Купити відлякувач собак SITITEK ГРІМ-125, Оригінал

  1. Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" гарантовано захистить Вас від "міських хижаків"!
  2. Увага! Остерігайтеся підробок!
  3. Переваги відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125":
  4. Користуватися відлякувачем дуже просто!
  5. Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-125": подвійний вплив на агресора
  6. За допомогою "SITITEK ГРІМ-125" Ви можете не тільки відлякувати чужих собак, а й тренувати свою
  7. Вбудований ліхтарик виручить Вас на неосвітленій вулиці
  8. Висока автономність приладу за рахунок використання змінних батарейок
  9. Пристрій не заподіює шкоди здоров'ю!
  10. Корисні рекомендації по роботі з відлякувачем:
  • оснащений одним потужним УЗ випромінювачем;
  • діє на тварин в радіусі 10 метрів;
  • є режим зниженої потужності ( "дресирування");
  • має вбудований світлодіодний ліхтарик;
  • автономне живлення від батарейки 6F22 / "Крона".
  • Щиро рекомендуємо!

    Яскравий, компактний і неймовірно зручний портативний ультразвуковий відлякувач, який поміститься навіть у невеликій кишеню або крихітну дамську сумочку. "SITITEK ГРІМ-125" захистить Вас і ваших близьких від озлоблених собак, відлякуючи їх за допомогою ультразвукових хвиль і двох яскравих світлодіодів. Завдяки комплексному впливу на слухові і візуальні органи тварин, прилад працює ефективніше відлякувачів, а тому надійніше захищає Вас і членів вашої сім'ї. Працює в 3-х режимах: відлякування (підвищена потужність), дресирування (знижена потужність) і ліхтарик (тільки світло).


    Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin .


    Відеоогляд і тестування в реальних умовах ультразвукового відлякувача собак "SITITEK ГРІМ-125"
    Завантажити це відео [.mp4, 7,5 Мб]

    Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" гарантовано захистить Вас від "міських хижаків"!

    Ультразвуковий відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125" - недороге і дієве рішення для захисту себе від чотириногих "розбійників". Прилад не приносить шкоди собакам і абсолютно безпечний для людей, при цьому діє досить ефективно: гарантовано відлякує навіть найхоробріших і агресивно налаштованих тварин.

    Відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125" може бути використаний для самозахисту і захисту своїх дітей, а також тих, що оточують від нападу як окремих особин, так і цілих зграй здичавілих псів. Головна перевага приладу полягає в тому, що його робоча частота і рівень звукового тиску підібрані для відлякування всіх видів собак і кішок.

    Слід зазначити, що особистий захист - це не єдина область застосування ультразвукового відлякувача. Його можна використовувати для:

    • захисту свого домашньої тварини від чужих або бродячих собак;
    • дресирування собак (для цього передбачений спеціальний режим зниженої потужності, який не завдає тварині дискомфорту);
    • зміни поведінки тварин, скажімо, ВІДУЧУВАННЯ від шкідливих звичок (це досить жорстке, а тому дієве покарання, однак застосовуючи його ви не ризикуєте завдати тварині фізичну шкоду).

    За допомогою SITITEK ГРІМ-125, Ви можете: відлякувати чужих собак, дресирувати свою, а також підсвічувати собі в темряві
    За допомогою "SITITEK ГРІМ-125", Ви можете: відлякувати чужих собак, дресирувати свою, а також підсвічувати собі в темряві

    Увага! Остерігайтеся підробок!

    У зв'язку з популярністю даного товару останнім часом на ринку з'явилося безліч підробок відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125". У порівнянні з оригіналом, підробки мають низькоякісні генератор ультразвуку і дифузор, і, як наслідок, набагато меншу дальність дії і виразний шум під час роботи. Крім того, при виробництві підробок використовуються більш дешеві матеріали і комплектуючі, тому надійність і довговічність такої продукції вкрай сумнівні.

    Як відрізнити підробку від оригіналу:

    1. Оригінальний відлякувач працює на УЗ-генераторі частотою 25 кГц, що вище межі чутності людини. Якщо при роботі приладу виразно чутні якісь сторонні звуки - це явна підробка.
    2. В оригіналі використовується тільки високоякісний випромінювач на еластичному підвісі потужністю 125 дБ!
    3. На корпус оригінального відлякувач завдано фірмовий логотип і назва моделі.

