Купити ультразвуковий відлякувач собак SITITEK Грім-250M, Оригінал

  1. Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" гарантовано захистить Вас від "міських хижаків"!
  2. Увага! Остерігайтеся підробок!
  3. Переваги відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М":
  4. Що з себе являє відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М"?
  5. Користуватися відлякувачем дуже просто!
  6. Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М": подвійний вплив на агресора
  7. Вбудований ліхтарик виручить Вас на неосвітленій вулиці
  8. "SITITEK ГРІМ-250М" здатний відлякувати не тільки собак, але і агресивних людей
  9. Відлякувач забезпечує безпеку особистих речей
  10. Прилад оснащений вбудованим акумулятором, батарейки не потрібні!
  11. Пристрій не заподіює шкоди здоров'ю!
  12. Корисні рекомендації по використанню ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250М"
  • подвійна потужність завдяки двом УЗ випромінювачам;
  • дальність ефективної дії досягає 20 метрів;
  • альтернативний режим роботи: охоронна сигналізації;
  • вбудований світлодіод з миготливим / постійним світлом;
  • автономне живлення від вбудованого акумулятора.
  • Старша модель в лінійці "Грім", яка в 2 рази ефективніше свого попередника, тому що має відразу два потужних випромінювача. На додаток до ультразвуку виробляє відлякування світловими спалахами за рахунок вбудованого над'яскравих світлодіода (0,5 Вт). "SITITEK ГРІМ-250М" є багатофункціональним пристроєм: оснащений гучного сиреною для відлякування вуличних грабіжників, режимом охорони речей і ліхтариком. Має компактні розміри, легко поміщається в кишеню, сумочку або зручно носиться на ремінці.


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .


    Відеоогляд і тестування в реальних умовах ультразвукового відлякувача собак "SITITEK ГРІМ-250М"
    Завантажити це відео [.mp4, 12,4 Мб]

    Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" гарантовано захистить Вас від "міських хижаків"!

    Ультразвуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М" - надзвичайно дієве рішення для захисту від чотириногих "розбійників". Прилад не приносить шкоди собакам і абсолютно безпечний для людей, при цьому діє досить ефективно: гарантовано відлякує навіть найхоробріших і агресивно налаштованих тварин.

    Відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М" може бути використаний для самозахисту, захисту дітей, а також тих, що оточують від нападу як окремих особин, так і цілих зграй здичавілих псів. Головна перевага приладу полягає в тому, що він обладнаний надпотужними дифузорами, що створюють ультразвукове тиск по 125 дБ кожен. Випромінювані частоти підібрані для відлякування всіх видів собак і кішок.

    Слід зазначити, що особистий захист - це не єдина область застосування ультразвукового відлякувача. Його можна використовувати для:

    • захисту Вашого домашньої тварини від чужих або бродячих собак;
    • зміни поведінки тварин, скажімо, ВІДУЧУВАННЯ від шкідливих звичок (це досить жорстке, а тому дієве покарання, однак застосовуючи його, Ви не ризикуєте завдати тварині фізичну шкоду);
    • охорони речей, наприклад, багажу на вокзалах і в аеропортах - для цього прилад обладнаний спеціальним режимом;
    • психологічного тиску на вуличних грабіжників, для чого апарат забезпечений потужною сиреною;
    • підсвічування в режимі ліхтарика.

    Увага! Остерігайтеся підробок!

    У зв'язку з популярністю даного товару останнім часом на ринку з'явилося безліч підробок відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М". У порівнянні з оригіналом, підробки мають низькоякісні генератор ультразвуку і дифузор, і, як наслідок, набагато меншу дальність дії і виразний шум під час роботи. Крім того, при виробництві підробок використовуються більш дешеві матеріали і комплектуючі, тому надійність і довговічність такої продукції вкрай сумнівні.

    Як відрізнити підробку від оригіналу:

    1. Оригінальний відлякувач працює на УЗ-генераторі частотою 25 кГц, що вище межі чутності людини. Якщо при роботі приладу виразно чутні якісь сторонні звуки - це явна підробка.
    2. В оригіналі використовуються два високоякісних випромінювача на еластичному підвісі загальною потужністю 250 дБ!
    3. На корпус оригінального відлякувач завдано фірмовий логотип і назва моделі.

