щодо використання або інструкціями по догляду.

Поради щодо використання правильних підошов

Для оптимальної адаптації до власної нозі багато підошви пропонуються в універсальному розмірі, які можна нарізати на місці. Це в першу чергу відноситься до підошов з ізоляційним і дихально-активним характером, в іншому випадку загроза руйнування підрозділу в різні підтримують зони стопи.

Відгуки про устілках спортсменів

Як оцінюють спортсмени гелеві устілки для взуття? Відгуки свідчать, що з ними практично будь-які кросівки, кеди стають зручними.

Багато людей, що займаються спортом, відзначають цілющий вплив устілок Scholl GelActiv Sport на стан ніг.

Як можна підібрати підошву? Перед очищенням завжди рекомендується ознайомитися з інструкціями по використанню. Деякі типи допускають прання, інші можуть бути промиті тільки вологою тканиною. У більшості випадків легка вентиляція - кращий спосіб зберегти підошви якомога довше.

Як висушуються підошви? Устілки не можуть бути висушені на нагрівачі або інших джерелах тепла, але повинні зберігатися в повітряному і сухому місці. Виключаються чи підошви і взуття? Так, чому потрібно голосування. Особливо коли обрана повітропроникна підошва, взуття або чоботи повинні мати подібні матеріальні характеристики.

Відгуки про повсякденні устілках

Жінки, більшу частину робочого часу проводять на ногах, відзначають, що втома після носіння гелевих устілок настає значно пізніше або взагалі не турбує. При цьому вони вставляють їх у звичайні туфлі.


Гелеві ортопедичні устілки допомагають виправити недоліки деформованих суглобів. Носіння звичайних гелевих устілок в ортопедичних цілях потрібно узгодити з лікуючим лікарем. Переважно вони використовуються тільки для зняття втоми у дорослих. В принципі, дітям їх теж можна використовувати, але створені вони саме для старших, з певним розміром ноги. Тому простого обрізання устілки і зменшення її до дитячого розміру може виявитися недостатньо. Адже в такому випадку гелеві вставки потраплять не на ті ділянки, які потребують захисту.

Зручні для людей похилого віку гелеві устілки для взуття. Відгуки кажуть, що вони не в змозі повністю змінити стан ніг і позбавити від болю, але покращують стан відсотків на 70.

Перевагою гелевих вставок є те, що їх можна використовувати взимку і влітку. Користувачі відзначають, що устілки не фарбує шкарпетки і взуття. Зараз в певних колах стало модним носити туфлі на босу ногу. Взуття з устілкою можна носити без шкарпеток і колготок.

Покупці відзначають, що устілки не ковзають. Хороше зчеплення забезпечує гелева вставка.


Хороше зчеплення забезпечує гелева вставка

Періодично потрібно чистити гелеві устілки для взуття. Відгуки говорять про те, що за ними дуже просто доглядати. Для підтримки їх в хорошій формі тривалий час досить тільки протирати їх губкою, змоченою мильним розчином, і просушувати.

Де можна купити гелеві устілки

  • В аптеках.
  • У звичайних магазинах, у відділах з ортопедичними товарами.
  • В інтернет-магазинах.

Вартість гелевих устілок

Скільки коштують гелеві устілки для взуття? Ціна коливається в залежності від місця покупки і виробника. Зазвичай в інтернет-магазинах польські можна придбати за 1850-1500 руб. Є дешевші гелеві устілки для взуття. Ціна ортопедичних Everyday китайського виробництва - близько 1000 руб.

Є інформація, що в спортивних магазинах їх вартість всього 300 руб.

зберігання

Не можна використовувати для очищення пральні машинки. Їх не замочують. Просушити промоклі устілки можна при кімнатній температурі.

Якщо ж вони пошкодилися від впливу води, устілки викидають.

Термін використання гелевих устілок - 6 місяців. Але якщо вони зношуються швидше, то потрібно міняти їх частіше.


Крім устілок, в продажу є ультратонкі подушечки під п'яти. Вони допомагають вирішити проблеми певних ділянок стопи.

