Купити ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів "ГРАД А-550УЗ"

  1. Ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів "Град А-550УЗ" позбавить від шкідників швидко і назавжди!
  2. Відмінності поліпшеною моделі "ГРАД А-550УЗ" у порівнянні з "ГРАД А-500"
  3. Як працює прилад?
  4. Переваги відлякувач "Град А-550УЗ":
  5. Відеозапис досвіду з перевірки відсутності ефекту звикання мишей до дії відлякувача гризунів "Град А-550УЗ"
  6. Завдяки своїй ергономічності і практичності відлякувач дуже зручний у використанні
  7. Де можна використовувати "Град А-550УЗ"?
  8. Як правильно вибрати місце для установки приладу?
  9. Висока якість виготовлення і надійність відлякувач "Град А-550УЗ" гарантовані російським виробником
  10. Технічні характеристики:
  • безшумна модифікація популярної моделі "Град А-500";
  • може використовуватися в житлових приміщеннях непомітно для оточуючих;
  • гризуни гарантовано не адаптуються до роботи приладу з плином часу;
  • автоматичний режим економії енергії при автономному живленні;
  • опціонально може працювати від електромережі, батарейок і зовнішнього акумулятора.
  • Повністю безшумна модель відлякувача серії "Град" з модифікованим випромінювачем і застосуванням новітніх унікальних технологій. Тепер цей першокласний прилад, який однаково ефективний над і під землею, можна без обмежень використовувати в житлових приміщеннях! Оптимізовано алгоритм є повторюваною ультразвукового випромінювання, що дозволило збільшити ефективність відлякування гризунів і кротів. Збільшена потужність випромінювача, особливо це помітно в невеликих приміщеннях - гризуни залишають обжиті місця вже в перші дні роботи приладу.

    Прилад може працювати як від стаціонарної електромережі, так і від батарейок, завдяки чому може ефективно використовуватися навіть в приміщеннях, куди не проведене електрику, або де спостерігаються часті відключення електроенергії. Також можливе використання на вулиці.

    Ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів "Град А-550УЗ" позбавить від шкідників швидко і назавжди!

    Ми рекомендуємо Вам РЕАЛЬНО ЕФЕКТИВНЕ засіб в боротьбі з гризунами та кротами - ультразвуковий відлякувач "Град А-550УЗ". Це унікальний пристрій надійно захистить ваш будинок / господарство від посягання дрібних шкідників: гризунів (щурів, мишей і ін.), Кротів, землерийок і ін.

    Ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів Град А-550УЗ захистить ваш будинок / господарство від дрібних шкідників: щурів, мишей і кротів
    Ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів "Град А-550УЗ" захистить ваш будинок / господарство від дрібних шкідників: щурів, мишей і кротів.

    Відмінності поліпшеною моделі "ГРАД А-550УЗ" у порівнянні з "ГРАД А-500"

