Купити Силовий роз'єми ІЕК Magnum оптом

Силові роз'єми бувають декількох типів і діляться згідно призначенню і області застосування

Силові роз'єми бувають декількох типів і діляться згідно призначенню і області застосування. Також їх можна класифікувати і по силі струму, яку вони здатні витримати без перегріву і обриву ланцюга. В основному мінімальні вимоги по силі струму складають близько 5А, але можуть бути і більше, в залежності від конкретних умов. Для домашнього використання сила струму рівна 5А цілком прийнятна для виконання будь-яких господарських робіт. Будь то стрічкову пилораму, компресор зварювальне обладнання або деревообробне обладнання, силові роз'єми однозначно будуть виконувати свої функції і забезпечувати максимально ефективну роботу перерахованого вище обладнання.

Ці роз'єми виготовляють з поліаміду - матеріал, який здатний витримувати температурний режим в межах від -50 градусів Цельсія до +120 градусів Цельсія. Також цей матеріал не пропускає ні вологу, ні масло, ні пил. Плюс до всього, до силових роз'ємів обов'язково повинні встановлюватися автоматичні вимикачі, які захистять ваше виробниче приміщення від короткого замикання і перепадів напруги.

Плюс до всього, до силових роз'ємів обов'язково повинні встановлюватися автоматичні вимикачі, які захистять ваше виробниче приміщення від короткого замикання і перепадів напруги

За свої фізико-хімічними властивостями роз'єми мають дуже високі показники, тому їх так активно і застосовують в різних промислових підприємствах і організаціях. Дізнатися більш конкретну інформацію про той чи інший роз'ємі, можна безпосередньо у представників заводів-виготовлювачів, які охоче розкажуть вам про всі принади, достоїнства, а, можливо, і недоліки силових роз'ємів. Хоча недоліків у силових роз'ємів не може бути, хіба що вони будуть виготовлені якимось кустарним методом. І не будуть проходити абсолютно ніяких перевірок на предмет наявності різних дефектів або несправностей в роботі.

І не будуть проходити абсолютно ніяких перевірок на предмет наявності різних дефектів або несправностей в роботі

Рекомендуємо купити лічильник електроенергії Меркурій по низькій ціні.

Новости