Купити мультиплексор недорого. Первинні гнучкі аналогові і цифрові мультиплексори

  1. Цифрові мультиплексори: моделі та характеристики
  2. Принципи роботи і приклади схем організації зв'язку із застосуванням гнучких мультиплексорів

Головна > Каталог > Головна   >   Каталог   >   Цифрові мультиплексори: моделі та характеристики   Мультиплексированием називають об'єднання потоку разностандартних даних для трансляції по каналу зв'язку з можливістю подальшого відновлення в початковому вигляді

Цифрові мультиплексори: моделі та характеристики

Мультиплексированием називають об'єднання потоку разностандартних даних для трансляції по каналу зв'язку з можливістю подальшого відновлення в початковому вигляді. Первинний мультиплексор - це електронний пристрій, що відповідає за прийом і обробку аналогових і цифрових сигналів при організації систем телекомунікаційного зв'язку. Гнучкий мультиплексор може виконувати роль пристрої введення і виведення даних, використовуватися в якості кроссировочную пристрої та пристрої абонентського доступу, і широко застосовуватися в системах телефонного зв'язку.

Будь-цифровий мультиплексор, що поставляється нашою компанією, забезпечує підключення всіх необхідних інтерфейсів і максимальне просте управління. Пристрій підтримує можливість гнучкого конфігурування відразу декількох каналів зв'язку без відключення від лінії і втрати якості трансляції даних. Будь-який сучасний прилад даного типу легко підключається до автоматизованих систем управління і працює як з аналоговими, так і з цифровими мережами.

Будь-який сучасний прилад даного типу легко підключається до автоматизованих систем управління і працює як з аналоговими, так і з цифровими мережами

Прості рішення будь-яких завдань

Цифровий мультиплексор здатний перетворювати аналогові сигнали в цифрові, конвертувати сигналізацію для підключення всіх типів АТС, передавати потоки Ethernet, здійснювати комутацію тайм-слотів. Залежно від виконуваної завдання, він дозволяє об'єднувати від 30 до 150 каналів, дозволяючи пов'язувати аналогові і цифрові лінії в межах однієї АТС. Якщо вам потрібно вирішити завдання віддаленого взаємодії різних об'єктів за допомогою телекомунікаційного зв'язку, вам знадобиться гнучкий мультиплексор, купити який ви можете у нас. Наше каналоутворювального обладнання здатне вирішити будь-які поставлені вам завдання.

Якщо вам потрібен якісний мультиплексор, ціна на нього - одне з важливих умов його придбання. Досить широко поширена думка, що якісне дешевим бути не може. Однак, розглядаючи вартість, треба відзначити, що придбати обладнання відмінної якості і за гарною ціною Ви можете в нашій фірмі.

Для цього вам потрібно звернутися в наш відділ продажів. Ми займаємося постачанням вітчизняного обладнання, і не витрачаємо зайвих грошей на ввезення іноземної продукції, її митне оформлення і сертифікацію. Працюючи з постачальниками безпосередньо, ми маємо можливість пропонувати вам хороші знижки і стовідсоткове гарантійний супровід на будь-який мультиплексор. Купити обладнання у нас - значить вибрати гідні системи для телекомунікаційного зв'язку, яким довіряє вся Росія.

Принципи роботи і приклади схем організації зв'язку із застосуванням гнучких мультиплексорів

Застосування первинних мультиплексорів OGM 30-E (ОГМ 30-Е) можливо в декількох режимах:

  • кінцевого мультиплексора,

  • введення / виведення,

  • введення / виведення з конференц-зв'язком,

  • крос-коннектора,

  • конвертора сигналізації,

  • стиснення мови.

Короткі порівняльні характеристики первинних гнучких мультиплексорів "OGM 30-E (ОГМ 30Е)" і "Транспорт 30х4"

ОГМ-30Е Транспорт 30х4 Лінійний інтерфейс 2048кбіт / с рекомендації G.703, G.704 швидкість передачі 2 048кбіт / с 2 048кбіт / з лінійний код HDB3 або AMI HDB3 або AMI вхідний опір 120 Ом (симетрії.), 75 Ом (несиметрія.) 120 Oм Аналогове закінчення каналу спосіб кодування G.711 G.711 закон кодування А-закон А-закон параметри каналу G.712 річок. G.712 режим роботи 2/4-х провідний 2/4-х провідний Електроживлення: вхідна напруга: - 36 В ... - 72 В DC Від - 36В до - 72 В. Можливе харчування через зовнішні перетворювачі напруги від змінної напруги 220 В, 50 Гц внутрішнє напруження: ± 5 В ± 5 В споживана потужність не більше 17 Вт не більше 15 Вт

На нашому сайті ви можете знайти технічні описи та інструкції до телекомунікаційного обладнання. Якщо ви не змогли знайти цікаву для вас інформацію, зверніться до нас за допомогою зворотного зв'язку або по телефону і ми з радістю відповімо на всі ваші запитання.

Вартість цифрового мультиплексора безпосередньо залежить від його якості.



Новости