Купити потужний відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250" для всіх порід і розмірів

  1. Основні причини купити звуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250":
  2. Напад собак більше не страшно, якщо у вас є "SITITEK ГРІМ-250"!
  3. Не купуйте підробки, стежте за особливими відмітними знаками оригінального приладу!
  4. Переваги відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250":
  5. Що з себе являє відлякувач "SITITEK ГРІМ-250"?
  6. Користуватися відлякувачем дуже просто!
  7. Прилад оснащений вбудованим акумулятором, батарейки не потрібні!
  8. Корисні рекомендації по використанню ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250"
Хіти продажів новинки

В наявності 01.07.2019

100% ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ У 2 ТИЖНІ!

Доставка по Петербургу

Вартість доставки

250 руб.

найближча доставка

ЗАВТРА, 02.07.2019
з 10 до 19 годин Самовивезення в Петербурзі вул. Ліговський проспект, д. 50
схема проїзду

Графік роботи

пн-пт: 9:00 - 20:00
сб-нд: 11:00 - 17:00

Основні причини купити звуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250":

  • 2 УЗ випромінювача (звуковий тиск 2х125 дБ!);
  • собаки чують прилад на відстані до 20 метрів;
  • яскравий світлодіод може блимати або горіти постійно;
  • окремий охоронний режим з гучною сиреною;
  • вбудований акумулятор з підзарядкою від електромережі.

Ультразвуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250" оснащений двома динаміками, які випромінюють потужний ультразвук, на частоті, особливо неприємною для собак, але абсолютно не чутною для людини. Вам достатньо буде направити прилад на нападаючу собаку і натиснути на кнопку. Відлякувач дуже компактний, і його можна без труднощів носити в сумочці або в кишені. Харчування здійснюється від вбудованого акумулятора, а міцний корпус надійно захищає від легких пошкодження і падінь. Крім стандартної функції відлякування, прилад оснащений потужним ліхтариком, сиреною для захисту від грабіжників, і шнуром для захисту багажу, який запускає гучну сирену, при спробі роз'єднати шнур.


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .

Огляд ультразвукового відлякувача собак "SITITEK ГРІМ-250". Демонстрація його роботи

Напад собак більше не страшно, якщо у вас є "SITITEK ГРІМ-250"!

Ультразвуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250" обладнаний двома потужними динаміками, кожен з яких здатний створити ультразвукове тиск в 125 децибел. Це нищівний удар по слуху собаки, і жодна особина (якщо її спеціально не тренувалися) не зможе протистояти впливу відлякувач.

Слід зазначити, що особистий захист - це не єдина область застосування ультразвукового відлякувача. Його можна використовувати для:

  • захисту Вашого домашньої тварини від чужих або бродячих собак;
  • зміни поведінки тварин, скажімо, ВІДУЧУВАННЯ від шкідливих звичок (це досить жорстке, а тому дієве покарання, однак застосовуючи його, Ви не ризикуєте завдати тварині фізичну шкоду);
  • охорони речей, наприклад, багажу на вокзалах і в аеропортах - для цього прилад обладнаний спеціальним режимом;
  • психологічного тиску на вуличних грабіжників, для чого апарат забезпечений потужною сиреною;
  • підсвічування в режимі ліхтарика.

Не купуйте підробки, стежте за особливими відмітними знаками оригінального приладу!

Як тільки відлякувач "SITITEK ГРІМ-250" почав завойовувати ринок, почали з'являтися підробки. Чим сильніше був успіх приладу, тим більше з'являлося підробок, які не тільки псували продажу, а й створювали у покупців негативне враження про самому приладі, через свою низьку якість. Щоб ви не стали жертвою подібної фальшивки, ми радимо звернути увагу на явні ознаки фальшивки, які легко виявити при покупці.

Як відрізнити підробку від оригіналу:

  1. Цей прилад використовує при роботі тільки надвисокі частоти, які не чутні людині. Якщо при натисканні на кнопку ви чуєте шум - значить у вас в руках підробка.
  2. В оригіналі використовуються два високоякісних випромінювача на еластичному підвісі загальною потужністю 250 дБ!
  3. Оригінальний прилад має на корпусі логотип виробника і назву моделі.

Оригінальний прилад має на корпусі логотип виробника і назву моделі

цей прилад в обов'язковому порядку комплектується упаковкою і інструкцією російською мовою.

цей прилад в обов'язковому порядку комплектується упаковкою і інструкцією російською мовою

Упаковка відлякувач має штрих-код з нанесеним на ньому кодом виробника. Крім вищевказаного, є останній і самий простою спосіб визначити підробку: вкрай низька ціна. Відлякувач "SITITEK ГРІМ-250" виготовляється з якісних матеріалів, з використанням дорогого устаткування і останніх досягнень науки і техніки. Якщо ви бачите відлякувач за сміховинною ціною, то це, швидше за все, просто підробка, яка не зможе відлякати навіть таксу, не кажучи вже про велику собаку.