    Так виглядає логотип і найменування моделі на корпусі оригінального відлякувач собак SITITEK ГРІМ-125
    Так виглядає логотип і найменування моделі на корпусі оригінального відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125"

    У комплекті з пристроєм йде російська інструкція

    з найменуванням заводу-виготовлювача. Поставляється в оригінальній упаковці російською мовою. Упаковка відлякувач має штрих-код з нанесеним на ньому кодом виробника. Як правило, підробка має невиправдано низьку ціну. Відлякувач собак зібраний з якісних комплектуючих кращих світових виробників. У виробництві були використані новітні розробки світової промисловості і дотримані всі норми за якістю виготовлення продукту. Вартість оригінальної продукції "ГРІМ" НЕ МОЖЕ бути значно нижче рекомендованих виробником цін. Якщо вартість відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" значно відрізняється від рекомендованих цін виробника, швидше за все цей товар підробка.

    Будьте уважні!

    Переваги відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125":

    • Два потужних світлодіода-стробоскопа підсилюють ефект відлякування. До речі, ці ж світлодіоди при роботі в відповідному режимі дозволяють використовувати відлякувач в якості своєрідного міні-ліхтарика.
    • Безпека. Пристрій не завдає абсолютно ніякої шкоди тваринам, а тільки відганяє їх особливими ультразвуковими сигналами, укупі зі світловими спалахами. Також він не представляє ніякої небезпеки для людей (так як людське вухо не здатне сприймати ультразвук), тому Ви можете спокійно користуватися ним і не відчувати при цьому ні найменшого дискомфорту.
    • Практичність і простота використання - пристрій працює від однієї батарейки типу 6F22 або "Крона" (9 В) і не вимагає ніякого спеціального обслуговування. Вам потрібно лише вставити батарейку, вибрати режим роботи і натиснути на кнопку. Решта відлякувач зробить за Вас!
    • Економічність - як показує реальний досвід використання відлякувач "SITITEK ГРІМ-125", однієї батареї вистачає приблизно на 500 включень!

    Що з себе являє відлякувач "SITITEK ГРІМ-125"?

    Даний прилад виконаний у формі рукояті, тому зручно "лежить" в долоні і не вислизає. Виготовлений з досить міцного пластику - спокійно витримує розумні фізичні навантаження (наприклад, несильні удари або падіння з невеликої висоти).

    Забороняється заносити в пристрій розташовуються: батарейний відсік з елементом живлення, генератор ультразвуку і невигадлива електронна "начинка".

    В "головний" частини відлякувач, яка стилізована під мультяшних собачу мордочку, знаходяться 2 світлодіоди і грати динаміка. Іменний цією частиною потрібно направляти прилад на агресивно налаштоване по відношенню до Вас тварина.

    Головний частина відлякувач SITITEK ГРІМ-125 стилізована під мультяшних собачу мордочку: як око виступають 2 світлодіоди, як рота - решітка динаміка
    "Головний" частина відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" стилізована під мультяшних собачу мордочку: як "око" виступають 2 світлодіоди, як "рота" - решітка динаміка

    На задньому торці розташовується "вушко", в яке протягується ручної ремінець (йде в комплекті).

    Завдяки ремінця, Ви можете носити відлякувач SITITEK ГРІМ-125 на зап'ясті - тобто  він завжди буде під рукою
    Завдяки ремінця, Ви можете носити відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" на зап'ясті - тобто він завжди буде "під рукою"

    Що стосується самого корпусу: зверху знаходиться кнопка включення приладу, знизу - трьохпозиційний перемикач, за допомогою якого можна вибрати один з трьох доступних режимів роботи. Кнопка включення, конструктивно - дуже зручна, її можна натискати і утримувати однією рукою без будь-яких зусиль. Щоб уникнути випадкових, ненавмисних натиснень і вона, і перемикач, злегка "втоплені" в корпус.

    На фото показана частина відлякувач SITITEK ГРІМ-125: маркування робочих режимів, нанесена на корпус приладу
    На фото показана частина відлякувач "SITITEK ГРІМ-125": маркування робочих режимів, нанесена на корпус приладу

    В цілому, пристрій володіє чудовою ергономікою, тому надзвичайно зручно у використанні.