    Так виглядає логотип і найменування моделі на корпусі оригінального відлякувач собак SITITEK ГРІМ-250М
    Так виглядає логотип і найменування моделі на корпусі оригінального відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М"

    У комплекті з пристроєм йде російська інструкція

    з найменуванням заводу-виготовлювача. Поставляється в оригінальній упаковці російською мовою.

    Так виглядає лицьова сторона оригінальної упаковки ультразвукового відлякувача собак SITITEK ГРІМ-250М
    Так виглядає лицьова сторона оригінальної упаковки ультразвукового відлякувача собак "SITITEK ГРІМ-250М"

    Упаковка відлякувач має штрих-код

    з нанесеним на ньому кодом виробника. Як правило, підробка має невиправдано низьку ціну. Відлякувач собак зібраний з якісних комплектуючих кращих світових виробників. У виробництві були використані новітні розробки світової промисловості і дотримані всі норми за якістю виготовлення продукту. Вартість оригінальної продукції "ГРІМ" НЕ МОЖЕ бути значно нижче рекомендованих виробником цін. Якщо вартість відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" значно відрізняється від рекомендованих цін виробника, швидше за все цей товар підробка.

    Будьте уважні!

    Сертифікат ексклюзивного дилера на відлякувач собак SITITEK ГРІМ-250M
    Сертифікат ексклюзивного дилера на відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250M"

    Ми є офіційними партнерами дистриб'ютора відлякувачів собак "ГРІМ" на території РФ!

    Переваги відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М":

    • Забезпечує відлякує ефект на відстані до 20 м! Сила випромінювання двох надпотужних дифузорів, якими обладнаний прилад, як мінімум, в 2 рази вище, ніж у попередньої моделі лінійки "Грім", та й у більшості інших відлякувачів. Звуковий тиск становить 125 дБ на кожен з двох динаміків і здатне спонукати до втечі найлютішого і сміливого чотириногого агресора.
    • Яскравий світлодіод потужністю 0,5 У підсилює ефект відлякування. Цей же світлодіод при роботі в відповідному режимі дозволяє використовувати відлякувач в якості своєрідного міні-ліхтарика.
    • Гучний тривожна сирена. Прилад забезпечує захист не тільки від чотириногих недругів, а й вуличних хуліганів. Якщо Ви побачите, що якийсь чоловік налаштований до Вас явно агресивно, досить перевести прилад в режим сирени, яка охолодить його запал і приверне до складної ситуації увагу оточуючих.
    • Антікражних режим для охорони речей. Перебуваючи на вокзалі або маючи нічну роботу, можна зіткнутися з крадіжками особистих речей. Для їх охорони служить спеціальний кабель, яким комплектується "SITITEK ГРІМ-250М". Пропустивши його, наприклад, крізь ручку валізи і підключивши до роз'єму приладу, Ви фактично поставите об'єкт "на сигналізацію".
    • Безпека. Пристрій не завдає абсолютно ніякої шкоди тваринам, а тільки відганяє їх особливими ультразвуковими сигналами, укупі зі світловими спалахами. Також він не представляє ніякої небезпеки для людей (так як людське вухо не здатне сприймати ультразвук), тому Ви можете спокійно користуватися ним і не відчувати при цьому ні найменшого дискомфорту.
    • Практичність і простота використання. Пристрій працює від вбудованого літієвого акумулятора, який можна заряджати від мережі 220 В. Таким чином, Вам не потрібно турбуватися про заміну батарейок! Управління приладом зводиться до вибору режиму і натискання однієї кнопки. Решта відлякувач зробить за Вас!

    Шнурок, яким комплектується ультразвуковий відлякувач SITITEK ГРІМ-250М, забезпечує зручну переноску (натисніть на картинку для збільшення)
    Шнурок, яким комплектується ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М", забезпечує зручну переноску (натисніть на картинку для збільшення)

    Що з себе являє відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М"?