Будьте уважні!

Ми є офіційними партнерами дистриб'ютора відлякувачів собак "ГРІМ" на території РФ!

Сертифікат ексклюзивного дилера на ультразвуковий відлякувач собак SITITEK ГРІМ-250
Сертифікат ексклюзивного дилера на ультразвуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250"

Переваги відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250":

  • Відлякування собак на відстані до 20 метрів, завдяки двом надпотужним динаміків і дифузорам.
  • Посилення отпугивающего ефекту мерехтінням світлодіодів.
  • Режим протидії крадіжці буде вкрай корисний якщо ви не довіряєте співробітникам, або відправляєтеся в подорож. Пропустіть спеціальний кабель через ручки валізи, і якщо хтось спробує його відкрити - ви почуєте гучний звук сирени. Фактично, у вас є можливість поставити на сигналізацію свій багаж!
  • Відлякувач безпечний як для об'єктів відлякування так і для вас самих. Пристрій не має шкідливого впливу на собак, лише відлякуючи їх. Для людей же ультразвук взагалі не чути, що дозволяє використовувати прилад завжди і всюди, не боячись когось налякати.
  • Практичність і простота використання. Пристрій працює від вбудованого літієвого акумулятора, який можна заряджати від мережі 220 В. Таким чином, Вам не потрібно турбуватися про заміну батарейок! Управління приладом зводиться до вибору режиму і натискання однієї кнопки. Решта відлякувач зробить за Вас!

Перемикач режимів роботи ультразвукового відлякувача SITITEK ГРІМ-250
Перемикач режимів роботи ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250"

Що з себе являє відлякувач "SITITEK ГРІМ-250"?

Відлякувач виконаний на увазі квадратної коробочки, в міцному пластиковому корпусі. Корпус захищає електронну начинку пристрою від легких ударів і падінь. Усередині відлякувач розташовуються: літієвий акумулятор, генератор ультразвуку, електронна схема і два потужних ультразвукових динаміка. В "головний" частини відлякувач знаходиться світлодіод і отвори для дифузорів. Іменний цією частиною потрібно направляти прилад на агресивно налаштоване по відношенню до Вас тварина. На задньому торці розташовується "вушко", в яке протягується ручної ремінець (йде в комплекті).


На корпусі розташована головна кнопка, якої вибираються режими роботи відлякувача. Вона дуже зручна, оскільки її можна натискати і утримувати однією рукою без будь-яких зусиль. Щоб уникнути випадкових, ненавмисних натиснень вона злегка "втоплена" в корпус. В цілому, пристрій володіє чудовою ергономікою, тому надзвичайно зручно у використанні.

Користуватися відлякувачем дуже просто!

Пристрій в режимі відлякування забезпечує силу звукового тиску 125 дБ на кожен з двох випромінювачів. У поєднанні зі світловими спалахами це гнітюче діє на собак на дистанції до 20 м, змушуючи їх відступити. Щоб активувати режим відлякування, поставте перемикач на відповідну мітку і направте прилад динаміками в сторону тварини. Натисніть на кнопку "Fire" і трохи поводите пристроєм з боку в бік з тим, щоб визначити найефективніший сектор впливу. Собака повинна злякатися, повернути назад і тікати, якщо потрібно повторіть включення відлякувач кілька разів з інтервалом 2-3 секунди. Ультразвук не наносить шкоди психіці і здоров'ю собаки.


Кнопки для включення ліхтарика і сирени (ультразвуковий відлякувач SITITEK ГРІМ-250)
Кнопки для включення ліхтарика і сирени (ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250")

Прилад оснащений вбудованим акумулятором, батарейки не потрібні!

Відлякувач оснащений вбудованим акумулятором, а також індикатором заряду. Перед першим використанням вам потрібно буде заражати акумулятор від ситі 220 В за допомогою адаптера протягом семи годин. Згодом для цього буде достатньо лише 4-5 годин зарядки. Лампочка на корпусі пристрою показує заряд акумулятора. Якщо вона яскрава, значить пристрій повністю заряджено, а якщо вона почала тьмяніти - то скоро знадобиться зарядка.