    Користуватися відлякувачем дуже просто!

    Пристрій в режимі відлякування випромінює ультразвук частотою 25.000 Гц з силою звукового тиску в 125 дБ (дані на відстані 1 метра), що гнітюче діє на собак, змушуючи їх відступити.

    У разі загрози нападу: натисніть кнопку включення, виберіть відповідний режим (відлякування) і направте відлякувач "головний" частиною (там, де знаходяться світлодіоди і грати динаміка) в напрямку собаки, - прилад буде випромінювати яскраві світлові спалахи і ультразвук. Змініть трохи напрямок приладу, щоб підібрати найбільш ефективний сектор для спрацьовування, тобто максимально неприємний для тварини.

    Стандартна реакція собаки - повернути назад або відбігти вбік. Прилад максимально ефективний, якщо собака звернена до Вас і налаштована агресивно. Собака сприймає ультразвук на відстані 5-10 метрів, проте, оптимальна відстань впливу - 4-6 метрів. Ультразвук не наносить шкоди психіці і здоров'ю собаки.

    Увага! Незважаючи на всю ефективність цього відлякувач собак, фахівці сайту www.sobakam.net рекомендують не бути занадто самовпевненими, так як прилад не може відлякувати собак без слуху або зі слабким слухом.

    Ультразвуковий відлякувач "SITITEK ГРІМ-125": подвійний вплив на агресора

    Відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" відрізняється від аналогів тим, що використовує відразу дві технології відлякування: світло і ультразвук. Це забезпечує йому максимальну ефективність: навіть самий хоробрий пес не встоїть перед таким напором!

    1. Ультразвукове вплив - здійснюється за рахунок вбудованого ультразвукового генератора (потужність - 125 дБ, максимальна дальність дії - до 10 м). Собаки мають виключно тонким слухом, а тому чутливі до ультразвуку. Для них включений відлякувач - те ж саме, що для людини рев турбін реактивного літака: не смертельно, але дуже неприємно! До того ж, бачачи, звідки виходить небезпека, будь-яка тварина (не тільки собака) поспішить ретируватися - якнайдалі відійти від джерела загрози.

    2. Яскраві спалахи світла - їх джерелом є 2 світлодіода, розташовані в "головний" частини приладу. Спалахи самі по собі забезпечують досить потужне відлякують вплив на тварин, а в поєднанні з ультразвуком - стають нестерпними навіть для самих агресивно налаштованих чотириногих "розбійників".

    За допомогою "SITITEK ГРІМ-125" Ви можете не тільки відлякувати чужих собак, а й тренувати свою

    Тренування собак за допомогою ультразвукових команд дуже популярна зараз. Встановіть щадний режим дресирування: переведіть перемикач в середнє положення, позначене схематичним зображенням стоїть на задніх лапах собаки, а потім, подаючи голосову або знакову команду, натискайте кнопку включення приладу і утримуйте її протягом 1-3 секунд (не турбуйтеся, в цьому режимі відлякувач не заподіє псу дискомфорту, ваш вихованець буде тільки чути ультразвукову "команду", але не відчувати занепокоєння!). Надалі, бажану дію буде виконуватися і без голосової команди. Наприклад, Ви зможете покликати собаку на майданчику, навіть якщо вона далеко і може не розчути ваш голос - ультразвук вона почує завжди. Крім того, в режимі відлякування можна використовувати прилад, щоб покарати тварина за погану поведінку і непослух. Але пам'ятайте, що в цьому випадку собака буде почувати себе дуже неприємно, тому не варто використовувати даний метод покарання без потреби або занадто часто - тварина може "образитися" на Вас.

    Вбудований ліхтарик виручить Вас на неосвітленій вулиці

    За допомогою даного приладу Ви можете не тільки відлякувати бродячих собак або дресирувати свою, але і підсвічувати собі дорогу на неосвітленій вулиці. Для того, щоб перевести відлякувач в режим ліхтаря, потрібно зрушити перемикач в крайнє ліве положення. Світлодіоди будуть не шалено блимати (як при відлякуванні), а горіти рівним світлом, потужності якого виявиться цілком достатньо для освітлення дороги під ногами, сходинок, сходового майданчика, замкової щілини та ін.