Якщо у покупця виникають питання щодо використання гелевих устілок або догляду за ними, він може ще раз прочитати інструкцію, яка додається до кожної пари.

Подобається покупцям, що устілки упаковані в щільний пластик.

Користувачі відзначають, що написи на упаковках можуть бути виконані на польською та французькою мовами. Тому класифікація може трохи відрізнятися, але за зовнішнім виглядом легко визначити, для чого саме призначені ті чи інші гелеві устілки.

У жарку пору гелеві устілки для взуття рятують жінок від багатьох проблем. Але чи всім можна використовувати даний аксесуар? Чи існують якісь правила носіння? І як вибрати ортопедичні устілки правильно, щоб не розчаруватися в покупці?

Особливості гелевих устілок

Сучасні виробники ортопедичних аксесуарів пропонують широкий вибір продукції для усунення проблем зі стопами. Багато гелеві устілки, що продаються в аптеці або інтернеті, не здатні виправити серйозні дефекти. Призначення у них виключно профілактичний, але вони допомагають запобігти розвитку неприємних захворювань.

Деякі моделі мають покриття у вигляді опуклого малюнка, який при ходьбі надає легкий масажний ефект. Вставки гелію допомагають правильно розподілити навантаження на стопу, зняти напругу з м'язових тканин, поліпшити кровопостачання і знизити ризик набряклості і освіти варикозного розширення вен. Комфортне положення стопи благотворно відбивається на здоров'я колінних і тазостегнових суглобів і хребта в цілому.

Однак для багатьох жінок гелеві устілки - це в першу чергу зручність. Навіть в саму спеку спітніла в босоніжках на високих підборах нога не з'їжджає вперед, при цьому ввечері рідше виникає ломота і болі в ногах.

Зробити моделі ледь помітними в відкритому взутті допомагає скошений і укорочений носик, а також безбарвний відтінок основного матеріалу.

Види ортопедичних устілок з гелевими вставками


Перерахуємо лише найбільш поширені варіанти устілок:
Перерахуємо лише найбільш поширені варіанти устілок:

  • з масажним ефектом;
  • з антиковзаючим покриттям;
  • напівустілки (кріпляться під передню або під задню частину стопи).

Можна знайти в продажу і справжні гелеві ортопедичні устілки з тканинним покриттям. Вони володіють високими амортизуючими і масажними характеристиками. В якості основного матеріалу використаний медичний силікон або поліуретановий гель. Зовнішнє покриття з мікрофібри дозволяє з комфортом носити цю модель за любої погоди.

Показання та протипокази


Рекомендацію на покупку ортопедичних устілок з гелем можна отримати від ортопеда, якщо у вас:
Рекомендацію на покупку ортопедичних устілок з гелем можна отримати від ортопеда, якщо у вас:

  • діабетична стопа;
  • зайва вага;
  • артрози;
  • тріщини на зводі стопи.

У профілактичних цілях гелеві устілки використовуються:

  • при тривалому щоденному носінні взуття на підборах заввишки до 4-5 см;
  • при великих фізичних навантаженнях на нижні кінцівки (наприклад, під час роботи вантажником);
  • для коригування розміру взуття;
  • протягом 1-2 триместру вагітності і після пологів.

Очевидних протипоказань для використання гелевих устілок не виявлено, хоча, ще раз нагадаємо: якщо у вас серйозні деформації стопи, то вибирати будь-які устілки слід виключно за порадою лікаря.

Як вибрати гелеві устілки для взуття


Для того щоб насолоджуватися комфортом, слід при виборі враховувати кілька факторів:
Для того щоб насолоджуватися комфортом, слід при виборі враховувати кілька факторів:

  • точний збіг розміру устілки і взуття;
  • кращий варіант основного матеріалу - медичний техногель, який відмінно вбирає вологу;
  • якщо купуєте устілки для відкритому взутті, то виберіть безбарвні моделі;
  • перевірте у продавця наявність сертифікатів, що дозволяють йому здійснювати роздрібний продаж виробів медичного призначення.