    Даний прилад виконаний у вигляді невеликої коробочки з ребристими боками, тому зручно "лежить" в долоні і не вислизає. Його корпус виготовлений з досить міцного пластику - спокійно витримує розумні фізичні навантаження (наприклад, несильні удари або падіння з невеликої висоти). Усередині відлякувач розташовуються: літієвий акумулятор, генератор ультразвуку, електронна схема і два потужних ультразвукових динаміка. В "головний" частини відлякувач знаходиться світлодіод і отвори для дифузорів. Іменний цією частиною потрібно направляти прилад на агресивно налаштоване по відношенню до Вас тварина. На задньому торці розташовується "вушко", в яке протягується ручної ремінець (йде в комплекті).

    На корпусі розташована головна кнопка, якої вибираються режими роботи відлякувача. Вона дуже зручна, оскільки її можна натискати і утримувати однією рукою без будь-яких зусиль. Щоб уникнути випадкових, ненавмисних натиснень вона злегка "втоплена" в корпус. В цілому, пристрій володіє чудовою ергономікою, тому надзвичайно зручно у використанні.

    Користуватися відлякувачем дуже просто!

    Пристрій в режимі відлякування забезпечує силу звукового тиску 125 дБ на кожен з двох випромінювачів. У поєднанні зі світловими спалахами це гнітюче діє на собак на дистанції до 20 м, змушуючи їх відступити. Щоб активувати режим відлякування, поставте перемикач на відповідну мітку і направте прилад динаміками в сторону тварини. Натисніть на кнопку "Fire" і трохи поводите пристроєм з боку в бік з тим, щоб визначити найефективніший сектор впливу. Собака повинна злякатися, повернути назад і тікати, якщо потрібно повторіть включення відлякувач кілька разів з інтервалом 2-3 секунди. Ультразвук не наносить шкоди психіці і здоров'ю собаки.

    Увага! Незважаючи на всю ефективність цього відлякувач собак, фахівці сайту www.sobakam.net рекомендують не бути занадто самовпевненими, так як прилад не може відлякувати собак без слуху або зі слабким слухом.

    Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М": подвійний вплив на агресора

    Відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" відрізняється від аналогів тим, що використовує відразу дві технології відлякування: світло і ультразвук. Це забезпечує йому максимальну ефективність: навіть самий хоробрий пес не встоїть перед таким напором!

    1. Ультразвукове вплив - здійснюється за рахунок вбудованого ультразвукового генератора і двох динаміків (потужність - 2 х 125 дБ, максимальна дальність дії - до 20 м). Собаки мають виключно тонким слухом, а тому чутливі до ультразвуку. Для них включений відлякувач - те ж саме, що для людини рев турбін реактивного літака: не смертельно, але дуже неприємно! До того ж, бачачи, звідки виходить небезпека, будь-яка тварина (не тільки собака) поспішить ретируватися - якнайдалі відійти від джерела загрози.

    2. Яскраві спалахи світла - їх джерелом є над'яскравих світлодіодів, розташований в "головний" частини приладу. Спалахи самі по собі забезпечують досить потужне відлякують вплив на тварин, а в поєднанні з ультразвуком - стають нестерпними навіть для самих агресивно налаштованих чотириногих "розбійників".

    Вбудований ліхтарик виручить Вас на неосвітленій вулиці

    За допомогою даного приладу Ви можете не тільки відлякувати бродячих собак, а й підсвічувати собі дорогу на темній вулиці. Для того щоб перевести відлякувач в режим ліхтаря, досить зрушити перемикач. Світлодіод потужністю полватта буде горіти рівним світлом, якого виявиться цілком достатньо для освітлення дороги під ногами, сходинок, сходового майданчика, замкової щілини та ін.

    "SITITEK ГРІМ-250М" здатний відлякувати не тільки собак, але і агресивних людей

    У режимі захисту від грабіжників пристрій видає гучний тривожний звук, що привертає увагу оточуючих до форс-мажорній ситуації. Цього часто достатньо, щоб надати на хулігана або кримінальну особистість протверезне вплив і відвернути від агресивних планів.

