Купити Японські термоси Zojirushi недорого в Інтернет-магазині efish.ru

На рибалці, полюванні або просто в поході-прогулянці, важлива кожна деталь в речах і обладнанні ніж і славляться японські термоси Zojirushi чия історія сягає в початок ХХ століття. При проектуванні і виробництві термосів цього бренду особливу увагу приділено ергономіці і міцності виробів, а так само нейтральності до навколишніх предметів і речовин. Тут продумано все! Зручність відкривання, коли налити гарячий чай можна маніпулюючи однією рукою, яскраве забарвлення корпусів, яка не дозволить загубитися термосу серед речей або на природі в траві або на снігу. Так само можна підібрати термоси Zojirushi за потрібними розмірами. Наприклад, такий, що зручно розташується в риболовецькому ящику або вміститься в підстаканнику автомобіля. Матеріали ручки і чохла легко очищаються і миються після знаходження в непростих умовах риболовлі, полювання або походу. Випадково розбити або зламати термос Zojirushi, або його знімні деталі, не вийде. А завдяки особливим складом застосовуваних металів і спеціальному тефлоновому покриттю смак і аромат продуктів зберігають первинні фарби. При зберіганні зниження температури гарячих продуктів і напоїв складе близько 20 градусів за добу, що дозволить насолодитися гарячим не лише обідом, але і вечерею!

Термоси Zojirushi для зберігання напоїв з внутрішнім об'ємом від 0,36 до 1 літра мають неширокі горловини і кришки з клавішами подачі і блокування напою, а компактні моделі дозволять насолодитися гарячим напоєм на короткій риболовлі або легкої прогулянці.


Термоси з внутрішнім об'ємом від 1,3 до 2 літрів мають збільшені діаметри горловини - зручно зберігати суп в кількості порцій на сім'ю або дружну компанію.


Термоси (в складі термоформ Zojirushi) для зберігання других страв мають ще ширшу горловину, що дозволить зберігати в них не тільки супи, але так само гарячі картопля і м'ясо. Обсяги - від 0,36 до 1,47 літра. Самі термоформи, крім термосів, комплектуються одним, двома або трьома додатковими харчовими контейнерами обсягами від 0,16 до 0,8 літра. При необхідності в цих контейнерах можна розігрівати продукти в мікрохвильовій печі на роботі або на дачі і використовувати їх в якості глибоких мисок.

При необхідності в цих контейнерах можна розігрівати продукти в мікрохвильовій печі на роботі або на дачі і використовувати їх в якості глибоких мисок


Детальніше Приховати

Новости