    1. Збільшена площа покриття до 550 кв. метрів завдяки новому, більш потужному випромінювача. Конструкція випромінювача дозволяє без проблем використовувати прилад як на великих площах, так і в невеликих приміщеннях. Причому на малій площі (житлова кімната, підвал або льох) Ви відразу ж помітите ефект посилення отпугивающего впливу - гризуни покинуть обжиті місця вже в перші дні роботи приладу.
    2. Працює тільки в ультразвуковому діапазоні, тому абсолютно безшумний. Попередник, "ГРАД А-500", працює одночасно в двох діапазонах - звуковому і ультразвуковому. Некомфортний шум випромінювача не дозволяє встановлювати прилад в житлових приміщеннях. Покращений "ГРАД А-550УЗ", оснащений новим випромінювачем, працює абсолютно безшумно і придатний для експлуатації в житлових приміщеннях.
    3. Оптимізований алгоритм "звукового малюнка". З огляду на досвід успішної трирічної експлуатації відлякувачів "ГРАД", конструкторам "Айфо-Технолоджі" вдалося значно поліпшити алгоритм отпугивающего сигналу. Новий "звуковий малюнок" більш агресивно впливає на гризунів, змушуючи їх в лічені дні покинути територію, що охороняється пристроєм "ГРАД А-550УЗ".
    4. Економний режим при харчуванні від акумуляторів або батарейок. "ГРАД А-550УЗ", так само як і "ГРАД А-500", може працювати від мережі 220 В і елементів живлення типу "ААА". Але новий потужний ультразвуковий випромінювач, яким оснащений "ГРАД А-550УЗ" вимагає більше енергії. Тому, щоб зберегти прийнятний час автономної роботи (до 3-х тижнів безперервної роботи, в залежності від якості і ємності батарей), відлякувач при харчуванні від акумуляторів або батарейок переходить в економний режим зі зниженою потужністю.
    5. Зберігає максимальну потужність випромінювання при підключенні до зовнішнього джерела живлення. Якщо приміщення або ділянку, на якому Ви збираєтеся встановити "ГРАД А-550УЗ», не електрифіковані, то живити його можна не тільки від батарей. Можна використовувати будь-яке джерело на 10-30 В постійного струму (підійде автомобільний акумулятор на 12 або 24 В), при цьому прилад буде працювати на максимальній потужності, як і від мережі 220 В.
    6. Пульсуючий індикатор роботи. "ГРАД А-550УЗ" оснастили світлодіодним індикатором роботи, який спалахує короткими спалахами. Тепер, якщо прилад встановлений у важкодоступному місці, здалеку видно - працює прилад чи ні. Яскраві спалахи добре видно навіть в світлий час доби, до того ж, пульсуючий режим економить ресурс батарей.
    7. Легка установка відлякувача на стіну або паркан. З огляду на побажання користувачів, корпус "ГРАД А-550УЗ" оснастили петлями для кріплення на вертикальні поверхні.

    З огляду на побажання користувачів, корпус ГРАД А-550УЗ оснастили петлями для кріплення на вертикальні поверхні

    Як працює прилад?

    "Град А-550УЗ" працює в не сприймає людським вухом ультразвуковому діапазоні, який, проте, прекрасно вловлюють слухові апарати гризунів. Частота ультразвукових коливань постійно змінюється за спеціальним алгоритмом, який був розроблений для лінійки відлякувачів серії "Град" вітчизняними фахівцями компанії "Айфо-Технолоджі". Ці коливання впливають на нервову систему гризунів, викликаючи у них відчуття постійної небезпеки, що приводить до паніки. В результаті, вже через пару днів після включення приладу знаходяться поруч з ним шкідники починають спішно залишати свої притулку і забиратися подалі, а протягом приблизно двох тижнів до них приєднуються і їхні побратими з усієї округи.

    Переваги відлякувач "Град А-550УЗ":

    1. Велика площа захисту - 550 кв. метрів. Щоб добитися такої площі захисту, виробник підвищив потужність випромінювача і вдосконалив звуковий малюнок отпугивающего сигналу. Крім того, такий потужний сигнал дуже ефективно проявляє себе в невеликих приміщеннях - гризуни буквально на очах біжать від отпугивающего ультразвукового випромінювання.
    2. Абсолютно безшумно робота. Щоб прилад не шумів, в "Град А-550УЗ" використовується тільки ультразвукової спектр частот (вище 20 кГц). Тепер Ви можете вільно використовувати прилад в безпосередній близькості від приміщень, де живуть або працюють люди.
    3. Неповторяющийся звуковий малюнок з унікальною авторською послідовністю, вивірений досвідченим шляхом розробниками приладу, зводить нанівець ймовірність виникнення ефекту завмирання звуку і звикання гризунів до дії відлякувача. Для посилення ефективності та адаптації під збільшену площу дії алгоритм ультразвукового сигналу був доопрацьований і вдосконалений.