Добре, якщо прямо в магазині у вас буде можливість розкрити упаковку і докласти виріб до взуття, щоб зрозуміти, що устілки підходять по ширині і довжині.

Як прикріпити гелеві устілки


На тильній стороні більшості моделей розташовується клейовий шар, який в нових виробах захищений плівкою
На тильній стороні більшості моделей розташовується клейовий шар, який в нових виробах захищений плівкою. При першому використанні устілок, захисну плівку необхідно обережно зняти, а потім, прицілившись, точно прикласти устілку до взуття.

Гелеві моделі добре очищаються і швидко сохнуть, і їх можна використовувати не тільки з однією парою взуття. Але врахуйте: чим частіше ви будете открепляют устілки, тим швидше клейовий шар прийде в непридатність.

Ортопедичні устілки без клейового шару просто вкладаються у взуття.

Відгуки про гелевих устілках для взуття

Відгуки про гелевих устілках для взуття

Людмила, 28 років
гелеві напівустілки для взуття «Olvist»

Одночасно з покупкою взуття консультант порадила придбати і надтонкі гелеві устілки «Olvist». При смішною ціною в 100 рублів від «добавки» було якось навіть ніяково відмовлятися. За словами продавця, їх потрібно кріпити в носову частину взуття, щоб ноги не ковзали. Ну, думаю, спробую. До упаковки претензій немає: все детально розписано, для чого використовувати, як. Складаються устілки з поліуретанового гелю. Робляться в Китаї на замовлення російської компанії «Олвіст». Мають універсальний розмір. Прикріпилися в носик добре. Під час носки відчувався легкий масаж через пупиришків на поверхні. Але головну функцію, про яку було заявлено, - протиковзання, - накладки абсолютно не виконують. Нога як їхала у відкритий носок, так і їде. Звичайно, 100 рублів - не тисяча, але все одно шкода на таке барахло.

Ксенія, 24 роки
гелеві устілки «Salton»

Багато читала відгуків про ці устілках в інтернеті, а свідомо знала, що вони підходять максимум до 38 розміру. З моїм 37 - саме те. Носити їх можна з будь-яким взуттям: хоч з літньої (наприклад, з закритими кросівками), хоч з зимовими чоботами . Основа - поліуретановий гель, зверху - дуже приємна на дотик і м'яка мікрофібра. З ними дійсно зручно ходити на каблуках, при цьому вони здатні незначно зменшити розмір взуття. Це добре, якщо туфлі, припустимо, занадто розношу. Для взуття без підборів вони підходять гірше - ефекту полегшення в кінці дня не виникає. Зроблені дуже якісно. А тепер ще кілька слів про недоліки. В кінці першого дня носіння на роботі устілки ввібрали запах і стали сильно пахнути згнилі вогкістю. Замовляли разом з подругою - їй взагалі прислали дві устілки на одну ногу, довелося відправляти назад і чекати нового замовлення.

Замовляли разом з подругою - їй взагалі прислали дві устілки на одну ногу, довелося відправляти назад і чекати нового замовлення

Валерій, 38 років
гелеві ортопедичні устілки «Oliver Lum-104»

Ніяких відхилень у формі ніг немає, але останнім часом стала мучити проблема. Цілий день на ногах, і вечора їх починає сильно ломити. Вибрав у взуттєвому магазині гелеві устілки «Lum-104». Відразу приміряв в черевики - підійшли ідеально. Ношу вже 3 місяці і відчуваю, що ногам стало легше. Устілка компактна, розмір взуття не зменшує, і легко переставляється в іншу пару. Відмінна річ і коштує недорого.


Які типи устілок існують?
Як же запобігти таким відчуття?
Які типи устілок існують?
Які устілки можна прати?
Як налаштовані вставки?
Цікаво про наших устілках для жінок?
Що слід враховувати при використанні підошов?
Як можна підібрати підошву?
Як висушуються підошви?
Виключаються чи підошви і взуття?

Новости