    Ультразвуковий відлякувач SITITEK ГРІМ-250М є не лише потужним, але і багатофункціональним пристроєм
    Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М" є не лише потужним, але і багатофункціональним пристроєм

    Відлякувач забезпечує безпеку особистих речей

    На вокзалі, в аеропорту та інших громадських місцях "SITITEK ГРІМ-250М" може стати ефективним захисником вашого багажу і особистих речей. Він комплектується довгим "тривожним" кабелем, призначеним для забезпечення безпеки цінних предметів. Щоб взяти під охорону, наприклад сумку, проведіть його через ручку і до гнізда для зарядного пристрою на корпусі відлякувач. Повинен прозвучати короткий виразний сигнал, що означає, що об'єкт "поставлений на сигналізацію". При спробі його вкрасти, кабель вискочить із гнізда і ланцюг розімкнеться, що активує тривожну сирену. Вимкнути її можна тільки маючи доступ до самого відлякувач - для цього необхідно поставити перемикач в положення "Виключено".

    Використання Протикрадіжні кабелю дозволяє ставити різні об'єкти "на сигналізацію"

    Прилад оснащений вбудованим акумулятором, батарейки не потрібні!

    На відміну від багатьох моделей відлякувачів, "SITITEK ГРІМ-250М" обладнаний літієвим акумулятором ємністю 250 мА, який заряджається від мережі 220 В через адаптер. Це дуже зручно, тому що Вам не доведеться піклуватися про покупку і заміні батарейок. Для першого використання акумулятор необхідно заряджати близько 7 годин, а згодом на повне відновлення його ємності буде вистачати 4-5 годин. Щоб переконатися, що акумулятор заряджений, включіть прилад в режимі ліхтаря, якщо світлодіод яскраво спалахне, значить все в порядку. Тьмяне світіння говорить про те, що акумулятор розряджений і робота в режимі ультразвукового відлякувача буде малоефективна. В цьому випадку слід підзарядити пристрій.

    Включивши вбудований ліхтарик, можна оцінити рівень заряду акумулятора відлякувач SITITEK ГРІМ-250М
    Включивши вбудований ліхтарик, можна оцінити рівень заряду акумулятора відлякувач "SITITEK ГРІМ-250М"

    Пристрій не заподіює шкоди здоров'ю!

    Застосування ультразвукового відлякувача не представляє ніякої небезпеки для об'єкта впливу - не шкодить його здоров'ю, не пошкоджує органи, чи не порушує процеси життєдіяльності. Абсолютна безпека підтверджена як медико-біологічними випробуваннями, так і реальною практикою використання приладу.

    Корисні рекомендації по використанню ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250М"

    • Відлякувач найбільш ефективно діє проти злісних, агресивних собак, що знаходяться в збудженому стані. Якщо собака хвора, глуха або професійно натренована, то прилад може бути марний.
    • Чи не потрібно тримати пристрій на близькій відстані поруч з вухами людини, так як це може призвести до головного болю, "дзвону" в вухах і тимчасового зниження слуху.
    • Не перевіряйте прилад на своїх домашніх тварин, для них це дуже неприємно, тому викличе негативне ставлення до господаря (собака "образиться" на Вас).
    • Чи не карайте свого вихованця без потреби!
    • Чи не закривайте ультразвуковий випромінювач рукою або одягом.
    • Не змінюйте конструкцію приладу!
    • Бережіть відлякувач від вологи і не кидайте на підлогу.
    • Ніколи не використовуйте пристрій проти мирно лежить або байдуже бродить собаки, це може викликати неадекватну реакцію.
    • Не використовуйте відлякувач проти собак в закритих приміщеннях (кабінах ліфтів, коморах), тому що це може викликати неадекватну реакцію.

    Комплект поставки ультразвукового відлякувача SITITEK ГРІМ-250М (натисніть на картинку для збільшення)
    Комплект поставки ультразвукового відлякувача "SITITEK ГРІМ-250М" (натисніть на картинку для збільшення)

    Технічні характеристики:

    Матеріал корпусу посилений пластик Дальність відлякування до 20 м Частота ультразвуку 25 кГц Звуковий тиск (на відстані 1 метра) 2 по 125 дБ Режими роботи

    • відлякування тварин
    • ліхтар
    • тривожна сирена
    • захист речей від крадіжки

    Джерело живлення вбудований літієвий акумулятор 7,4 В ємністю 250 мА Час зарядки акумулятора 4-5 год Габаритні розміри 75х55х21 мм

    Комплект поставки:

    • відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-250М";
    • ремінець на руку;
    • антікражевий кабель;
    • інструкція;
    • упаковка.

    Завантажити інструкцію з експлуатації .doc [194 Кб]

Новости