      Численні дослідження підтвердили ефективність інноваційної технології: шкідники дійсно не можуть адаптуватися до випромінювання або врятуватися від нього в зонах тиші (місця поруч з джерелом сигналу, де випромінювання ослабляється через ефект завмирання звуку). Області тиші не утворюються навіть у разі використання декількох приладів разом (так, що зони дії перекриваються). Захист по-справжньому 100 процентна - гризунам і кротам, що потрапляють в радіус дії "Град А-550УЗ", залишається тільки рятуватися втечею.

    Відеозапис досвіду з перевірки відсутності ефекту звикання мишей до дії відлякувача гризунів "Град А-550УЗ"

    Підготовка до досвіду:

    Той же акваріум розмірами 700х410х500 мм поділений навпіл перегородкою з гофрованого картону. У праву половину помістили баночку із зернами, які є ласощами для мишей, а також прилад "Град А-550УЗ". Простір по іншу сторону від перегородки служить притулком для мишей. Миші перебували в акваріумі 10 днів, протягом яких прилад періодично вимикався з метою перевірки реакції гризунів. Зі зрозумілих причин, викласти відео всіх 10 днів експерименту нереально, тому демонстріуем найцікавіші фрагменти досвіду.

    Як проходив експеримент

    Протягом декількох днів прилад впливав на мишей, потім була зроблена перерва в його роботі. При вимкненому відлякувачі один з голодних гризунів вирішує перейти на іншу сторону акваріума, щоб поїсти. Як тільки миша виявилася в годівниці із зернами, прилад знову включається, щоб перевірити чи не пристосувалися гризуни до ультразвуку за кілька днів перебування по сусідству з його джерелом.


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

    Завантажити це відео [.mp4, 23,8 Мб]

    Відеозапис поведінки мишей при повторному включенні приладу "Град А-550УЗ" через кілька днів перебування під впливом відлякувач

    Миша при поновленні роботи приладу не тільки відразу ж кинула є зерна, а й, проявивши чудеса кмітливості, здогадалася пролізти під картонною перегородкою, щоб повернутися в ліву половину акваріума, де вплив приладу на нервову систему гризунів не таке сильне.


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

    Завантажити це відео [.mp4, 1,87 Мб]

    Фрагмент відеозапису поведінки мишей під впливом приладу "Град А-550УЗ" протягом декількох днів

    Живучи по сусідству з включеним приладом, миші постійно пам'ятали про баночку з кормом і іноді пробували підібратися до неї, але тут же йшли назад за картонну перегородку. Викликаний у них відлякувачем стрес виявлявся сильнішим почуття голоду.

    Підсумок тестування приладу:

    Перевірка роботи пристрою на піддослідних мишах показала, що гризуни не здатні адаптуватися до відлякувач, а ефективність його дії не зменшується з часом. Миші ставали все більш голодними, але навіть через кілька днів не змогли добути зерен з годівниці, так як поруч з нею працював "Град А-550УЗ". Крім того, після виключення відлякувача на досить тривалий час і його повторного включення у мишей спостерігалася така ж реакція, як і при першому включенні пристрою. Миша тут же забула про зерна і кинулася рятуватися від створюваного приладом шуму, що ще раз доводить відсутність у гризунів звикання до відлякувач.

    ЦІКАВІ МОМЕНТИ З ЖИТТЯ МИШЕЙ ПОРУЧ ІЗ відлякувач:

    В ході дослідів миші проробляли неймовірні речі. В одну з ночей, коли прилад не працював, вони носили до нього шматки паперу, щоб закопати джерело шуму.

    В одну з ночей, коли прилад не працював, вони носили до нього шматки паперу, щоб закопати джерело шуму

    Не менше здивування викликало те, що миші здогадалися перерізати зубами кабель живлення відлякувач, тому для продовження досвіду він був поміщений в металеву трубку.