Корисні рекомендації по використанню ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250"

  • Відлякувач найбільш ефективно діє проти злісних, агресивних собак, що знаходяться в збудженому стані. Якщо собака хвора, глуха або професійно натренована, то прилад може бути марний.
  • Чи не потрібно тримати пристрій на близькій відстані поруч з вухами людини, так як це може призвести до головного болю, "дзвону" в вухах і тимчасового зниження слуху.
  • Не перевіряйте прилад на своїх домашніх тварин, для них це дуже неприємно, тому викличе негативне ставлення до господаря (собака "образиться" на Вас).
  • Чи не карайте свого вихованця без потреби!
  • Чи не закривайте ультразвуковий випромінювач рукою або одягом.
  • Не змінюйте конструкцію приладу!
  • Бережіть відлякувач від вологи і не кидайте на підлогу.
  • Ніколи не використовуйте пристрій проти мирно лежить або байдуже бродить собаки, це може викликати неадекватну реакцію.
  • Не використовуйте відлякувач проти собак в закритих приміщеннях (кабінах ліфтів, коморах), тому що це може викликати неадекватну реакцію.

Технічні характеристики:

Матеріал корпусу посилений пластик Дальність відлякування до 20 м Частота ультразвуку 25 кГц Звуковий тиск (на відстані 1 метра) 2 по 125 дБ Режими роботи

  • відлякування тварин
  • ліхтар
  • тривожна сирена
  • захист речей від крадіжки

Джерело живлення вбудований літієвий акумулятор 7,4 В ємністю 250 мА Час зарядки акумулятора 4-5 год Габаритні розміри 75х55х21 мм

У комплект поставки ультразвукового відлякувача SITITEK ГРІМ-250М входить все необхідне для його тривалої експлуатації (натисніть на картинку для збільшення)
У комплект поставки ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250М" входить все необхідне для його тривалої експлуатації (натисніть на картинку для збільшення)

Комплект поставки:

  • відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250";
  • ремінець на руку;
  • кабель проти крадіжки;
  • інструкція;
  • упаковка.

Завантажити інструкцію з експлуатації .doc [194 Кб]

Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії Sititek в Росії і СНД
Сертифікат дилера на продаж і обслуговування продукції компанії "Sititek" в Росії і СНД

Відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250"

В наявності 01.07.2019

100% ГАРАНТІЯ ПОВЕРНЕННЯ ГРОШЕЙ У 2 ТИЖНІ!

Доставка по Петербургу

Вартість доставки

250 руб.

найближча доставка

ЗАВТРА, 02.07.2019
з 10 до 19 годин Самовивезення в Петербурзі вул. Ліговський проспект, д. 50
схема проїзду

Графік роботи

пн-пт: 9:00 - 20:00
сб-нд: 11:00 - 17:00

У Вас залишилися питання або Ви хочете замовити товар? Просто зателефонуйте нам!

+7 (812) 244-94-74

графік прийому дзвінків по робочих днях з 9-00 до 20-00, сб-нд з 11-00 до 17-00


Рейтинг SPB812.COM на Я ндекс.Маркете в період з 2010 по 2014 рік

Читайте відгуки з Я ндекс.Маркета про магазин SPB812.com - нам можна довіряти!

З Авіно Андрій

з Санкт-Петербурга, 7 липня

Переваги: швидка доставка, хороший сервіс

Недоліки: немає

Коментар: Замовляв робот-пилосос, доставили на наступний день в позначене мною час. Службою доставки задоволений, товар без пошкоджень.

з Санкт-Петербурга, 7 липня

Переваги: Швидко, якісно

Недоліки: Немає

Коментар: Замовив подрібнювач bone crusher 900 deluxe, через 15 хвилин зателефонував менеджер та сказав що замовлення прийняте, уточнив бажаний час доставки. На наступний день я зателефонував менеджеру з питанням "коли очікувати кур'єра?" Менеджер відповів, що через годину доставлять. І дійсно, через годину в домофон подзвонив кур'єр. Швидко і просто.)))

з Санкт-Петербурга, 4 липня

Переваги: Швидко і доступно, розташування

Недоліки: Немає

Коментар: Отримала замовлення в день розміщення. Менеджер отзвонился через 10 хвилин після замовлення. Всі чемно, забирала самовивозом, сподобалося розташування: прямо за Галереєю. Дуже колоритне місце в позитивному сенсі цього слова)

з Санкт-Петербурга, 3 липня

Переваги: Замовила товар пізно ввечері, а на наступний день мені вже привезли його в зручний для мене час.

Недоліки: немає

Коментар: Молодці, так тримати!

з Санкт-Петербурга, 2 липня

Переваги: Дуже хороший інтернет-магазин.

Недоліки: Немає

Коментар: Купила Автогодівни для собак, прііехав додому, зрозуміла що вона не підходить для мого виду корму, т до годівниця призначена для округлого виду корму. Растролілась, але вирішила зателефонувати в магазин, спробувати обміняти на іншу годівницю. Була приємно здивована, хлопці одразу погодилися обміняти товар. Приїхала до них в пункт видачі, відразу ж обміняли, повернули гроші, т до інша годівниця коштувала дешевше. Спасибі вам велике за роботу, тепер моя собачка завжди вчасно нагодована)

На наступний день я зателефонував менеджеру з питанням "коли очікувати кур'єра?

Новости