    При необхідності, відлякувач SITITEK ГРІМ-125 перетворюється в міні-ліхтарик
    При необхідності, відлякувач "SITITEK ГРІМ-125" перетворюється в міні-ліхтарик

    Висока автономність приладу за рахунок використання змінних батарейок

    Прилад працює від звичайної 9-вольтової алкалинової батарейки, яку можна придбати в будь-якому магазині. Використання в якості елемента живлення батарейки замість акумулятора обумовлено більшою практичністю.

    Уявіть, що Ви вийшли на вулицю і раптом згадали, що давненько не підзаряджати відлякувач. Дістаєте прилад, намагаєтеся його включити, проте він відмовляється Вам підкорятися - акумулятор "здох". Т.ч. виходить, що ваша забудькуватість коштувала б Вам захисника. При харчуванні від батарейки залишитися без захисника неможливо. Досить мати при собі пару-трійку запасних (в сумці або кишені вони не будуть Вам заважати). Якщо при собі немає батарейок, досить зайти практично в будь-який зустрівся по дорозі магазин і купити. Установка / зміна елемента живлення - справа кількох секунд. Встановили батарейку і можете сміливо продовжувати шлях, не боячись зустріти по дорозі чотириногих агресорів.

    Батарейний відсік зі знятою кришкою
    Батарейний відсік зі знятою кришкою. На фото добре видно елемент живлення - 9-вольта батарейка типу 6F22

    Пристрій не заподіює шкоди здоров'ю!

    Застосування ультразвукового відлякувача не представляє ніякої небезпеки для об'єкта впливу - не шкодить його здоров'ю, не пошкоджує органи, чи не порушує процеси життєдіяльності. Абсолютна безпека підтверджена, як медико-біологічними випробуваннями, так і реальною практикою використання приладу.

    Корисні рекомендації по роботі з відлякувачем:

    • Відлякувач найбільш ефективно діє проти злісних, агресивних собак, що знаходяться в збудженому стані. Якщо собака хвора, глуха або професійно натренована, то прилад може бути марний.
    • Чи не потрібно тримати пристрій на близькій відстані поруч з вухами людини, так як це може призвести до головного болю, "дзвону" в вухах і тимчасового зниження слуху.
    • Не перевіряйте прилад на своїх домашніх тварин, для них це дуже неприємно, тому викличе негативне ставлення до господаря (собака "образиться" на Вас). Чи не карайте свого вихованця без потреби!
    • Чи не закривайте ультразвуковий випромінювач рукою або одягом.
    • Не змінюйте конструкцію приладу!
    • Бережіть відлякувач від вологи і не кидайте на підлогу.
    • Ніколи не використовуйте пристрій проти мирно лежить або байдуже бродить собаки, це може викликати неадекватну реакцію.
    • Не використовуйте відлякувач проти собак в закритих приміщеннях (кабінах ліфтів, коморах), тому що це може викликати неадекватну реакцію.

    Технічні характеристики:

    Матеріал корпусу пластик Дальність відлякування: максимальна 10 м найбільш ефективна 4-6 м Частота ультразвуку 25 кГц Звуковий тиск (на відстані 1 метра) 125 дБ Режими роботи

    • ліхтар
    • дресирування собаки
    • відлякування собак

    Джерело живлення 1 батарейка типу 6F22 або "Крона" (9 В) Максимальний струм 130 мА Час роботи на одній батарейці приблизно 500 включень Габаритні розміри 130 х 40 х 22 мм Вага 98 грам

    Так виглядає оригінальна упаковка ультразвукового відлякувача собак SITITEK ГРІМ-125
    Так виглядає оригінальна упаковка ультразвукового відлякувача собак "SITITEK ГРІМ-125"

    Комплект поставки:

    • відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125";
    • ремінець на руку;
    • алкалиновая батарейка - 1 шт .;
    • інструкція;
    • упаковка.

    Завантажити інструкцію з експлуатації .pdf [760 Кб]

    Сертифікат ексклюзивного дилера на відлякувач собак SITITEK ГРІМ-125
    Сертифікат ексклюзивного дилера на відлякувач собак "SITITEK ГРІМ-125"

    Ми є офіційними партнерами дистриб'ютора відлякувачів собак "ГРІМ" на території РФ!

Що з себе являє відлякувач "SITITEK ГРІМ-125"?

Новости