    Не менше здивування викликало те, що миші здогадалися перерізати зубами кабель живлення відлякувач, тому для продовження досвіду він був поміщений в металеву трубку

    Миші виявилися не менш кмітливими, ніж щури, які вже неодноразово доводили своє вміння знаходити виходи зі складних ситуацій. Кмітливість гризунів прискорив той факт, що відлякувач став серйозною загрозою їх існуванню. Миші здогадалися, що саме він є винуватцем їхніх бід і спробували всіма доступними способами позбутися від ненависного шуму.

    1. Можливість автономної роботи в тих місцях, де недоступна електромережу. "Град А-550УЗ" може працювати. як від мережі 220 В через адаптер, так і від автономних джерел живлення:
      • від звичайних або акумуляторних батарей типу "ААА" (автоматично включається економний режим зниженої потужності);
      • від автомобільного акумулятора або іншого джерела постійної напруги 10-30 В (на максимальній потужності);
      Така "всеїдність" відлякувач надає широкі можливості щодо його використання:
      • в квартирі або заміському будинку під час тривалої відсутності - робота приладу від батарей дозволяє відключити електрику в цілях безпеки.
      • на дачній ділянці, в саду, на дитячому майданчику, в зоні постійного відпочинку - загалом, скрізь, де немає електрики, але Ви хотіли б звільнити територію від гризунів.
      • в приміщеннях, де підключати 220 В просто небезпечно, - сирі підвали, погреби тощо.
      • під землею - для очищення території від кротів та інших шкідників, що живуть під землею.

      Відлякувач гризунів Град А-550УЗ з відкритим батарейним відсіком
      Відлякувач гризунів "Град А-550УЗ" з відкритим батарейним відсіком

    2. Міцний корпус з посиленого пластику надійно захищає електронну "начинку". Виробник передбачив, що відлякувач буде використовуватися в різних умовах експлуатації і забезпечив його ударостійким корпусом, який гарантує збереження приладу та електронних компонентів протягом не менше 5 років.
    3. Чи не боїться екстремально низьких і високих температур. На відміну від подібних приладів, виготовлених в Китаї, "Град А-550УЗ" розрахований на суворі умови нашої країни. Пристрій надійно працює як в спеку, так і в мороз, в діапазоні температур -40 ... + 50 градусів, витримує вологість до 98%.
    4. Гарантована якість, ефективність і надійність роботи. Відлякувач проводиться в Росії фірмою "Айфо-Технолоджі" і відрізняється високою якістю компонентів і надійністю у використанні. Це реально працюючий пристрій, яке прослужить Вам року, на відміну від китайських "виробів", які постійно ламаються і через одну йдуть з браком.

    Серед переваг відлякувач Град А-550УЗ можна відзначити також компактні розміри, дуже тонкий і міцний корпус (вид збоку)
    Серед переваг відлякувач "Град А-550УЗ" можна відзначити також компактні розміри, дуже тонкий і міцний корпус (вид збоку)

    Завдяки своїй ергономічності і практичності відлякувач дуже зручний у використанні

    "Град А-550УЗ" відмінно пристосований для використання в житлових і офісних приміщеннях, а також на промислових і торгових площах. Для того щоб захистити територію або вигнати з неї гризунів і кротів, потрібно всього лише підібрати відповідне місце на невеликому підвищенні від статі, поставити відлякувач і підключити його до електромережі. Усе! Більше нічого не треба! Ніяких складних регулювань і ніякого додаткового обслуговування.

    Де можна використовувати "Град А-550УЗ"?

    • У приміщеннях для захисту від гризунів і кротів: будинки, в погребі, на дачі, в підвалі, на невеликих складах, в закладах громадського харчування (ресторан, кафе, їдальня) і т.п. Крім того, "Град А-550УЗ" прекрасно підійде для охорони тунелів, підземних комунікацій, ангарів, ліфтових шахт і інших споруд.
    • В саду або городі для захисту від кротів: загорніть відлякувач в поліетиленову плівку, переведіть в автономний режим і помістіть його в Кротова нору, не надто глибоко (близько 10 см), випромінювачем всередину нори. Як показує практика, при правильній установці випромінювання приладу відлякує кротів більш ніж на 200 м.
    • На вулиці для захисту від гризунів території біля будинку, дитячого майданчика тощо Загорніть відлякувач в поліетиленову плівку, переведіть в автономний режим і залиште в тому місці, де Ви хочете позбутися від присутності гризунів.

    Ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів Град А-550УЗ відрізняється ергономічністю, компактністю і зручністю у використанні
    Ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів "Град А-550УЗ" відрізняється ергономічністю, компактністю і зручністю у використанні

    Як правильно вибрати місце для установки приладу?

    Щоб досягти максимального ефекту від дії відлякувача, його необхідно розмістити на невеликій висоті - приблизно в 60-70 сантиметрах від підлоги. Для установки приладу на стіну на корпусі передбачені відповідні кріплення. Крім того, рекомендується періодично міняти місце розташування пристрою: так навіть самі "тямущі" шкідники (щури і миші) не зможуть адаптуватися до його випромінювання.

    Пам'ятайте, що ультразвукові хвилі не можуть долати перешкоди і проникати крізь стіни і перегородки. З огляду на цю особливість, потрібно встановлювати прилад так, щоб ніщо не заважало його роботі.

    Відлякувач можна встановлювати відкрито, благо він має цілком привабливим, непомітним дизайном, тобто ні в якому разі не зіпсує вигляд приміщення.

    При установці приладу також враховуйте, що ультразвукові хвилі мають властивість відбиватися від твердих поверхонь і "згасати" при контакті з м'якими. Відповідно, в кімнаті з великою кількістю килимів і м'яких меблів він буде працювати менш ефективно, ніж в приміщенні з "голими" стінами.

    Висока якість виготовлення і надійність відлякувач "Град А-550УЗ" гарантовані російським виробником

    Виробником і творцем "Град А-550УЗ" є російська інноваційна компанія i4Technology. На підприємстві впроваджена унікальна багаторівнева система управління якістю, використовуються сучасні наукомісткі технології, а також першокласна елементна база від передових японських, європейських і американських виробників (без дешевих китайських комплектуючих!). Все це обумовлює високий рівень якості, надійності і довговічності приладів і пристроїв, що випускаються i4TechnologyT. В тому числі, відлякувач гризунів і кротів "Град А-550УЗ".

    Технічні характеристики:

    • максимальна площа дії - 550 м2;
    • максимальний звуковий тиск - не більше 110 дБ (в радіусі 1 метр);
    • тип генеруючих коливань - ультразвуковий діапазон;
    • напрямок випромінювання - круговий, 360 °;
    • працює в діапазоні частот від 20 до 40 кГц;
    • харчування:
      • електромережу 220 В через адаптер;
      • зовнішнє джерело живлення напругою 10-30 В (можна використовувати акумулятор авто);
      • батареї або акумулятори типу "ААА" 3 шт .;
    • максимально споживаний струм:
      • від адаптера 220 В і зовнішнього джерела - не більше 13 мА;
      • від батарейок або акумуляторів - не більше 10 мА;
    • експлуатаційні характеристики:
      • робоча температура - в діапазоні від -40 до +50 ° С;
      • допустима вологість повітря - до 98% (при +25 ° С);
    • габаритні розміри - 10,9х6,5х2,5 см;
    • вага - 120 грам;
    • термін служби - понад 5 років.

    Комплект поставки:

    • ультразвуковий відлякувач гризунів і кротів "Град А-550УЗ";
    • адаптер харчування для підключення до електромережі 220 В;
    • гарантійний талон;
    • паспорт якості;
    • Інструкція з експлуатації;
    • упаковка.

    Увага! Прилад сертифікований!

    Інструкція користувача

Як правильно вибрати місце для установки приладу?
Як працює прилад?
Де можна використовувати "Град А-550УЗ"?

Новости